Hμέρα χαλάρωσης κι απελευθέρωσης η σημερινή. Αφήστε για λίγο τους έντονους ρυθμούς ζωής κι απολαύστε στιγμές με τους φίλους, την οικογένεια ή το ταίρι σας. 

 

Κριός
Απελευθέρωση από περιοριστικές και πιεστικές καταστάσεις είναι αυτό που προσπαθείτε να πετύχετε σήμερα. Πολλά πράγματα που θα γίνουν στη ζωή σας σήμερα θα σας δώσουν την ευκαιρία να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας ή την ενασχόλησή σας. Πράγματα που σχεδιάζατε από καιρό θα σας δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα να τα ξεκινήσετε σήμερα.

Ταύρος
Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να μιλήσετε ανοικτά με όποιον δε νιώθετε άνετα και δεν έχετε κατάλληλη επικοινωνία. Σήμερα μπορείτε να γκρεμίσετε τα εμπόδια, ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Έχετε επίσης την ικανότητα να μιλάτε και να γράφετε με μεγαλύτερη ευαισθησία και συναίσθημα σήμερα. Η φαντασία σας είναι ζωντανή και είστε ικανοί να βρείτε λέξεις και εικόνες κατάλληλες να χρωματίσουν τις σκέψεις σας.

Δίδυμοι
Μια ημέρα που τα ιδανικά σας σε σχέση με συνεργασίες ή ακόμα και το σύντροφο της ζωής σας θα τα δείτε να περνούν μέσα από μια ημέρα κρίσης ή μια ημέρα ουσιαστικών αλλαγών. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν μέσα σας αλλά και γύρω σας σήμερα. Αρκετές φορές συνειδητά ή ασυνείδητα θα κρατάτε μυστικά από τους άλλους για ορισμένα θέματα, που κάτω από άλλες συνθήκες ίσως να μην το κάνατε.

Καρκίνος
Η διασκέδαση, η κοινωνικότητα, πιθανόν η μουσική και κάποιες πρωτότυπες μορφές ικανοποίησης θα αλλάξουν τη διάθεσή σας αυτή την ημέρα. Καινούργια άτομα θα εμφανιστούν στην ζωή σας που μπορεί η σχέση σας να μην έχει μακριά διάρκεια αλλά θα είναι πολύ ευχάριστη. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για αισθηματική αλλαγή και οι ξαφνικές ερωτικές ή συναισθηματικές καταστάσεις πολύ πιθανόν να αναστατώσουν τη ζωή σας προσωρινά σήμερα.

Λέων
Περιοδικές, ξαφνικές σφήνες ανυπομονησίας και μη ικανοποίησης σε συνδυασμό με την τρέχουσα κατάσταση των σχέσεων στη ζωή σας, μπορεί να κάνουν αυτή την ημέρα δύσκολη και απρόβλεπτη. Μερικές φορές σας φαίνεται πως η ζωή κυλάει με υπερβολικά χαμηλή ταχύτητα και μπορεί να πιέσετε πρόωρα κάποιες βελτιώσεις. Άλλες πάλι φορές, η ζωή γίνεται τόσο ταχεία, που εύχεστε να μπορούσατε να ελαττώσετε το ρυθμό.

Παρθένος
Μερικές φορές οι ευκαιρίες είναι πάρα πολύ κοντά σας και δεν μπαίνετε στον κόπο να απλώσετε το χέρι σας να τις πιάσετε ή δεν υποψιάζεστε το πόσο κοντά σας είναι. Αυτή είναι μια ημέρα για σας, που ανακαλύπτετε νέες ιδέες και συναντάτε καταστάσεις που σας παρέχουν νέες προοπτικές για το μέλλον και εμπειρίες. Σήμερα γίνονται πολλές αλλαγές και η ζωή σας βρίσκεται σε ρευστή κατάσταση.

Ζυγός
Αυτή είναι μια θετική ημέρα για σας, όπου η καρδιά και το μυαλό σας είναι ανοιχτά σε λύσεις με φαντασία για παλιά προβλήματα. Μπορεί να γίνετε ενεργητικοί σε μερικές μορφές πολιτικής δραστηριότητας. Οι ιδέες σας εμπεριέχουν φαντασία και ιδεαλισμό, αν και είναι λίγο απλοϊκές. Παρακινείστε περισσότερο από την επιθυμία να ξυπνήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο φιλοδοξιών και ιδανικών στον εαυτό σας και στους άλλους και όχι τόσο, στο να αναλύσετε τις τεχνικές λεπτομέρειες ενός προβλήματος.

Σκορπιός
Να είστε προσεκτικοί με όλα τα πρακτικά επαγγελματικά ζητήματα και τις σημαντικές αποφάσεις. Μια και οι δυναμικές σας διαθέσεις και συναισθήματα επηρεάζουν αυτά που σας έλκουν, είναι πιθανόν να διαλέξετε την λύση, που ταιριάζει στη φαντασία σας, παρά αυτό που είναι εφικτό και πρακτικό.

Τοξότης
Η δουλειά και τα σχέδιά σας περνούν δύσκολες αλλαγές. Πιθανόν να αισθανθείτε πολύ απογοητευμένοι και αποθαρρυμένοι και να χάσετε την πίστη σας και να τα πετάξετε όλα απ’ το παράθυρο. Αυτή σίγουρα είναι η στιγμή για να επανεξετάσετε τις αξίες, τους στόχους και τις κατευθύνσεις σας στη ζωή, αλλά προσπαθήστε να καταλήξετε σε λογικά συμπεράσματα, παρά να ενεργείτε απλά και μόνο με οδηγό την απογοήτευσή σας.

Αιγόκερως
Η συνεργασία ή βοήθεια από κάποια άτομα, που βρίσκονται μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Οι στόχοι, οι οποίοι απαιτούν επιπρόσθετο δυναμισμό και ενεργητικότητα ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα. Φίλοι ή και συνεργάτες μπορεί να σας βοηθήσουν στο να πετύχετε ορισμένους στόχους σας ή να σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές. Μια έντονη επιθυμία για να εδραιώσετε κάτι επάνω σε καινούργιες βάσεις και κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Η ικανότητα να ξεπερνάτε τα προβλήματα με ευχέρεια.

Υδροχόος
Να είστε πολύ προσεκτικοί, όταν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οι άλλοι συχνά δεν ακολουθούν πιστά τις προθέσεις τους και είναι δύσκολο να δώσετε σε σχέδια και ιδέες πρακτική και χειροπιαστή μορφή. Βρίσκεστε σε ανανεωτικό πνεύμα και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να σημειώσετε δραστικές αλλαγές στη ζωή σας. Σήμερα έχετε μικρή ανοχή για μετριοπαθείς καταστάσεις και τεχνητές σχέσεις.

 

Ιχθείς
Η αυτοπεποίθησή σας θα βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα, πράγμα που θα σας βοηθήσει στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε σχέση με μια εκκρεμότητα οικογενειακής ή και συναισθηματικής φύσεως. Σε οποιεσδήποτε ενέργειες και αν προβείτε προσπαθήστε να διατηρήσετε κάποια εχεμύθεια. Τουλάχιστον μέχρι να γίνουν εμφανή τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.