Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Η μέρα ξεκινά με εντάσεις στις σχέσεις μας που προέρχονται από τον παρμορμητισμό και τη βιασύνη στις κινήσεις μας προσπαθώντας να βελτιώσουμε όσο πιο γρήγορα τις συνθήκες. Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα φέρνει έμπνευση και δημιουργικότητα, ενώ το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη γίνεται η αιτία για συγκρούσεις στα προσωπικά μας.

 

Κριός

Σε μία προσπάθεια να εντοπίσετε την αιτία για ό,τι δεν πάει καλά, καταλήγετε να αναθεωρείτε για όλες τις αποφάσεις σας ως τώρα. Αλλαγή στον τρόπο δράσης σας και με μία πιο σοβαρή αντιμετώπιση, κάτι νέο, ιδιαίτερα θετικό, πλησιάζει. Στα προσωπικά σας όλα θα πάνε καλύτερα αν κάνετε πέρα τον εγωισμό σας.

 

Ταύρος

Μπορεί να έχετε καλή τύχη σήμερα ενώ η κρίση κι η λογική σας για την καταλληλότητα του χρόνου είναι εξαιρετικές. Όμως, μπορεί να μην πέσει απλά μπροστά στα πόδια σας και είναι πιθανό να χρειαστεί να αναζητήσετε την ευκαιρία. Επίσης, η βελτίωση που είναι πιθανή συνήθως δεν είναι μεγάλου μεγέθους αλλά κάποια σίγουρη και σημαντική προώθηση είναι πιθανή αυτές τις ημέρες.

 

Δίδυμοι

Τα αισθήματά σας για τους φίλους κι οι συναισθηματικές σας απόψεις για τη ζωή γενικά, είναι βαθύτερα και πιο έντονα. Η ανάγκη να μοιραστείτε, να δώσετε και να πάρετε αγάπη, να γίνετε αποδεκτοί είναι πολύ ισχυρή σήμερα. Έχετε την ευκαιρία να δείτε τι σας κρατάει μακριά απ’ τους άλλους  –ίσως κάποιος ξεχασμένος πόνος ή κρυμμένη δυσαρέσκεια – και να απαλλαγείτε απ’ αυτό βγάζοντάς το έξω ή απλώς απελευθερώνοντάς το.

 

Καρκίνος

Αυτές τις ημέρες οι σχέσεις κι η ενέργειές σας με τους άλλους και τον κόσμο γενικά θα είναι κάπως μπερδεμένες ή αποθαρρυντικές. Φαίνεται πως οτιδήποτε προσπαθείτε να κάνετε δε σας οδηγεί πουθενά ή ότι σας κάνει να χάνεστε μέσα σε ομιχλώδεις παρανοήσεις. Ίσως όχι πολύ καλή ημέρα για να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Καλύτερα είναι να δουλέψετε σιωπηλά να προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε ή να κάνετε πράγματα για τους άλλους χωρίς να υπολογίζετε καθόλου σε προσωπικό όφελος ή αναγνώριση. Παρεμποδισμένη ή αδύναμη δραστηριότητα, σωματική ή φυσική αδυναμία τα χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας.

 

Λέων

Να είστε δημιουργικοί κι αυθεντικοί στις ιδέες σας ,αλλά στις προσπάθειές σας καλό είναι να μην αναμιγνύεται τους άλλους. Ακόμα προσέξτε να μην αφήσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις στο έλεος της τύχης μέσα από μια προσπάθεια να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο ζωής σας. Συχνές συναισθηματικές ή αισθηματικές συγκρούσεις με το σύντροφό σας. Νευρική υπερένταση.

 

Παρθένος

Η δημιουργική σας δύναμη θα είναι πολύ ανεβασμένη κι η επιθυμία κι η προσπάθειά σας να ανεβείτε κοινωνικά θα φέρει αποτελέσματα σήμερα. Μια πολύ τυχερή ημέρα σε γενικά πλαίσια. Η εκπλήρωση κάποιας φιλοδοξίας είναι πιθανό να συμβεί σήμερα. Μια πολύ τυχερή στροφή στη ζωή για κάποιους.

 

Ζυγός

Μια συναισθηματική ένταση ή καταπίεση από μια σχέση σας είναι πιθανόν να σας δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ψυχολογία σήμερα. Ημέρα που η ψυχολογική σας ηρεμία και σταθερότητα θα χρειαστεί  βοήθεια απ’ το άμεσο περιβάλλον σας. Αναστολές, μελαγχολία ή ακόμα και κατάθλιψη είναι πολύ πιθανές. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε την προσωρινή αυτή κρίση αποφεύγοντας την υπερβολική κριτική απέναντι στους άλλους ή δραστηριοποιώντας τον εαυτό σας με την ενασχόλησή σας ή με πράγματα που σας ικανοποιούν ιδιαίτερα.

 

Σκορπιός

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας πιθανό να σχεδιάζετε μεγάλα πράγματα για το μέλλον. Ίσως να είστε ενθουσιασμένοι από μια ιδέα η οποία σας υπόσχεται πολλά πράγματα. Ο ενθουσιασμός σας κι η αισιοδοξία σας είναι ισχυρά σήμερα κι ίσως αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο να αξιολογήσετε αληθινά τις καταστάσεις. Εάν οι άλλοι θέσουν σε αμφιβολία τα σχέδιά σας γρήγορα «ξεφορτώνεστε» τις απόψεις τους καθώς εσείς κυνηγάτε ένα μεγαλύτερο όραμα.

 

Τοξότης

Αυτή είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο και δημιουργικό αλλά με ορισμένες προϋποθέσεις. Να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε υποχρεώσεις που θα δυσκολευτείτε αργότερα να τις φέρετε σε πέρας και να μην ανακατέψετε πολλούς ανθρώπους στις δουλειές σας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σήμερα απαιτούν ταχύτητα από μέρους σας στο να τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Στις σχέσεις σας με τους άλλους πιθανό να χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές.

 

Αιγόκερως

Η φιλία και τα οικονομικά οφέλη μπορεί να σας έλθουν από διάφορες πλευρές σήμερα. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης προσπάθειας από μέρους σας. Αισθάνεστε περισσότερο κοινωνικοί κι ακμαίοι και αναζητάτε την παρέα γενικά με εύθυμους ή χαρούμενους ανθρώπους. Αυξημένες φιλανθρωπικές τάσεις οι οποίες μπορούν να εκδηλωθούν ακόμα και με την ηθική συμπαράστασή σας απέναντι των άλλων. Μια ημέρα η οποία χαρακτηρίζεται απ’ την επανόρθωση ή επανεκτίμηση ορισμένων σοβαρών προβλημάτων. Ένα ευχάριστο γεγονός που συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι απ’ το οικογενειακό περιβάλλον σας ενδέχεται να συμβεί.

 

Υδροχόος

Μια πολύ καλή ημέρα για τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σας. Η ικανότητα να εκφράζετε και να εφαρμόζετε τις αποφάσεις σας με σιγουριά κι αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που χρειάζεστε για να πετύχετε ορισμένα σχέδιά σας. Θα βρείτε πως οι άλλοι δεν αντιστέκονται στις προτάσεις σας και δέχονται να σας βοηθήσουν χωρίς ενδοιασμούς.

 

Ιχθείς

Φιλίες κι ερωτικές σχέσεις ευνοούνται σήμερα καθώς με ευκολία, ζεστασιά και δεκτικότητα ανταποκρίνεστε στις ευγενικές χειρονομίες των άλλων. Δεν είναι αρκετό για εσάς απλά να αισθάνεστε αγάπη για κάποιον σήμερα, θέλετε έντονα να το δείξετε και να το εκφράσετε με φυσικούς τρόπους. Μια ευκαιρία για καινούργιο ειδύλλιο ή φιλία παρουσιάζεται στη ζωή σας σήμερα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.