Μπορεί να είναι Παρασκευή, αλλά βαριά και μελαγχολική διάθεση φέρνει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω. Τα κύρια ενδιαφέροντά μας τώρα είναι επαγγελματικά, οικονομικά αλλά κι οικογενειακά ζητήματα, παραμερίζοντας συναισθηματισμούς.

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα, χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό λόγο, έχεις ανησυχία, αβεβαιότητα κι ανασφάλεια όσον αφορά την προσωπική σου ζωή κι ιδιαίτερα την κοινωνική σου άνοδο! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας χαρακτηρίζεται από ηρεμία, αρμονία, αλλά κι ουσία! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δραστηριοποιηθείς με ωριμότητα και να εντείνεις τις προσπάθειές σου, για να κερδίσεις το άτομο που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις γερές βάσεις, σταθερότητα και σιγουριά στη σχέση σου, αφού η γοητεία σου θα φέρει εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφο!

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα, φίλε Ταύρε, σου φέρνει κέφι κι αισιοδοξία! Είσαι γεμάτος ενέργεια, εγρήγορση και χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, ένα ταξίδι ή μία έξοδος με τον σύντροφο θα σας φέρει ανάσα ανανέωσης σήμερα και θα περάσετε σίγουρα υπέροχα μαζί! Μία είδηση θα φέρει τη λύση σε ένα πρόβλημα στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα, μία νέα γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα, ένα νέο ξεκίνημα ή ακόμα και μία καινούργια συναρπαστική σχέση!

Δίδυμος
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, είσαι απόλυτα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης αλλά και αρκετά πιο κλειστός κοινωνικά! Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα σίγουρα! Απολαμβάνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και πραγματοποιείς ερωτικές επιθυμίες, που έχουν να κάνουν με τη σχέση σου και τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε με την πειθώ σου και τη γοητεία σου, να φέρεις τα ερωτικά σου δεδομένα εκεί που επιθυμείς και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές που χρήζουν βελτίωσης! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στη βελτίωση της σχέση σου, αφού πλέον μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί με τον σύντροφο κι, επίσης, είναι σήμερα η ιδανική ήμερα, για να ζητήσεις συγχώρεση, για τυχόν παρελθοντικά λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ανάγκη από σταθερότητα και σιγουριά στη ζωή σου και γι’ αυτό θα αναγνωρίσεις μία μεγάλη ευκαιρία για νέα σταθερή σχέση, που έρχεται τώρα!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου! Αν είσαι δεσμευμένος, λόγω των πολλών υποχρεώσεων της καθημερινότητάς σου, δε θα μείνει χρόνος για έρωτα! Ωστόσο, μην παραμελείς τον σύντροφο ερωτικά και συναισθηματικά, για να μη βγάλει παράπονο! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη εμφάνισή σου φέρνει κατακτήσεις και μάλιστα έναν απρόσμενο θαυμαστή, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, είναι μία υπέροχη ημέρα για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σού κάνει εκπλήξεις, ακόμα και δωράκια και σε κακομαθαίνει με ποικίλους τρόπους! Το σίγουρο είναι πως θα περάσεις υπέροχα σήμερα μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, προετοιμάσου για ερωτική τύχη, κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας και νιώθεις απόλυτα αγαπητός!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, αρκετή η νευρικότητά σου κι η εσωτερική αναστάτωση, ωστόσο καταφέρνεις σταδιακά να εξουδετερώσεις αυτό το συναίσθημα. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, αφού ξαφνικά ξυπνούν αναμνήσεις και νοσταλγία για αυτόν, αλλά κι εκείνος κάνει άμεσα ή έμμεσα βήμα προσέγγισης! Καλό θα ήταν, όμως, να μην πάρεις παρορμητικές πρωτοβουλίες και να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα ενδυναμώσει η σχέση σου με τον σύντροφο συναισθηματικά!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι η ημέρα της χαρμόσυνης είδησης και των θετικών νέων! Απολαμβάνεις τύχη, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις με γνωστούς και φίλους! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, έρχεται ένα ανανεωτικό ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει κι ίσως εξελιχθεί σε μία νέα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από μία συζήτηση λύνεται ένα σημαντικό θέμα, που απασχολούσε εσένα και τον σύντροφο! Σήμερα, άκου τις συμβουλές των φίλων σου για τα προβλήματα της σχέσης σου και δε θα χάσεις!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, εδώ και καιρό, αποζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και τη σιγουριά στη ζωή σου και σήμερα επιτέλους το καταφέρνεις! Σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις με κάθε τρόπο να αποφύγεις κόντρες, τσακωμούς και ξεσπάσματα, που ίσως βλάψουν στη σχέση σου! Μην ξεχνάς πως δεν πρέπει να ξεσπάς χωρίς όριο στο άτομο που αγαπάς και σ’ αγαπά! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες, γι’αυτό καλύτερα να ακολουθείς τις συμβουλές και τις προτάσεις των φίλων σου!

Αιγόκερως
Παραδόξως, φίλε Αιγόκερε, είσαι δυναμικός, παιχνιδιάρης, με χιούμορ και πολύ κοινωνικός! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ερωτισμός, πάθος αλλά κι υπερβολικό συναίσθημα! Ωστόσο, μην προκαλέσεις κόντρες χωρίς λόγο, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες, γιατί αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις πως για άλλη μία φορά έκανες τη λάθος ερωτική επιλογή!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, πιθανόν σήμερα να νιώσεις πως έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου. Ένας παρασκηνιακός ή απαγορευμένος έρωτας μπορεί να σε παρασύρει σήμερα σε παθιασμένες και συναισθηματικές στιγμές, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι! Μη ρισκάρεις υπερβολικά όμως, γιατί έρχονται αποκαλύψεις, που θα σε βλάψουν και θα σε κάνουν να μετανιώσεις για τις παρασπονδίες σου!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα εντείνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα και δραστηριότητες με φίλους. Αν είσαι ελεύθερος, φέρνει νέες γνωριμίες και χαρμόσυνα μηνύματα! Έχεις πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, γεγονός που ανανεώνει τη διάθεσή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να πετύχεις ενδυνάμωση της σχέσης σου και με τους κατάλληλους συμμάχους πετυχαίνεις ένα σημαντικό ερωτικό στόχο και διορθώνεις ένα πρόβλημα που είχες με τον σύντροφο!

Πηγή