Κριός

Σήμερα η άποψή σας για την ζωή είναι πολύ ευρεία και η ιδέα για τον εαυτό σας επίσης μεγαλώνει. Σήμερα βλέπετε τον εαυτό σας να γίνεται μέρος μιας μεγαλύτερης σφαίρας δραστηριότητας και μπαίνετε σ’ ένα πιο φιλελεύθερο, επιτυχή κύκλο ανθρώπων.

Ταύρος

Είναι μια ημέρα κοινωνικής δραστηριότητας, όπου αγαπάτε τη συντροφιά και ζητάτε τις συμβουλές των άλλων. Αν έχετε δυσκολίες σε κάποιο τομέα της ζωής σας σήμερα είναι η ημέρα να ζητήσετε τη γνώμη ενός συμβούλου, κάποιου με αντικειμενική άποψη. Ακόμα, οποιεσδήποτε δικαστικές υποθέσεις και αν προκύψουν σήμερα, η δικαιοσύνη θα είναι με το μέρος σας.

Δίδυμοι 

Η καλή πλευρά αυτής της αστρολογικής επίδρασης είναι ότι μπορείτε να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας οι οποίες ουσιαστικά είναι αδύνατο να γίνουν άλλη ημέρα. Η αρνητική πλευρά είναι μια μονόπλευρη έμφαση στη προσωπική δύναμη και προσωπικούς στόχους που φτάνει στη εξαίρεση οτιδήποτε άλλου. Συνεπώς ίσως παραμελήσετε τις ευθύνες σας απέναντι των άλλων και γίνετε “αναίσθητοι” προς τις ανάγκες τους.

Καρκίνος

Τα συναισθήματα και τα ένστικτα που εμφανίζονται σήμερα, είναι χωρίς κάποιο φανερό λόγο. Αποφύγετε την τάση να γίνεστε μυστικοπαθείς. Το να λέτε ψέματα και να κρύβετε πράγματα απ’ τους άλλους, προσθέτει μόνο άλλο ένα στρώμα πολυπλοκότητας, πάνω στα ήδη πολύπλοκα αισθήματα που έχετε ν’ αντιμετωπίσετε και τελικά θα μετανιώσετε για την έλλειψη ειλικρίνειάς σας.

Λέων

Νέα εμπόδια παρουσιάζονται και αυξημένες ευθύνες, σας δυσκολεύουν να επεκταθείτε και να αναπτυχθείτε. Νέες υποχρεώσεις είναι δυνατόν να εμφανιστούν και στην προσωπική σας ζωή και στη δουλειά σας. Μπορεί να ανακαλύψετε πως ένα μέλος της οικογένειάς σας αναπτύσσει κάποιο φυσικό ή ψυχολογικό πρόβλημα και πως εσείς είστε το κατάλληλο πρόσωπο για να βοηθήσει.

Παρθένος

Κάποιο μέρος αυτής της αυξημένης δημιουργικής ικανότητας έρχεται πολύ φυσικά, αλλά από σας εξαρτάται, να ενθαρρύνετε αυτή την διαδικασία. Οι τομείς που διαλέγετε για διεξόδους, ποικίλουν ανάλογα με την ατομική σας φύση, αλλά μάλλον θα έχουν κάποια δυναμική, αυθόρμητη ποιότητα. Για παράδειγμα, η μουσική, ο χορός και μερικά αθλήματα είναι περιοχές που παρέχουν μια καλή διέξοδο για δημιουργική, αυθόρμητη έκφραση.

Ζυγός

Ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές στην οικογενειακή σας κατάσταση και στην πιο προσωπική και εσωτερική σας ζωή είναι πολύ πιθανές αυτή την ημέρα. Ισως μετακομίσετε σε μια περιοχή τελείως διαφορετική από το σπίτι σας με ένα περιβάλλον ξένο προς αυτό που έχετε συνηθίσει.

Σκορπιός

Μπορεί να αλλάξετε τον τρόπο που ντύνεστε, τον τρόπο που χτενίζεστε, και την συμπεριφορά σας. Ακόμα και αν δεν αλλάξετε συνειδητά αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας, είναι πιθανόν ν’ αλλάξουν σήμερα, ούτως ή άλλως. Παρατάτε κάθε ερασιτεχνισμό και προσποίηση και γίνεστε ένα πολύ ειλικρινές και ευαίσθητο άτομο. Αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη και εμφανίζονται σήμερα πολλές αμφιβολίες και φόβοι.

Τοξότης

Αυτή η ημέρα φέρνει στη ζωή σας περισσότερη ομορφιά και γοητεία, επενδύστε περισσότερα στην τέχνη και κάνετε το περιβάλλον και την προσωπική σας εμφάνιση ελκυστικότερα. Ακόμα κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας η ευκαιρία για μια ερωτική σχέση, αν δεν έχετε ήδη μια, θα εμφανιστεί στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Μπορεί ν’ αποφασίσετε να κάνετε επάγγελμα το αγαπημένο σας χόμπι. Το κίνητρο πίσω απ’ τις αλλαγές που κάνετε, είναι η ανάγκη να εκφράσετε τα υψηλότερα ιδανικά σας και να γίνετε δραστήριοι σε χώρους που έχουν νόημα για όνειρα και τα ιδανικά σας πιθανόν να φαίνονται ακατόρθωτα. Αν προσπαθήστε να ξεγελάσετε τον εαυτό σας σκεπτόμενοι πως μπορούν εύκολα να επιτευχθούν, μπορεί να βρεθείτε να παρατάτε τα οφέλη της εκάστοτε δουλειάς σας, με αντάλλαγμα μια ζωή αγώνα.

Υδροχόος

Θα ανακαλύψετε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας και ίσως επιτρέψετε σε περισσότερους ανθρώπους να μάθουν τις ενέργειές σας ή να επεκτείνετε τις γνώσεις σας πάνω στον τομέα με τον οποίο ασχολείστε. Η υγεία σας ανθεί και ίσως ενθουσιαστείτε με ένα νέο πρόγραμμα υγείας και φυσικής αγωγής που θα σας δώσει μακροπρόθεσμα οφέλη.

Ιχθείς

Η έρευνα και η μελέτη σε βάθος είναι σήμερα στο ζενίθ τους. Ασχολείστε με μελέτες οι οποίες διερευνούν ένα βαθύ κρυμμένο επίπεδο που πριν δεν γνωρίζατε. Η φύση της μελέτης ποικίλει ανάλογα με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, αλλά οποιοδήποτε τομέα κι αν διαλέξετε, θα αναζητήσετε μ’ ένταση και μεγάλη επιθυμία να ανακαλύψετε τα κρυμμένα κίνητρα και αιτίες που βρίσκονται πίσω απ’ την επιφάνεια. Θέλετε να ξέρετε τις αληθινές αιτίες.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.