Η επιρροή των θετικών όψεων του Ερμή, συνεχίζει και σήμερα! Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, μπορούν να απολαύσουν όμορφες επικοινωνίες και μετακινήσεις, αλλά και ευχάριστα νέα ή και ρομαντικά μηνύματα και τηλεφωνήματα!

 

Κριός

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

 

Ταύρος

Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις.

 

Δίδυμος

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αρκεί πρώτα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

 

Καρκίνος

Φρόντισε σύντομα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στα αισθηματικά σου, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ο Άρης στο ζώδιό σου θα φέρει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

 

Λέων

Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί η Αφροδίτη σε ευνοεί και θα φέρει μια καινούργια γνωριμία.

 

Παρθένος

Μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε προβληματίσουν περισσότερο. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Ζυγέ. Φρόντισε να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις καταστάσεις που σας στενοχωρούν και τους δυο.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Αν ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, αυτό θα σταματήσει γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Τοξότης

Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και να είσαι βέβαιος ότι αυτή η περίοδος θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις για το ζώδιό σου. Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό . Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου για πολύ καλές καταστάσεις που θα αλλάξουν τελείως τη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Απλώς φρόντισε να τακτοποιήσεις το πρόγραμμα της ζωής σου και να το προωθήσεις με προσεκτικές και ελεγχόμενες κινήσεις. Αισθηματικά, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες.

 

Ιχθύς

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο το μυαλό σου να ηρεμήσει και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο που ο Άρης είναι στον Καρκίνο, να ξέρεις ότι θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή