Μια μέρα crash test. Δοκιμάζονται αντοχές, όρια, απόψεις. Όλα στο κόκκινο για όλους. Καθαρή σκέψη και ψυχραιμία κι όλα καλά θα πάνε θα το δείτε.

Κριός

Κριέ μου, κανένας λόγος για συμβιβασμούς. Παραιτήσου από τη στάση του θύματος που μόνος σου έχεις πάρει σε πολλά και σοβαρά ζητήματα. Ο ρόλος του καταπιεσμένου, άλλωστε, δε σου πάει καθόλου.

Προβλήματα ζητούν λύσεις άμεσα. Ευκαιρίες περιμένουν καρτερικά. Δυναμισμός και ρεαλισμός, τα καλύτερα σου όπλα. Ήρθε η ώρα να αλλάξουν οι ρόλοι. Ήρθε η ώρα να γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δράση.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τα αποτελέσματα της μεθοδικότητας και της υπομονής σου. Γι’ αυτό πριν σκεφτείς να τα παρατήσεις όλα γιατί σε κούρασαν, επιστροφή πίσω στη θέση σου. Τόλμησε τώρα τα σχέδια που έχεις κατά νου και χτύπα στόχο κατευθείαν.

Μην ξεχάσεις, όμως, προνοητικό μου Ταυράκι, πάντα κρατάμε και μια αβάντα. Φύλα λοιπόν τον άσσο στο μανίκι σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευκαιρίες.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, τα νεύρα σου κουρέλια, ας πούμε. Και εκεί που είπες να βάλεις σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα, αναβολή στην αναβολή και πρόβλημα στο πρόβλημα. Don’t worry καλέ μου διπλωμάτη.

Λίγη διαλλακτικότητα και λίγη ευελιξία στις πράξεις σου και κυρίως στα λόγια σου και όλα λύνονται. Στο τέλος θα τα φέρεις όλα πάλι στα μέτρα σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπομονή.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, άσε τη φιλοσοφία και πέρνα στην πράξη. Κουβέντα στην κουβέντα και να ‘χαμε να λέγαμε. Άσε λοιπόν τις αποφάσεις εν βρασμώ και τις μεγάλες δηλώσεις και κινήσου συνετά. Τίποτα από όλα αυτά δε δίνει ουσιαστική λύση.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ηρεμία.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Ανοίγεις πολλά μέτωπα και ακόμα και εσύ ο παντοδύναμος θα χάσεις την μπάλα. Γι’ αυτό κολύμπα σε γνωστά νερά.

Παράλληλα προετοίμασε βήμα-βήμα τα σχέδια σου και άνοιγε τα χαρτιά σου ένα-ένα. Μη βασιστείς στον παρορμητισμό σου και πράξε βάσει σχεδίου. Ο δρόμος προς την κορυφή είναι πάντα μακρύς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σχέδιο

 

Παρθένος

Παρθένε μου, η σκέψη πως η δική σου λογική είναι η μία και καλύτερη, όλο και φουντώνει σήμερα.

Καυγάδες, διαφωνίες, εντάσεις και τούμπαλιν.

Άσε λοιπόν τις συναναστροφές για την άλλη μέρα και κοίτα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που η λύση τους είναι στα χέρια σου και μόνο. Περπάτα σε μονοπάτια γνωστά και ίσως, ίσως ξαναλέω, να επιβιώσεις. Και εσύ και εμείς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διπλωματία.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, ξέρεις που λένε βούτα τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις; Πιθανότατα όποιος το πρωτοείπε να είχε ένα Ζυγό απέναντι του. Πρόσεχε λοιπόν τι κάνεις, πρόσεχε τι λες. Εσένα μπορεί να σου αρέσει να βρίσκεις τις θετικές πτυχές των πάντων, αλλά οι άλλοι δε λειτουργούν αναλόγως.

Για να βγάλεις λοιπόν τα κακεντρεχή σχόλια και τους καλοθελητές νοκ-άουτ, κράτα τα χαρτιά σου κλειστά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιφυλακτικότητα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, όλα αισθάνεσαι να κλονίζονται σήμερα. Δουλειά, λεφτά, οικογένεια, περνούν από το μικροσκόπιο. Πανσέληνος στους Διδύμους και η ασυνεννοησία δίνει και παίρνει. Δε θα χάσω το χρόνο μου να σου μιλήσω για διαλλακτικότητα και κανένα συμβιβασμό.

Ακολούθησε έναν πιο σίγουρο δρόμο για ‘σένα για να την περάσεις ανώδυνα. Κράτα αποστάσεις ασφαλείας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμία.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, ε τώρα αν σου πω όλα ρολόι, ψέματα θα είναι και δεν το θέλω.

Σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπος με δυσκολίες και εμπόδια σε πράγματα που ίσως να φάνταζαν και δεδομένα. 

Πρόγραμμα, ηρεμία, τάξη και ασφάλεια για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Και ένα τρίτο μάτι στην πλατούλα επίσης θα σε γλύτωνε από πολλά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πρόγραμμα.

 

Αιγόκερος

Αιγοκεράκι μου, ότι και να κάνεις η μέρα 24 ώρες θα συνεχίσει να έχει. Δεν έχω ενημερωθεί για κάτι καλύτερο. Γι’ αυτό αρχικά συνιστώ ψυχραιμία. Ξέρω πως πρέπει όλα να γίνουν και ότι ως γνωστόν πρέπει να γίνουν και όλα μαζί. 

Μην επιτρέψεις στο άγχος να σε καταβάλλει. Προγραμματισμός, αυτοπειθαρχία και υπομονή. Η γνωστή συνταγή της επιτυχίας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Μεθοδικότητα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ημέρα πλήρως ακατάλληλη για τις γνωστές σου βόλτες στα συννεφάκια. Τουλάχιστον τα απρόσμενα σταματούν και οι λύσεις που πρέπει να δώσεις περιορίζονται.

Δες λοιπόν τα προβλήματα σου ρεαλιστικά και κυρίως πρακτικά. Συντονίσου σε κοινούς και λογικούς ρυθμούς και κράτα τους τόνους χαμηλά. Δεν είναι καιρός για να ανοίξεις νέα μέτωπα. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Λογική.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, αυτή την περίοδο ή θα βιώσεις την πανωλεθρία ή θα βιώσεις την αναγνώριση. Φυσικά όλα είναι στο χέρι σου. Και επειδή δύσκολος καιρός για πρίγκιπες, άσε τους συναισθηματισμούς στην άκρη.

Σταμάτα να παίζεις το θύμα είτε γιατί γίνεσαι είτε γιατί σε βολεύει να γίνεσαι. Προσαρμόσου στις αλλαγές και δες τις καταστάσεις σε πραγματική διάσταση. Και μέχρι εκεί που πρέπει κάνε και λίγο τα στραβά μάτια. Η επιτυχία θέλει θυσίες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία.