Ήρεμη και γλυκιά η σημερινή μέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό! Ηρεμήστε τώρα, γιατί έρχονται συναρπαστικές και ιδιαίτερα χαρμόσυνες εξελίξεις στον Έρωτα, στην συνέχεια!

 

Κριός

Από σήμερα και στο εξής οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται η μία μετά την άλλη για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με τον σύντροφό σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.

 

Ταύρος

Για να μπορέσεις, αγαπητέ Ταύρε, να προχωρήσεις, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, οι οποίες μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου. Στα αισθηματικά σου, προβλέπονται κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

 

Δίδυμος

Καλείσαι, αγαπητέ Δίδυμε, να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης, έχοντας κατά νου ότι μπορεί να χρειαστούν σοβαρά «αντίμετρα», προκειμένου να αντιμετωπίσεις πρόσωπα ή καταστάσεις. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

 

Καρκίνος

Θα δημιουργήσεις μια καινούργια κατάσταση, αγαπητέ Καρκίνε, με στόχο να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου όρια, αλλά και να έχεις ένα κίνητρο να δουλέψεις πιο δραστικά. Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

 

Λέων

Θα δοθούν αρκετές ευκαιρίες στο ζώδιό σου, οι οποίες θα εμφανιστούν αιφνίδια και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Θα κάνεις πραγματικότητα πολλά από τα όνειρά σου. Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να τον απαλλάξεις από τυχόν ανασφάλειες.

 

Παρθένος

Όταν το παρελθόν αντεπιτίθεται, σίγουρα χρειάζεσαι περισσότερη λογική, εφ’ όσον καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις και συμπεριφορές που ενεργοποιούν τις αδυναμίες σου. Στον αισθηματικό σου τομέα, θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

 

Ζυγός

Σήμερα ανοίγει ένα καλότυχο παράθυρο στην περιπέτεια για το ζώδιό σου και σε παροτρύνει να οργανώσεις άνετα και απελευθερωμένα τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

 

Σκορπιός

Ένα ευνοϊκό διάστημα βάζει θεμέλια στη ζωή σου – απόλαυσε ιδανικές στιγμές. Φρόντισε σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

 

Τοξότης

Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα αυτά τα σχέδια θα τα υλοποιήσεις με μεγάλη επιτυχία. Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.

 

Αιγόκερως

Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες που υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που κάνεις εδώ και πολύ καιρό. Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

 

Υδροχόος

Απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα με το δικό πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

 

Ιχθύς

Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό για το ζώδιό σου – φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

 

Πηγή