Το Καλοκαιράκι σιγά-σιγά, φτάνει στο τέλος του αλλά η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα δεν καταλαγιάζει την καλοκαιρινή μας διάθεση! Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, είναι «στα πάνω» τους και δεν σκέφτονται ούτε ότι είμαστε μεσοβδόμαδα, ούτε ότι πλησιάζουν τα Πρωτοβρόχια!

 

Κριός

Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Με την συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους μπορείς να βάλεις άλλες βάσεις στην σχέση σου.

 

Ταύρος

Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα. Ο σύντροφος σου έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ανήσυχο πνεύμα. Το ίδιο είσαι και εσύ. Φρόντισε να σταθείς δίπλα του και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειες του.

 

Δίδυμος

Φρόντισε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στην σχέση σου αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Οι πλανήτες συνωμοτούν για να σου ξαναφέρουν στην επιφάνεια τη μεγάλη σου επιτυχία. Μέρα που σου φυλάει πολλές εκπλήξεις. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα.

 

Λέων

Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ και το ταίρι σου. Και εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου σε βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα έρθει αυτό που ψάχνεις.

 

Παρθένος

Σήμερα θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πως θα βελτιωθεί.  Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στην σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ήρεμα και σε βεβαιώνω ότι όλα θα είναι καλά.

 

Ζυγός

Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της το ίδιο και οι ιδέες που θα έχεις σήμερα. Με ότι και αν ασχοληθείς θα το καταφέρεις με πολύ εύκολο τρόπο. Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου. Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

 

Σκορπιός

Μίλησε άφοβα για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Στο τέλος θα δεις ότι εσύ, θα έχεις κερδίσει Σήμερα δες μερικές καταστάσεις στην σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.

 

Τοξότης

Για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου στα σίγουρα και όσο καλύτερα γίνεται φρόντισε να κινηθείς γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις. Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στην σχέση σου από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα για να αποφύγεις τα προβλήματα.

 

Αιγόκερως

Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις για τη δημιουργία καινούργιων σχεδίων για την ζωή σου. Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στην σχέση σου λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μπορεί να ήσουν πολύ καιρό χωρίς ταίρι αλλά τώρα να ξέρεις με τον Άρη που είναι στον Λέοντα θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ιχθύς

Σήμερα είναι μια μέρα σημαντικών γεγονότων και αλλαγών. Θα αρχίσεις να βλέπεις τα αποτελέσματα πολύ άμεσα.  Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στην σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για την καλυτέρευση της σχέσης.

 

Πηγή