Σήμερα η διαίσθησή μας, μας βοηθάει να στραφούμε στον εαυτό μας και να δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα που μας απασχολούν καιρό.

Κριός

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η ημέρα αυξημένης συναισθηματικής έντασης και δεσίματος. Αν δεν έχετε κάποια ερωτική σχέση, αλλά θα θέλατε να είχατε, είναι πιθανόν να φτιάξετε μια βαθιά ερωτική σχέση σήμερα. Η σχέση μπορεί να μην οδηγήσει απαραίτητα στο γάμο, αλλά θα είναι γερή και δυνατή. Ο καλύτερος τρόπος να προσελκύσετε μια σχέση, είναι απλώς να είστε ο εαυτός σας και να μην φοβάστε να εκφράσετε τα αισθήματά σας στους άλλους. 

Ταύρος

Όλες σας οι σχέσεις, υφίστανται αλλαγές αυτό τον καιρό. Γίνεστε λιγότερο ικανοποιημένοι με οποιαδήποτε σχέση παραμένει ψεύτικη ή συνηθισμένη. Αναζητάτε την στενή επαφή σ’ οποιαδήποτε σχέση, είτε αυτή είναι φιλία, σχέση ανάμεσα σε γονιό και παιδί ή ερωτική σχέση. Αν ο γάμος ή οι φιλίες σας φαίνονται προσποιητές, σήμερα θα μεταμορφωθούν. Σήμερα θα πρέπει να συμβεί μια ολική αλλαγή στην ποιότητα της σχέσης.

Δίδυμοι

Η αυξημένη διαίσθηση και συναισθηματική ευαισθησία είναι πιο σημαντικά. Η περισυλλογή, η όμορφη μουσική, η προσοχή ή οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, σας συγκινούν και σας βοηθούν να έρθετε σ’ επαφή με την εσωτερική ευαισθησία που ξυπνάει μέσα σας, κυρίως σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να είστε πολύ πειστικοί, αλλά μη προσπαθείτε να επηρεάσετε τους άλλους, που δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτά που λέτε και προσπαθείτε να αποφύγετε να είστε δογματικοί και άκαμπτοι στον τρόπο σκέψης σας.
Αν ψάχνετε για μια σχέση, αλλά δεν μπορείτε να ξεκινήσετε κάποια κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας, τότε υπάρχει κάποιο ψυχολογικό εμπόδιο, που πρέπει σήμερα να αναγνωριστεί και να θεραπευτεί.

Λέων

Είστε περισσότερο προσεκτικοί, περισσότερο ριψοκίνδυνοι, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πρόθυμοι να απλώσετε τα φτερά σας για να εξερευνήσετε νέες πιθανότητες. Αυτή η αλλαγή στην συμπεριφορά συνοδεύεται από την υιοθέτηση μιας προσέγγισης της ζωής που είναι πιο φιλελεύθερη, λιγότερο ηθική, ίσως υπερβολική.

Παρθένος

Δυστυχώς, τα εξωτερικά προβλήματα,που αντιμετωπίζετε δεν πρόκειται μάλλον να γίνουν ευκολότερα, λόγω της εσωτερικής σύγχυσης και ταραχής που παρουσιάζεται. Βαθιά ριζωμένα άγχη και φόβοι βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια. Συναισθήματα ανεπάρκειας, ενοχής και μετάνοιας είναι πολύ πιθανά. Σήμερα δοκιμάζεται η πίστη στον εαυτό σας.

Ζυγός

Είναι μια ημέρα όπου τα μεγάλα ερωτηματικά της ζωής καταλαμβάνουν την προσοχή σας και ίσως θελήσετε να μελετήσετε φιλοσοφία, τις θρησκείες, μεταφυσική ή κάποιους άλλους τομείς που σας ανοίγουν νέους κόσμους. Οι μελέτες και τα ταξίδια που διευρύνουν το νου είναι πολύ πιθανά και οι ξένες χώρες ασκούν επάνω σας μια δυνατή έλξη. Ενα μικρό ταξίδι που σχεδιάζατε από καιρό ίσως πραγματοποιηθεί σήμερα. 

 

Σκορπιός

Οι τομείς που επιλέγετε ως διεξόδους, ποικίλουν ανάλογα με την ατομική σας φύση, αλλά μάλλον θα έχουν μια δυναμική, αυθόρμητη ποιότητα. Για παράδειγμα, η μουσική, ο χορός και κάποια αθλήματα, είναι τομείς που περιέχουν μια καλή διέξοδο για δημιουργική, αυθόρμητη έκφραση. Επίσης σπουδές, αλληλογραφία, ή σοβαρή μελέτη ευνοούνται. Αν υπάρχουν εκκρεμείς νομικές, δικαστικές υποθέσεις αυτή την μέρα ο νόμος είναι με το μέρος σας.

Τοξότης

Η καριέρα, η φήμη και η θέση σας στην κοινωνία ανεβαίνουν σε αρκετά ψηλό επίπεδο αυτή την ημέρα. Η καριέρα και το κοινωνικό σας status είναι από τα κυριότερα θέματα, ενώ θα παρουσιάζετε δραματικά σκαμπανεβάσματα, το τελικό αποτέλεσμα όμως θα είναι να βρεθείτε σε μια πολλά υποσχόμενη θέση. Αυτό βέβαια θα έχει κάποιο δυσάρεστο αποτέλεσμα σε σχέση με τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Η εντατική εσωτερική διεργασία σας ωφελεί σήμερα, αρκεί να γίνεται μ’ ένα ολοκληρωμένο, ευαίσθητο, τρόπο με τη βοήθεια έμπειρων και ισορροπημένων ανθρώπων. Ο λόγος για τον οποίο αυτές οι δραστηριότητες σας ωφελούν τόσο σήμερα, είναι γιατί έχετε περισσότερα προβλήματα απ’ ότι συνήθως και γιατί βρίσκεστε σε μια ημέρα εσωτερικής φυσικής μετάταξης και μετάλλαξης, όπου παρακινήστε και είστε έτοιμοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές.

Υδροχόος

Μια ευκαιρία για περισσότερη ευτυχία στην οικογενειακή σας ζωή παρουσιάζεται από μόνη της σήμερα. Με λίγη αφοσίωση, η ευτυχία και η αγάπη σtη σχέση και την οικογένειά σας θα είναι πολύ βαθιά. Ευνοούνται επίσης οι βελτιώσεις και οι επενδύσεις για το σπίτι.

Ιχθείς

Γρήγορα βλέπετε τους συμβιβασμούς και τα μέτρια επίπεδα ικανοποίησης και ευχαρίστησης που είχατε αποδεχτεί στη ζωή σας. Σήμερα νιώθετε πιο ζωντανοί, πιο αποφασισμένοι και σπρωγμένοι να κάνετε πραγματική πρόοδο στη ζωή σας. Συγκεκριμένα δεν παραβλέπετε θέματα που ήσασταν πρόθυμοι να παραβλέψετε σε άλλες εποχές. Αν έχετε κάποιες βαθιά ριζωμένες κακές συνήθειες ή καταστάσεις τις οποίες έχετε συνηθίσει, σήμερα θα εξορίσετε αυτά τα “ζιζάνια” από τη ζωή σας.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.