Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Μπορεί αυτό το Σάββατο να ξεκινά με διάθεση για απολαύσεις, ξεκούραση και λίγη. τεμπελιά λόγω της Σελήνης στον Ταύρο, αλλά προς το βραδάκι με την Σελήνη στους Διδύμους, η διάθεση μας για κοινωνικοποίηση και… κουβεντούλα, αυξάνεται!

 

Κριός
Μπορείς να ηρεμήσεις και να ησυχάσεις, Κριέ. Η σημερινή μέρα θα σου δείξει, πως τα πράγματα οδηγούνται σε καλύτερες καταστάσεις, ενώ κι η τελική τροπή θα είναι αυτή που επιθυμείς, αφού οι κόποι σου δε θα πάνε χαμένοι. Κοίτα να το απολαύσεις. Μπορείς σήμερα στα αισθηματικά σου, Κριέ, να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσετε καταστάσεις που δυσκολεύουν τη σχέση σας και σας πληγώνουν.

 

Ταύρος
Μην τραβάς άλλο το σχοινί, Ταύρε μου, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσει κι αυτό δε σε συμφέρει καθόλου. Η αδιαλλαξία μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει. Δε θα χάσεις κάτι, αν δώσεις λίγο χώρο και στους άλλους. Όταν το κάνεις, θα δεις πως δεν είναι τόσο τρομερό, όσο το φανταζόσουν. Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε πάντως να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας.

 

Δίδυμος
Δε χρειάζεται να είσαι τόσο επικριτικός με τους φίλους σου, Δίδυμέ μου. Τις δικαιολογίες και τα ελαφρυντικά του εαυτού σου, δώσε και στους άλλους, διαφορετικά, θα τους κάνεις να σου κρύβουν πράγματα και να σου λένε ψέματα. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, Δίδυμε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

 

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, η μέρα είναι καλή για να αναθερμανθούν σχέσεις, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λόγω της επιβαρυμένης σου καθημερινότητας. Φρόντισε, λοιπόν, να μη χάσεις τους φίλους σου χωρίς λόγο, ειδικά στη φάση που βρίσκεσαι. Σου χρειάζεται σύντομα, Καρκίνε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, μακριά από τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου.

 

Λέων
Οι ιδέες και τα σχέδιά σου είναι εξαιρετικά, Λέων, και το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο κουράγιο για την υλοποίησή τους. Σήμερα, θα βρεθούν οι άνθρωποι που θα σε στηρίξουν και θα σου δώσουν ψυχική δύναμη κι αυτοπεποίθηση, στο βαθμό που χρειάζεσαι. Mπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Λέων, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις πάντως να μιλήσεις μαζί του, αν δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, η μέρα προσφέρεται για να θέσεις νέους στόχους. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τους επιτύχεις, αρκεί εσύ να το πιστέψεις πρώτα. Οι δυνατότητές σου είναι απεριόριστες και μ’ ένα σωστό πρόγραμμα μπορείς να κάνεις θαύματα. Η τύχη είναι με το μέρος σου. Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα σου δημιουργηθούν κάποιες απορίες για τη στάση που κρατά το ταίρι σου. Μην αλλάξεις συμπεριφορά απέναντί του, αλλά μίλα του με ειλικρίνεια.

 

Ζυγός
Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, Ζυγέ, κι είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις για οποιονδήποτε λόγο. Καλό θα ήταν να μην αγνοήσεις μερικές καλές συμβουλές από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα σε βοηθήσουν στη νέα σου αρχή. Εσύ τόλμα κι όλα θα πάνε καλά. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με το σύντροφο σου, Ζυγέ, θα είναι ποιοτική. Μην παρασυρθείς όμως από τον παρορμητισμό σου και πεις λόγια που μπορεί να τον στενοχωρήσουν.

 

Σκορπιός
Από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι θα σε βγάλει η σημερινή μέρα, Σκορπιέ. Εμπιστεύσου ανθρώπους και γεγονότα, για να οδηγηθείς σε λύσεις, που μέχρι τώρα σου φαίνονταν αδύνατες. Δε χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις, αλλά μελετημένες και μεθοδευμένες επιλογές. Πρέπει σήμερα να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, Σκορπιέ μου, διαφορετικά οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος.

 

Τοξότης
Αν δεν πετάξεις τις εμμονές από πάνω σου, Τοξότη, δε θα μπορέσεις ν’ αντιληφθείς και να εκμεταλλευτείς τη μεγάλη τύχη που θα σου παρουσιαστεί. Φρόντισε να βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, ώστε οι εξελίξεις να σε βρουν ετοιμοπόλεμο. Θα περάσεις σήμερα αρκετά καλά με το σύντροφό σου, Τοξότη, αν αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

 

Αιγόκερως
Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις που είχαν λάβει χώρα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, Αιγόκερε, τώρα πια παύουν να υφίστανται κι ευτυχώς χωρίς απώλειες για όλους. Σήμερα, η μέρα ευνοεί τέτοιες υποθέσεις κι είναι ευκαιρία να βάλεις σε νέα βάση τη σχέση σου με την οικογένειά σου. Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, Αιγόκερέ μου, για κάποια πράγματα που θα κάνει ο σύντροφός σου.

 

Υδροχόος
Τα πράγματα δε θα σου έρθουν ουρανοκατέβατα, Υδροχόε μου, αλλά πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου προς την κατεύθυνση που θέλεις. Άλλωστε, η τύχη είναι με το μέρος των τολμηρών. Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, που θα σ’ εκνευρίζει. Αν όμως κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, θα παρασύρεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και τελικά θα περάσετε μια όμορφη μέρα.

 

Ιχθύς
Η πολυάσχολη καθημερινότητά σου, Ιχθύ, δε σου επιτρέπει ν’ ασχοληθείς με τους άλλους και τα προβλήματά τους. Σήμερα όμως, που θα σου ζητήσουν βοήθεια, φρόντισε να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για να τους τη δώσεις. Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς και θα εκτιμηθεί. Οι σημερινές συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, Ιχθύ μου, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου να σε καταπιέζουν. Καλύτερα, λοιπόν, να επιδιώξεις ήρεμες στιγμές με το σύντροφό σου.

 

Πηγή