Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία και προσφέρουμε απλόχερα αγάπη, έρωτα κι εξομολογήσεις! Επιπλέον, η οικονομική μας τύχη είναι ενισχυμένη! Οι πιο τυχεροί είναι φυσικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, σε αφορά και σε ευνοεί άμεσα, φίλε Κριέ, γιατί βελτιώνει, εξισορροπεί και χαρίζει τύχη και θετικές εξελίξεις, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι απόλυτα θετική, είτε για να κάνεις μία νέα γνωριμία είτε για να κάνεις δικό σου το άτομο που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου κάνει όλα τα χατίρια και σε κακομαθαίνει! Πετυχαίνεις στόχους που αφορούν τη σχέση σου και δέχεσαι ή βρίσκεις ανταπόκριση σε προτάσεις επισημοποίησης!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, απολαμβάνεις επιτέλους ηρεμία, καθησυχασμό κι ευεξία! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει κι η πιθανότητα ένας έρωτας να εξελιχθεί μέσα στον χώρο της δουλειάς σου, με ένα άτομο που μέχρι τώρα δεν είχες καν φανταστεί πως μπορεί να γίνει κάτι! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου γοητεύεται από την ανανεωμένη σου εμφάνιση και νιώθετε παράλληλα κι οι δυο ικανοποιημένοι για τις μεταξύ σας εξελίξεις!

Δίδυμος
Μπορείς να υποδεχθείς, αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία και να χαμογελάσεις ξανά! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σίγουρα τη μεγαλύτερη τύχη σήμερα στα ερωτικά σου! Θαυμαστές, φλερτ, κατακτήσεις, εξομολογήσεις, νέες γνωριμίες και πολλές ευκαιρίες να βρεις το άλλο σου μισό ή να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις εκπλήξεις, πάθος και ρομαντισμό με τον σύντροφό σου!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα καταφέρεις να διορθώσεις προβλήματα και να βελτιώσεις καταστάσεις, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές, τρυφερές κι αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει με κάποιο τρόπο το ερωτικό σου παρελθόν! Αν αυτό που επιθυμείς, λοιπόν, είναι επανασύνδεση, σήμερα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να το πετύχεις, αρκεί να αρπάξεις τις δυνατότητες που θα σου δοθούν!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα απολαύσεις επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτικές εξομολογήσεις, συναρπαστικές νέες γνωριμίες και πολύ φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις, θα βρεις πολλές λύσεις για θέματα ή προβλήματα που είχες με τον σύντροφό σου και σίγουρα θα νιώσετε κι οι δυο ικανοποιημένοι από αυτό!

Παρθένος
Το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, φίλε Παρθένε, θα σου επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μία πράξη του άλλου σου μισού, σήμερα, σου αποδεικνύει την αξιοπιστία του και την αφοσίωσή του σε ‘σένα! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα δείξει επιτέλους το ενδιαφέρον του για σένα και θα καταλάβεις πως έπεσες μέσα στις υποθέσεις που έκανες όλον αυτόν τον καιρό!

Ζυγός
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία πραγματοποιείται στο δικό σου Ζώδιο κι η πιο τυχερή ημέρα για ‘σένα είναι εδώ, φίλε Ζυγέ! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου, εκπλήξεις και δώρα από εκείνον κι εξομαλύνετε οποιαδήποτε διαφορά είχατε μέχρι τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα σήμερα την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία, που μπορεί να οδηγήσει σε μία ρομαντική και σταθερή σχέση ή να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, νιώθεις πιο δυνατός και πιο ανανεωμένος από ποτέ! Ένας παρασκηνιακός, κρυφός κι ίσως απαγορευμένος έρωτας θα σου δώσει μεγάλη ευχαρίστηση σήμερα! Ακόμα κι αν ξέρεις πως δεν πρέπει, παρασύρεσαι στο πάθος του κι αφήνεσαι στο συναίσθημα του και περνάς υπέροχα! Προσοχή μόνο αν είσαι δεσμευμένος, διότι αργά ή γρήγορα, θα υπάρξουν αποκαλύψεις των μυστικών σου!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, κάνεις τις αλλαγές που τόσο καιρό ήθελες, πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους κι όνειρα. Αν είσαι δεσμευμένος κι είχες προβλήματα τελευταία με τον σύντροφό σου, ακολούθησε τη λύση που σου δίνει ένας φίλος και θα δεις πως έχει δίκιο. Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές σχέσεις ή συναναστροφές, θα γεννηθεί ένας έρωτας πολλά υποσχόμενος και σίγουρα θα είναι διαφορετικός από αυτά που έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα!

Αιγόκερως
Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα, εκπέμπεις γοητεία και προκαλείς τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, φίλε Αιγόκερε! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, από τον χώρο της δουλειάς, θα δείξει επιτέλους ενδιαφέρον για εσένα και θα σου δώσει βήμα να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο μεταξύ σας! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να βάλεις πιο γερές βάσεις στη σχέση σου ή απλά για να λύσετε μία και καλή τα παρελθοντικά σας θέματα και προβλήματα!

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα, φίλε Υδροχόε, είναι μία άκρως θετική, τυχερή κι επικοινωνιακή ημέρα, που σίγουρα θα σου χαρίσει πολλά χαμόγελα! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σαφώς τύχη κι εύνοια σε φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα κι ερωτικές συναντήσεις, κατά τις οποίες θα περάσεις υπέροχα! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τώρα την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συζητήσεις και την επικοινωνία με τον σύντροφό σου, όπως και να ανανεώσετε τη σχέση σας, με εξόδους ψυχαγωγίας!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, μπορείς να απαλλαγείς από ό,τι μέχρι τώρα σε βάραινε και να μεταμορφώσεις τη ζωή σου, αλλά κυρίως να βελτιώσεις την ψυχολογία σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περιμένεις την απόλυτη μεταμόρφωση στη σχέση σου! Ο σύντροφός σου μέσα από πράξεις εκπληρώνει τις επιθυμίες σου και μαζί απολαμβάνετε πάθος και καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος και σαγηνευτικός, γεγονός που θα σε φέρει πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει!

Πηγή