pwl949

Ο Ερμής από σήμερα περνά στο Ζώδιο του Υδροχόου ευνοώντας επαφές και μετακινήσεις στην ζωή των Πύρινων και Αέρινων! Ο ελεύθερος λόγος και τα ανοιχτά μυαλά, θα είναι οι νικητές το επόμενο διάστημα!

 

Κριός

Σήμερα, Κριέ μου, φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Η καλύτερη επιλογή με το παρόν πλανητικό σκηνικό, Κριέ, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Φρόντισε σήμερα, Ταύρε, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, με τη γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

 

Δίδυμος

Κοίτα να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, διότι τον τελευταίο καιρό, με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά. Προβλήματα που είχες στην σχέση σου, Δίδυμε, αρχίζουν και ξεπερνιούνται, οπότε έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα, Καρκίνε μου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις αρκετή εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου, Καρκίνε, και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του.

 

Λέων

Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Λέων, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα, λοιπόν, να κινηθείς σε πνεύμα διαλλακτικότητας και κατανόησης.  Σήμερα, Λέων, μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της. Για σένα, που δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική, ώστε να έρθει η γνωριμία που θέλεις.

 

Παρθένος

Δείξε σήμερα τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα. Προπάντων, κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και απόδειξε στους άλλους την ορθότητά του. Ο ρομαντισμός που θα έχεις, Παρθένε, αλλά κι ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να προγραμματιστείς απέναντι στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να μειώσεις τα νεύρα σου και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Επιδίωξε να έρθεις περισσότερο κοντά του, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχετε.

 

Σκορπιός

Μη σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου, Σκορπιέ. Μετά τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να σου συμβούν τα καλύτερα.

 

Τοξότης

Είσαι σε θέση να πετύχεις πάρα πολλά και πρέπει να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν, ότι οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά, Τοξότη, δηλαδή να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Τρυφερότητα και ερωτισμό έχεις, οπότε εξωτερίκευσέ τα.

 

Αιγόκερως

Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη. Φρόντισε να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου, Αιγόκερε, και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και θέλεις, για να περάσεις καλύτερα.

 

Υδροχόος

Η πίεση της καθημερινότητας, Υδροχόε, σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πως θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.  Καλό θα είναι, Υδροχόε, να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε, ώστε να δεις το μέλλον της σχέσης σου με πολλή αισιοδοξία. Για σένα, που δεν έχεις ταίρι, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα, αφού έρχεται η καινούργια γνωριμία που περιμένεις.

 

Ιχθύς

Άκου τις συμβουλές των φίλων σου, αλλά να τις περνάς από τα δικά σου φίλτρα, ώστε να επιλέξεις, αν θα τις ακολουθήσεις, καθώς μπορεί να φαίνονται ενισχυτικές, αλλά ίσως να παγιδευτείς. Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Ιχθύ, και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου, αφού την τελευταία περίοδο και για ακόμη μια φορά έχεις απορροφηθεί από άλλα θέματα.

 

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!