Σήμερα το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα δίνει μία ώθηση σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, να εξομαλύνουν σχέσεις μέσω της επικοινωνιακής οδού αλλά και να κλείσουν παλαιές πληγές!

Κριός
Ο χειρισμός σου σ’ ένα πρόβλημα που θα προκύψει, Κριέ, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Η απόφαση που θα πάρεις για καινούργιες καταστάσεις, θα παίξει σημαντικό ρόλο αργότερα. Ο παρορμητισμός κι η βιασύνη να κλείσεις τις υποθέσεις σου, δεν βοηθούν, αφού ίσως κάνεις λάθος κινήσεις. Άσε λίγο το χρόνο να περάσει και θα δεις, ότι η λύση θα βρεθεί πιο εύκολα απ’ όσο πιστεύεις. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου, για μικροπροβλήματα της σχέσης σας.

Ταύρος
Το ένστικτό σου, Ταύρε, σου δίνει πολλά μηνύματα σήμερα και τα πάντα δείχνουν να είναι υπέρ σου. Αλλαγές που ονειρεύεσαι από καιρό, φαίνεται ότι αρχίζουν να πραγματοποιούνται, η αισιοδοξία σε πλημμυρίζει κι εσύ, γεμάτος περηφάνια που αρχίζεις να γεύεσαι τους καρπούς των κόπων σου, χαλαρώνεις και το απολαμβάνεις. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Δίδυμος
Γυρνάς τις σκέψεις σου στο παρελθόν, Δίδυμέ μου, κι αυτό στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Σταματά να ζεις με ουτοπίες, προσπάθησε να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου, μην αφήνεις τα πράγματα να οδηγούνται μόνα τους και παίξε το πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αν δείξεις υπομονή. Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Καρκίνος
Ό,τι σε στενοχώρησε, Καρκίνε, ό,τι σ’ απογοήτευσε, ό,τι σ’ έβγαλε εκτός ορίων, μένει τώρα πίσω σου κι αλλάζεις πορεία, ξεκινώντας από τον ίδιο σου τον εαυτό. Τα άτομα που σ’ αγαπούν, θα είναι δίπλα σου σε ό,τι νέο χρειαστεί να κάνεις. Άκου τις συμβουλές και τις προτροπές τους, που μόνο καλό μπορεί να σου κάνουν. Γύρω σου, πνέει ένας αέρας αλλαγής. Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου αν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις σήμερα να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Λέων
Κουράστηκες ν’ ακούς, Λέων μου, τι πρέπει να κάνεις, πως να χειριστείς τα δικά σου θέματα, ακόμη και με ποιο τρόπο να συμπεριφερθείς. Μη δίνεις τόση σημασία σήμερα στα λόγια τρίτων – άλλωστε, θα κάνεις αυτό που εσύ θεωρείς σωστό. Απομακρύνσου λίγο μέχρι να περάσει αυτή η δυσκολία, που εξάλλου δε θα κρατήσει πολύ Στα αισθηματικά σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του, απλά μίλησέ του με ευθύτητα κι ειλικρίνεια.

Παρθένος
Όσο και να προσπαθήσουν σήμερα να σ’ εκνευρίσουν, Παρθένε, εσύ δε θα το βάζεις κάτω. Η καλή σου διάθεση είναι στο αποκορύφωμά της και δεν επιτρέπεις να σου τη χαλάσουν. Ασχολείσαι με το χώρο σου κι απολαμβάνεις την ηρεμία σου, γεμίζοντας γαλήνη. Παρασύρεις στη δική σου διάθεση ένα φιλικό σου άτομο και, αναλύοντας καλλιτεχνικά δρώμενα, περνάτε μια χαρά. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Άλλαξε το πρόγραμμά σου, για να περάσεις όμορφα μαζί του.

Ζυγός
Εκεί που μπαίνει μία τέλεια, Ζυγέ, αρχίζει μία καινούργια πρόταση, αρκεί όμως να μην αφήνεις το άγχος να σε διακατέχει. Χρησιμοποίησε την εξυπνάδα και το χιούμορ σου, για να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Συνέχισε την προσπάθειά σου με προγραμματισμένες κινήσεις, όσο αγαπημένα σου άτομα θα σε παρασύρουν σ’ ευχάριστες στιγμές. Πρέπει σήμερα να προσέχεις τη συμπεριφορά σου επειδή οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν, δικαιολογημένα ή μη, το σύντροφό σου.

Σκορπιός
Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά και τα νεύρα σου, Σκορπιέ μου, απέναντι σε ένα άτομο μεγαλύτερο ηλικιακά ή με υψηλό κύρος. Μη γίνεσαι επικριτικός, αφού αυτή η στάση μπορεί να σου στοιχίσει αργότερα. Κράτα γενικά χαμηλούς τόνους, επειδή κινδυνεύεις να έρθεις σε δύσκολη θέση με φιλικά σου άτομα. Θα περάσεις αρκετά καλά τη μέρα σου με το σύντροφό σου. Πρέπει μόνο ν’ αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας, καθώς σήμερα δεν υπάρχει πλανητική εύνοια.

Τοξότης
Ένταση με τους γύρω σου, Τοξότη, φέρνει η μέρα, καθώς άλλα λες εσύ κι άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι, πράγμα που πάντα προκαλεί αναστάτωση. Θ’ ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση, όπως έχεις προγραμματίσει, ενώ χρειάζεσαι λίγη ανάπαυλα, ν’ αλλάξεις εικόνες και να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με δικά σου άτομα, κάνοντας αυτό που θα σε ξεκουράσει. Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα κάνει ο σύντροφός σου.

Αιγόκερως
Πραγματικά σήμερα θα τους τρελάνεις όλους, Αιγόκερε, αφού… δεν ξέρεις τι θέλεις! Από τη μια, δε δέχεσαι να σου μιλάει άνθρωπος κι από την άλλη, τα βάζεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, επειδή δεν έρχονται να σε δουν. Αποφάσισε όμως, και πες τους τι πραγματικά θέλεις να κάνουν, για να το ξέρουν. Ευτυχώς, ξεπερνάνε τον εκνευρισμό τους, αφού γενικότερα δεν τους έχεις απογοητεύσει και σε αγαπούν. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, κάτι που θα σ’ εκνευρίζει. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και κάνε εσύ το πρώτο βήμα, βοηθώντας το σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, ώστε να περάσετε μια όμορφη μέρα.

Υδροχόος
Ηρέμησε, Υδροχόε μου, και δες τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν. Φυσικά και δε σ’ αδικούν οι γύρω σου, όταν σε επιπλήττουν λίγο για τις λάθος επιλογές σου. Σε συζητήσεις που εσύ ξεκινάς, πρέπει να είσαι κι έτοιμος να δεχτείς την αλήθεια. Καταλαβαίνω, ότι κάποιες φορές το να σου επισημαίνουν τα λάθη σου, πονάει, όμως όσοι μας αγαπούν, αυτό πρέπει να κάνουν. Οι συζητήσεις σήμερα θα οδηγούν σε λογομαχίες ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου να σε καταπιέζουν. Καλό είναι να επιδιώξεις μια ήρεμη ουδετερότητα με το σύντροφό σου.

Ιχθύς
Είναι άδικο για τους άλλους, Ιχθύ μου, να γίνονται χαλί να τους πατήσεις κι εσύ να αντιδράς κάπως υπεροπτικά. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου, επειδή κινδυνεύεις να χάσεις άτομα, που έχουν αποδείξει ότι είναι κοντά σου, και στα εύκολα και στα δύσκολα. Σκέψου, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου και πράξε ανάλογα. Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσετε καταστάσεις που ζημιώνουν τη σχέση σας και σας πληγώνουν.

Πηγή