Ωφέλιμη η σημερινή αστρολογική όψη. Εμπόδια και προβλήματα φαίνεται να ωφελούνται από τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου και ξεπερνιούνται με μία σχετική ευκολία. Οι σημερινές πράξεις θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο μέλλον. Η μέρα μας κάνει πιο ικανούς, αντικειμενικούς κι αποτελεσματικούς στους στόχους μας, μιας κι η Σύνοδος μας προστατεύει και μας συντονίζει.

Κριός

Ίσως να βρίσκεστε σε μια ημέρα σημαντικών αποφάσεων που τα πράγματα για εσάς θα εξελίσσονται με έναν ιδιαίτερα γρήγορο τρόπο για τα δικά σας δεδομένα. Την ευκαιρία, όμως, για να αλλάξετε ορισμένες καταστάσεις γύρω από τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι σας, δε θα πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Αγνοήστε τις συνέπειες και προχωρήστε. Ο χρόνος θα δείξει πως αποφασίσατε σωστά σήμερα.

 

Ταύρος

Δημιουργική ημέρα, κατάλληλη για σωστές συμβουλές κι αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Η φαντασία σας είναι έντονη κι οι τάση για καλλιτεχνικές αναζητήσεις, διάχυτη. Έχετε μια έντονη προαίσθηση για γεγονότα που πρόκειται να συμβούν. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Γενικότερα οι κινήσεις σας είναι έξυπνες και βρίσκεστε σε ετοιμότητα.

 

Δίδυμοι

Οι άλλοι πιθανό να μην υποστηρίζουν τις απόψεις σας σήμερα ή να δείχνουν την αντίθεσή τους σε αυτά που κάνετε. Τα αρνητικά αισθήματα αυτής της ημέρας μαζί με την πιθανά πεσμένη διάθεσή σας, εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν σε προσωρινές ασθένειες όπως κρυώματα ή και συναισθηματική σύγχυση. Πολεμήστε αυτές τις αρνητικές τάσεις προσπαθώντας να πάρετε ενεργό μέρος σε πνευματικές, ιδεαλιστικές ή φιλοσοφικές δραστηριότητες. Ακόμα μην εμποδίσετε τον εαυτό σας στο το να αποκτήσει πνευματική ευαισθησία ή να συμμετέχει σε καινούργιες σχέσεις που ενδιαφέρον τους είναι οι εμπειρίες αυτού του είδους.

 

Καρκίνος

Οι ερωτικές κι αισθηματικές σας σχέσεις θα περάσουν μέσα από μια περίοδο αλλαγών αυτές τις ημέρες. Σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ένα είδος αναγέννησης θα της δώσει μια καινούργια κατεύθυνση. Σε μια άλλη περίπτωση μια πραγματική ένταση στα συναισθηματικά μπορεί να παρατηρηθεί σήμερα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή διακοπή ή και χωρισμό. Καταστάσεις οι οποίες πολύ πιθανό να είναι άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι ή τους συγγενείς, θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την αίσθησή σας για αισθηματική ανεξαρτησία. Κάτι που ίσως αλλάξει τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους ή  σας κάνει υπερβολικά ευερέθιστους. Η ψυχραιμία, υπομονή κι αποφυγή οριστικών κι αμετάκλητων αποφάσεων, ίσως αποδειχτούν μια σανίδα σωτηρίας σε αυτή τη δύσκολη ή έντονη για τα αισθηματικά σας μέρα.

 

Λέων

Αν η δουλειά σας δεν φαίνεται πραγματικά ενδιαφέρουσα κι ικανή ν’ ανταποκριθεί στα βαθύτερά σας κίνητρα, μπορεί να παραιτηθείτε και να ψάξετε για κάτι άλλο. Επίσης έχετε την τάση να είστε επιθετικοί και χωρίς τακτ με τους άλλους. Η ανυπομονησία σας μπορεί να εκδηλωθεί ως ξαφνικές εκρήξεις θυμού. Βαθύτερα, εσωτερικά κίνητρα και κρυμμένα αισθήματα ξεσπούν ξαφνικά και απροσδόκητα σήμερα. Έχετε μεγαλύτερη συνείδηση των εμπειριών της παιδικής σας ηλικίας και των υποσυνειδήτων κινήτρων που επηρεάζουν τη ζωή σας.

 

Παρθένος

Πολύ συχνά θα νιώθετε την παρόρμηση να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, είτε αυτό λέγεται σχέση ή ενασχόληση ή πρόσωπο ή μια οικογένεια που θα θέλατε να γνωρίσετε πολύ καλύτερα, να επισκεφθείτε ένα τόπο που δεν έχετε ξαναδεί ή να μαθαίνετε πράγματα για κάποιον τομέα που είναι εντελώς καινούργιος για εσάς. Ακόμα κι αν σας φαίνεται κάτι ασήμαντο, ακολουθήστε την παρόρμησή σας να εξερευνήσετε νέες εναλλακτικές λύσεις, γιατί θα σας ανοίξουν καινούργιες πόρτες.

 

Ζυγός

Αυτή είναι  μια πολύ καλή ημέρα για οποιαδήποτε πρωτότυπη και δημιουργική εργασία στο χώρο της τέχνης και της μουσικής. Έντονη θα είναι η επιθυμία σας για μακρινά ταξίδια. Έμπνευση κι ικανοποιητική απόδοση σε επαγγελματικές υποθέσεις. Επαφές με ιδιόρρυθμους ανθρώπους ίσως σας εκνευρίσουν λίγο.

 

Σκορπιός

Περιοδικές κρίσεις παράλογων αισθημάτων, υποψιών και νοσταλγίας, κάνουν αυτή την ημέρα δύσκολη και δοκιμαστική. Τείνετε να έχετε ενστικτώδεις διαισθήσεις για κάτι που πιστεύετε, αλλά πολύ συχνά αυτές οι διαισθήσεις είναι ή μερικά σωστές ή εντελώς γεννήματα της φαντασίας σας. Για παράδειγμα, μπορεί να αισθάνεστε έντονα πως κάποιος άλλος δε σας συμπαθεί, πως κάποιος απ ‘το αντίθετο φύλο έλκεται από εσάς, ότι ο σύντροφός σας είναι άπιστος. Ψυχραιμία!

 

Τοξότης

Στη ρίζα των αλλαγών που συμβαίνουν σήμερα, υπάρχει μια αλλαγή στα προσωπικά σας κίνητρα. Είστε λιγότερο εγωπαθείς και τα προσωπικά κέρδη δεν σας ελκύουν τόσο όσο συνήθως. Το αυτοκίνητο, τα ρούχα, τα χρήματά σας, δε σας δίνουν όση ευχαρίστηση σας έδιναν. Μπορεί να αλλάζετε νοοτροπία έτσι ώστε όλα αυτά τη μια στιγμή να σας φαίνονται πολύ σπουδαία και την άλλη στιγμή να μη σας ενδιαφέρουν καθόλου. Ακόμη κι αν τα κίνητρά σας είναι φιλανθρωπικής αι όχι εγωκεντρικής φύσεως, ακόμα κι έτσι περνάτε μια ημέρα αμφισβήτησης κι αμφιβολιών.

 

Αιγόκερως

Η επανεκτίμηση των στόχων, σκοπών και φιλοδοξιών σας είναι τα κύρια ενδιαφέροντα αυτής της ημέρας. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες στους στόχους σας, οι οποίες μπορεί να σας κάνουν να αλλάξετε προσωρινά κατεύθυνση μέσα από μια προσπάθεια για να κερδίσετε έδαφος και χρόνο ώστε να τις εκπληρώσετε. Αυτή είναι η ημέρα, όπου θα σχεδιάσετε μια καινούργια στρατηγική ή θα μετατρέψετε ένα μέρος του σχεδίου σας σε σχέση με κάποια σοβαρή υποχρέωση. Τυπικά πράγματα στη ζωή σας αποκτούν μια ουσιαστικότερη προσοχή από μέρους σας. Για παράδειγμα οικογενειακές υποχρεώσεις, παιδιά, ή κάποιες οικονομικές επιβαρύνσεις σας υποχρεώνουν να παραμελήσετε προσωρινά σχέδια τα οποία είχατε καταστρώσει για το μέλλον.

 

Υδροχόος

Αν έχετε σοβαρές αμφιβολίες για κάποια υπόθεση σήμερα, τότε ίσως είναι καλύτερα να την καθυστερήσετε για λίγο και ν’ αναλύσετε κατά πόσο αυτό που αναλαμβάνετε, αντανακλά αυτό που πραγματικά θέλετε, ή αν περιλαμβάνει πάρα πολλούς συμβιβασμούς.

 

Ιχθείς

Ελευθερία, ανεξαρτησία και ατομικότητα είναι τα κλειδιά αυτής της ημέρας. Θα το βρείτε πολύ δύσκολο να συνεχίσετε κάποια καθημερινή δραστηριότητα η οποία έχει γίνει κουραστική, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή είναι από τη φύση της μονότονη. Βεβαίως κανείς δεν είναι ικανοποιημένος με την μονοτονία αλλά αυτή τη χρονική ημέρα απλά δεν μπορείτε να την ανεχτείτε άλλο. Εάν η δουλειά σας ή απασχόλησή σας είναι χωρίς κανένα ενδιαφέρον, σήμερα μπορεί να επαναστατήσετε και να την εγκαταλείψετε.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.