Με τη Σελήνη στον Ζυγό, αυτή η Κυριακή είναι γλυκιά, συντροφική, καλοπροαίρετη και γεμάτη όμορφες στιγμές! Ο έρωτας κι η ομορφιά είναι στα καλύτερά τους κι οι πιο τυχεροί είναι σαφώς τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

Κριός
Απεγνωσμένες προσπάθειες, Κριέ, καταβάλει ένα δικό σου άτομο για να έρθει πιο κοντά σου. Η μεταξύ σας απόσταση το τελευταίο διάστημα και τα λάθη που έχει κάνει απέναντι σου, δείχνουν να το βαραίνουν. Είσαι σε φάση που δείχνεις ότι δε συγχωρείς, όμως αυτό δε θα διαρκέσει. Μετά από κάποιο χρόνο συζητήσεων η άρνησή σου μαλακώνει και δίνεις ακόμη μία ευκαιρία, επισημαίνοντάς του ότι συγχωρείς μεν, αλλά δεν ξεχνάς. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα κάνοντας άστοχες κινήσεις, επειδή θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα προσπαθήσεις να αναλύσεις κάποια μηνύματα που σου δίνει ένα άτομο από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Εκείνο που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο ανάμεσά σας. Η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσει να λύσεις όλο αυτό το μυστήριο και μάλιστα θα είσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, επειδή θα έχεις καταλάβει τις προθέσεις που έχουν τρίτα πρόσωπα για σένα. Φρόντισε σήμερα να δείξεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Δίδυμος
Χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι ιδιαίτερο σήμερα, Δίδυμε, φαίνεται ότι η μέρα σου θα είναι πολύ θετική. Άτομα του κοινωνικού του περίγυρου θέλουν να σε συμπεριλάβουν στην παρέα τους, γνωρίζοντάς σου πρόσωπα, τα οποία στην πλειοψηφία τους θα σου φανούν πάρα πολύ χρήσιμα αργότερα. Η ευγένειά σου και η καλή σου διάθεση αφήνουν τις βέλτιστες εντυπώσεις και μάλιστα, θ’ ακούσεις θετικά λόγια στο τέλος της ημέρας. Θα υπάρχει ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να το βοηθήσεις να καταλάβει μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις αστοχίες στην επικοινωνία σας.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θα βρίσκεσαι στο ζενίθ της καλής σου ψυχολογίας, κάτι που αντιλαμβάνονται οι γύρω σου, αλλά κι η οικογένειά σου. Θα περάσεις την ημέρα σου με κάποιο άτομο του στενού σου περίγυρου, κάνοντας δραστηριότητες που ευχαριστούν και τους δυο σας. Οι όμορφες στιγμές θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου, αφού γνωρίζεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις κουραστεί πολύ. Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη κι ο ερωτισμός σου θα έχει ένταση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να νιώθεις τη σιγουριά, ότι θα έρθει πολύ σύντομα η γνωριμία που θέλεις.

Λέων
Σε διακατέχει σήμερα κάποιο άγχος, Λέων μου, το οποίο είναι για πράγματα κυρίως πρακτικά. Δεν χρειάζεται όμως να έχεις αυτή τη διάθεση, αφού στο τέλος καταφέρνεις τα πάντα πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις μία συζήτηση με ένα φιλικό σου άτομο για να αποφορτιστείς κι έτσι να ηρεμήσεις από οποιαδήποτε ανασφάλεια έχει το μυαλό σου. Το βράδυ, θα περάσεις υπέροχες στιγμές με δικά σου άτομα, τα οποία θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρα. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι στα προβλήματά του.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, κάποιο αγαπημένο σου άτομο θα σου εκμυστηρευτεί τα σχέδιά του και μάλιστα με μεγάλο ενθουσιασμό. Το ότι έχεις κάποιους ενδοιασμούς, αρχικά θα σε προβληματίσει, μην ξέροντας τι να κάνεις. Η απόφαση που θα πάρεις αργότερα, θα είναι σωστή κι εσύ θα βρεθείς με αίσθηση ικανοποίησης, επειδή πραγματικά θα έχεις δώσει λύση στο άτομο αυτό, το οποίο εκτιμάς και αγαπάς. Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλά να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Ζυγός
Οι ασχολίες αυτής της ημέρας, Ζυγέ, θα είναι πάρα πολλές και θα καταπιαστείς με αναρίθμητα πράγματα. Είσαι ένα εξαιρετικά δυναμικό άτομο και θέλεις να εστιάζεις σε πολλές καταστάσεις συγχρόνως. Σήμερα, προσπάθησε να βάλεις έναν προγραμματισμό σε κάποια θέματα, τα οποία αυτή τη στιγμή ακόμη εκκρεμούν. Φρόντισε πρώτα να δώσεις σ’ αυτά τις κατάλληλες λύσεις και μετά να ξεκινήσεις τις καινούργιες σου δραστηριότητες. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος απέναντι στο ταίρι σου και πέρνα μαζί του τη μέρα ρομαντικά κι ερωτικά.

Σκορπιός
Έχεις το τελευταίο διάστημα, Σκορπιέ μου, κουραστεί ν’ ακούς από τρίτα άτομα υποσχέσεις, που δε γίνονται πράξεις. Σήμερα, αυτό το σκηνικό σταματά κι αρχίζουν ν’ αλλάζουν μερικά πράγματα. Η αρχή της υλοποίησης ξεκινάει κι αυτό σου δίνει, πέρα από χαρά, και ελπίδες για να προχωρήσεις παρακάτω. Βάζεις σε τάξη τη σκέψη σου και ξεκινάς να κάνεις νέα πλάνα. Μπορείς πια να υλοποιείς τα σχέδιά σου, για να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις περισσότερες ώρες με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σ’ επηρεάζει θετικά, πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Τοξότης
Την τελευταία περίοδο, Τοξότη, έχεις κάνει πάρα πολλές προσπάθειες για να τελειώσεις όλες τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν και είναι σε στασιμότητα για πάρα πολύ καιρό. Έχεις καταφέρει μέχρι τώρα πάρα πολλά πράγματα, ενώ ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, θα σε ευνοήσει, ώστε πρόσθετα θέματα, τα οποία μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν, να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Η μέρα απαιτεί ήρεμες συζητήσεις στο ταίρι σου, βοηθώντας το να αισθανθεί, ότι ακόμη και στις διαφωνίες σας βρίσκεστε στην ίδια πλευρά.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα σε χαρακτηρίζει η υπερβολή και μάλιστα απέναντι σε υλικά αγαθά. Θέλεις να υπάρχει αφθονία στο χώρο σου, για να περιποιηθείς τα αγαπημένα σου άτομα. Συγκράτησε τον εαυτό σου και μην το παρακάνεις, αφού γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι οι δικοί σου άνθρωποι έτσι κι αλλιώς σ’ εκτιμούν και δε χρειάζεται να τους αποδείξεις την αγάπη σου. Στο τέλος της ημέρας θα νιώθεις πάρα πολύ καλά. Μερικά πράγματα που σε ταλαιπωρούσαν στη σχέση σου θ’ αρχίσουν να ξεθυμαίνουν και θα αισθανθείς πιο άνετα. Σήμερα, θα εισπράξεις κατανόηση από το σύντροφό σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που θα θελήσεις ν’ αρπάξεις για να βρεθείς ένα βήμα μπροστά. Θα φερθείς πάρα πολύ έξυπνα και μόνο οφέλη θα αποκομίσεις. Είσαι διατεθειμένος να μην αφήσεις στην τύχη του το παραμικρό, φερόμενος ώριμα και με μεγάλη προσοχή. Θα καταφέρεις να πάρεις με το μέρος σου άτομα που θα σε στηρίξουν, αφού πραγματικά κερδίζεις την εύνοιά τους. Αν σήμερα υπάρξουν διαμάχες με το σύντροφό σου είναι δική σου ευθύνη το να μην κλιμακωθούν ανεξέλεγκτα.

Ιχθύς
Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις σήμερα, Ιχθύ, σε σχέση με ένα άτομο του φιλικού σου περίγυρου, θα είναι άμεσες. Έχεις σκοπό να μην αφήσεις τη μέρα σου να πάει χαμένη, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σε πιέζει. Έρχεσαι σε επαφή και με ένα πρόσωπο κύρους, στο οποίο έχεις εμπιστοσύνη, ώστε να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε κάποια δικά σου θέματα. Ο Ερμής από τον Τοξότη σ’ ευνοεί και θα σου φέρει αποτελέσματα καλύτερα απ’ όσο περίμενες. Στα αισθηματικά σου σήμερα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αν δείξεις υπομονή στις συζητήσεις με το σύντροφό σου.

Πηγή