Με τον Ουρανό να επανέρχεται σε ορθή φορά, μπορούμε πλέον να αναμένουμε σημαντικές και ξαφνικές αλλαγές στη ζωή μας, ενώ τα γεγονότα γύρω μας θα εξελίσσονται αρκετά πιο γρήγορα! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου, μπαίνουν σε μία φάση ανακατατάξεων στη ζωή τους!

 

Κριός

Νέες προτάσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα χρειαστείς μεγάλη προσοχή στην επεξεργασία των δεδομένων, προκειμένου να πάρεις σωστές αποφάσεις. Στα αισθηματικά σου, μπορείς με τη συζήτηση να λύσεις κάποιες διαφορές που έχεις με το ταίρι σου, ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική

 

Ταύρος

Η σχέση σου έχει μπει σε μια καλή πορεία, ενώ έχεις και σύμμαχο την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, οπότε όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά, ώστε να σου έρθει το καλύτερο.

 

Δίδυμος

Φίλοι και συνεργάτες σε βοηθούν να οργανώσεις τα σχέδιά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και δέχεσαι σημαντική βοήθεια σε πρακτικό επίπεδο, μέσα από την οικογένεια. Κάτι σε προβληματίζει στον αισθηματικό τομέα και έχεις αρκετό εκνευρισμό. Με μια συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου ξεκαθάρισέ τα όλα.

 

Καρκίνος

Εκκρεμότητες που παραμένουν μπορούν να έχουν ιδιαιτέρως δυσάρεστες συνέπειες αν δεν τακτοποιηθούν σύντομα. Μην αφήσεις τον χρόνο ανεκμετάλλευτο. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

 

Λέων

Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να περιορίσει τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να δράσει. Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις ουδέτερα. Απόφυγε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Αν καταφέρεις, αγαπητέ Παρθένε, το ερχόμενο διάστημα να συγκεντρωθείς και να εργαστείς μεθοδικά, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και να οδηγήσεις τις υποθέσεις σου στην επιτυχία που επιθυμείς. Στα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σας στο μέλλον.

 

Ζυγός

Μην απελπιστείς και μην αφήσεις την ανυπομονησία να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις που θα σε ζημιώσουν χρονικά. Μείνε σταθερά στον δρόμο σου και η επιτυχία είναι πολύ κοντά. Σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στα αισθηματικά σου. Μίλα με το ταίρι σου και πάρτε ριζικές αποφάσεις που θα δώσουν χαρά και στους δύο.

 

Σκορπιός

Καλύτερα άσε τον χρόνο να κυλήσει, ενώ παράλληλα θα φροντίζεις την τακτοποίηση άλλων υποθέσεών σου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και η δικαίωση θα είναι σημαντική για σένα. Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και ο σύντροφός σου θα αρχίσει να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι θα βρεις πολύ σύντομα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά.

 

Τοξότης

Ο Άρης από τους Ιχθείς θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δεν θα σου χαλάει κανένα χατίρι. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, αυτή η περίοδος θα φέρει πολλές περιπτώσεις στον αισθηματικό τομέα, που θα σε ενθουσιάσουν.

 

Αιγόκερως

Μία καλή συζήτηση θα επαναφέρει τις ισορροπίες και θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις τη σχέση σας, αποφεύγοντας τον κίνδυνο ρήξης με μακροπρόθεσμα αρνητικά αποτελέσματα. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα συνεχώς κάτι σου λείπει. Να είσαι βέβαιος ότι θα περάσεις πολύ καλά, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι.

 

Υδροχόος

Πολλές αλλαγές και μεγάλες απαιτήσεις της καθημερινότητας προβλέπονται σήμερα για το ζώδιό σου, αλλά θα μπορέσεις να ανταποκριθείς. Στα αισθηματικά σου μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα αυτή την περίοδο, τα οποία όμως θα είναι παροδικά. Φρόντισε να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό που έχεις.

 

Ιχθύς

Η δύναμη που έδειξες θα αναγνωριστεί από τον περίγυρό σου και θα συντελέσει στην ευτυχία που πλησιάζει. Προετοιμάσου να τη δεχτείς. Τα αισθηματικά σου έχουν πάρει άλλη τροπή και πάνε πολύ καλύτερα από πριν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

 

Πηγή