Τελευταία ημέρα του Απρίλη κι η Αναδρομή του Κρόνου από σήμερα θα μας αναγκάσει να καταλάβουμε πού βρίσκονται τα όριά μας και να τα καθορίσουμε όπως πρέπει, ακόμα και με ρήξεις ή περιορισμούς σε εμάς και στους άλλους!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είσαι σαφώς πιο διαισθητικός και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα που θα επιλέξεις τη μοναξιά αλλά και τη μυστικοπάθεια! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε σήμερα τις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του και από το αποτέλεσμα! Επίσης, φρόντισε να είσαι αφοσιωμένος και πιστός απέναντί του, διότι η τάση σου για κάτι παράνομο είναι αρκετά έντονη σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανό να υπάρξει μία εξέλιξη σε μία ερωτική ιστορία που θα σε απογοητεύσει!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ήρθε η ημέρα, όπου μαζί με συμμάχους και κυρίως μαζί με τους φίλους σου, θα πετύχεις κοινούς στόχους και σκοπούς. Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου σήμερα θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και σίγουρα, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα υπάρξει μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε συναρπάσει, αρκεί να αρπάξεις την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, οι λύσεις κι οι αλλαγές που χρειαζόσουν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα στη σχέση σου, είναι εδώ!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι αποφασισμένος να επικεντρωθείς στην κοινωνική σου ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα. Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να βάζεις συναισθηματικούς τοίχους, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω επικράτησης της λογικής σου! Μπορείς να ισορροπήσεις μυαλό και καρδιά και να κάνεις τις σωστές κινήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να αισθανθείς πως είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι’ αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη σου!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις αρκετά σχέδια και στόχους σου, αλλά οφείλεις να τα σχεδιάζεις με γνώμονα τη λογική και την ωριμότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε νέες εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, ακόμα κι αν αυτές αφορούν ένα ταξιδάκι ή μία εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μηνύματα, γνωριμίες, φλερτ, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, που θα φέρουν ξανά την εύνοια και την τύχη στην ερωτική σου ζωή!

Λέων
Φίλε Λέοντα, πλέον αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, χρησιμοποίησε την ισχυρή και παθιασμένη γοητεία σου, όπως και τον αυξημένο ερωτισμό σου, ώστε να προσεγγίσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις με τον σύντροφό σου άπειρες ευκαιρίες αλλά και διάθεση για καυτές ερωτικές στιγμές! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου για ζήλια, καχυποψία και καταπίεση προς αυτόν!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, το ζητούμενό σου είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις σχέσεις σου και ξέρεις τον τρόπο για να το καταφέρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και βελτιώνεις τη σχέση με τον σύντροφό σου, αφού έρχεστε πιο κοντά με ποικίλους τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικές, ρομαντικές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο επιτέλους κάνει κίνηση προς εσένα!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, τη σημερινή ημέρα θα διαπιστώσεις πως οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και θα κάνουν σίγουρα τη διαφορά, γι’ αυτό μην τις αμελείς. Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας έρχεται μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, με ένα συνάδελφο, συνεργάτη ή πελάτη! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις, σήμερα, να καταλάβεις πού ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις τη σχέση σου και να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου με πράξεις πλέον κι όχι μόνο με λόγια!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα αν περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό κι έπαρση, θα μπορέσεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος αλλά κι εκπλήξεις ή ακόμα κι ένα δώρο από τον σύντροφό σου! Πρόκειται σίγουρα για την πιο ευνοϊκή μέρα, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο, που αφορά τη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για θετικές εξελίξεις, φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, διασκέδαση κι ανεμελιά στον έρωτα!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός κι έτσι καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου, γεγονός που σε βοηθά στην εκπλήρωση στόχων κι επιθυμιών! Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η στιγμή να πετύχεις την επανασύνδεση που τόσο καιρό επιθυμείς! Ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει κι αν κινηθείς έξυπνα, θα μπορέσετε να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σοκάρεις σήμερα τον σύντροφό σου, λόγω της κυκλοθυμίας και των ξεσπασμάτων σου! Μείνε συγκρατημένος κι έκφραζε από αύριο τα παράπονά σου!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι εντονότερη αλλά και πιο ουσιαστική, αφού η περιέργειά σου κι η δίψα σου για γνώση, σε καθιστούν πολύ αγαπητό και περιζήτητο. Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως τώρα να σχηματίσεις κάποιες διαφορετικές απόψεις για τη σχέση σου και να τις εκφράσεις με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, πέρα από την έξαρση του φλερτ, πολύ πιθανόν σήμερα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα επιλέγεις να γίνεις πρακτικός, να προσγειωθείς και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την αφοσίωση του συντρόφου σου, αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, πετυχαίνεις σιγουριά κι ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, κυρίως με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει, το οποίο ενδεχομένως να σου δείξει επιτέλους το ενδιαφέρον του για σένα!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς, μέσα από πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται ιδιαίτερη έμφαση στην εξισορρόπηση των δικών σου επιθυμιών κι αναγκών με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σου! Μάθε να τον ακούς, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας, από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα κερδίζεις την αποδοχή των γύρων σου και επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές!

Πηγή