Κριός

Στο σύνολο, αυτή είναι μια πολύ θετική χρονική ημέρα. Οι αλλαγές στη συμπεριφορά σας, είναι το ίδιο σημαντικές όσο και οι εξωτερικές αλλαγές. Εγκαταλείπετε πολλές απ’ τις “δεν μπορώ ” νοοτροπίες που πριν είχαν περιορίσει τις δυνατότητές σας για ανάπτυξη. Οι μόνες αρνητικές τάσεις για τις οποίες πρέπει να ανησυχείτε, είναι οι τάσεις να γίνετε εγωιστές απέναντι στους ανθρώπους, των οποίων οι ζωές είναι απλούστερες και των οποίων οι στόχοι είναι λιγότερο μεγάλοι ή λιγότερο λαμπεροί απ’ τους δικούς σας.

Ταύρος

Mια μέρα επενδύσεων, τόσο προς νέες ιδεές όσο και προς νέους ανθρώπους που συναντάτε και σας γοητευούν.
Ενδεχομένως να έχετε νευρικότητα με ανθρώπους που αισθάνεστε πως δε σας καταλαβαίνουν και με σύνθηκες που σας πιέζουν.
Είναι μια καλή μέρα, ειδικά προς το βράδυ, για να την αφιερώσετε στον εαυτό, τα πλάνα και τις σκέψεις σας. Πάντα βρίσκετε τη λύση με νηφαλιότητα και ηρεμία.

Δίδυμοι

Διαμάχες με τους άλλους και διαφορές απόψεων είναι σήμερα πολύ πιθανές. Αυτά τα προβλήματα παρουσιάζονται για πολλούς λόγους: Είστε απρόθυμοι να ανεχτείτε τους συμβιβασμούς όπως στο παρελθόν, θέλετε να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας και δεν θέλετε οι άλλοι να σας μεταχειρίζονται σύμφωνα με τα παλιά δεδομένα.
Έχετε αποφασίσει ν’αλλαξετε τη ζωή σας και δε σας σταματα κανένας και τίποτα.

Καρκίνος

Τα ερωτικά και σεξουαλικά σας συναισθήματα είναι πολύ δυνατά σήμερα. Θα νιώσετε στ’ αλήθεια “συντονισμένοι” με τον σύντροφό σας και οι δεσμοί της αγάπης ανάμεσά σας θα γίνουν δυνατότεροι. Μπορείτε να μοιραστείτε τα πιο βαθιά σας αισθήματα, επιθυμίες, φόβους και ανάγκες πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως σήμερα και επιτυγχάνεται η επούλωση οποιουδήποτε συναισθηματικού τραύματος.

Λέων

Mπορεί να εμφανιστούν προβλήματα με το αυτοκίνητό σας ή άλλες μηχανικές συσκευές. Ακόμα κι αν δεν παρουσιαστούν καθόλου προβλήματα και ευθύνες, θα δείτε πως δεν μπορείτε σήμερα να ανοίξετε πόρτες. Αν ελπίζατε για κάποια αύξηση μισθού, προαγωγή, καλύτερη εργοδοσία, καινούργιο σπίτι, μεγάλες διακοπές, ή άλλες διεξόδους απ’ την καθημερινή ρουτίνα και τους περιορισμούς της παρούσας ζωής σας, πιθανότατα να απογοητευτείτε. Η επέκταση είναι πολύ δύσκολη αυτές τις ημέρες.

Παρθένος

Αυτή είναι μια θετική ημέρα χαλάρωσης, ανανέωσης και δημιουργικότητας. Μπορεί να ανακαλύψετε δημιουργικές δραστηριότητες, που μπορούν να γίνουν ένα μόνιμο μέρος της ζωής σας, ακόμα κι αν αυτή η χρονική ημέρα της ζωής σας έχει λήξει.

Ζυγός

Δεν είναι περίεργο να νιώσετε αποπροσανατολισμένοι και ξεριζωμένοι και κατά κάποιο τρόπο ανασφαλείς κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, ακόμα και αν οι αλλαγές που διαδραματίζονται είναι θετικές και επιθυμητές. Το να απελευθερωθείτε από το παρελθόν, από απαρχαιωμένες καταστάσεις ή από οικογενειακούς δεσμούς και προσδοκίες που σας γελοιοποιούν και το να βρεθείτε σε μια καθοριστική και πιεστική κατάσταση που ίσως σας κάνει να νιώθετε αρκετά άπειροι είναι επίσης γεγονότα που θα χαρακτηρίσουν αυτή την ημέρα.

Σκορπιός

Σήμερα έχετε μια ακατανίκητη ανάγκη να επιβεβαιωθείτε. Στην πραγματικότητα μπορεί να γίνετε ανελέητοι με τους άλλους κάποιες φορές, και μπορεί αυθαίρετα να κάνετε ενέργειες χωρίς να υπολογίσετε ή να ενδιαφερθείτε για τους άλλους. Μπορεί να γίνετε αδιάφοροι στον τρόπο που αντιδράτε στους άλλους, γιατί καθοδηγείστε περισσότερο απ’ το υποσυνείδητο και το ένστικτο και μερικές φορές από ακατανίκητα κίνητρα, παρά από την λογική.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα σας ωθεί σε εξομολογήσεις που τυραννούν το μυαλό σας καιρό.
Σκέψεις που δεν τολμήσατε να πείτε, στόχοι που φαίνονται απλησίαστοι, όλο και πλησιάζουν κι ο φόβος σας μειώνετε.
Έρχεστε πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σας, τις αναγνωρίζετε, τις αποδέχεστε και προετοιμάζεστε να τις συστήσετε και σε άλλους.
Μια μέρα που έρχεστε κοντά στον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Αυτή είναι η κατάλληλη ημέρα, ν’ αρχίσετε να αλλάζετε την κατεύθυνση της δουλειάς και της καριέρας σας προς πράγματα που διεγείρουν την φαντασία σας και ελκύουν τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας. Αν δεν υποτιμήσετε τις προκλήσεις που σας παρουσιάζονται και δεν επιτρέψετε στον εαυτό σας να αποθαρρυνθεί, μπορεί να κάνετε άλματα προς την πραγματοποίηση των ονείρων σας. 

Υδροχόος

Η αρμονία και η αυξημένη ικανοποίηση στις σχέσεις σας βρίσκονται στο προσκήνιο ίσως επειδή είστε πιο υπομονετικοί, γενναιόδωροι και λιγότερο κτητικοί απ’ότι συνήθως. Παρ’όλα αυτά νιώθετε μια έντονη ανάγκη να μην περιορίζεστε ή να κατέχεστε από άλλους γιατί αισθάνεστε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν κάτι αξιόλογο να σας προσφέρουν και εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να περιοριστείτε σε κάποιους λίγους. Αυτό που σας τραβά αυτή την ημέρα περισσότερο από ποτέ είναι η διεύρυνση των κοινωνικών σας σχέσεων και οι συναντήσεις σας με νέους ανθρώπους.

Ιχθείς

Αυτή είναι εξαιρετική ημέρα για οποιοδήποτε είδος έρευνας, σε μελέτες με περιεχόμενο. Απορροφάστε τόσο πολύ απ’ αυτό που κάνετε που το βρίσκετε πολύ δύσκολο να σταματήσετε την έρευνά σας μέχρι να βρείτε την απάντηση που αναζητάτε. Σήμερα σκέπτεστε μονόπλευρα και τείνετε να μιλάτε στους άλλους για τα ενδιαφέροντά σας, είτε αυτοί θέλουν είτε όχι.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.