Ο μήνας κλείνει με ευκαιρίες και με ανεβασμένη διάθεση. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια για να πλησιάσετε στόχους – κυρίως τους ερωτικούς.

Κριός

Κριέ μου σήμερα βάζεις στόχους και είσαι θετικός κι αισιόδοξος ακριβώς όπως πρέπει δηλαδή για να τους πετύχεις. Εύνοια έχεις, ιδέες έχεις, αποφασιστικότητα έχεις, προχώρα και μη μασάς σε τίποτα. Όσο για τους κακοθελητές ξέρεις πολύ καλά πώς πρέπει να τους αντιμετωπίσεις. Με αδιαφορία.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευκαιρία.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου σήμερα είσαι ονειροπαρμένο, σιωπηλό, κάπου χαμένο μέσα στις σκέψεις σου. Τίποτα δε σε αγγίζει, τίποτα δεν μπορεί να σε βγάλει απ’ τη νιρβάνα σου. Το κουβάρι όμως ξέρεις, για να ξεμπερδέψει θέλει να το πιάσεις απ’ την άκρη του και να το τραβήξεις σταδιακά προς τα θέλω σου. Έχεις συμμάχους δίπλα σου. Παρατήρησέ τους και ζήτα και λίγη βοήθεια αν νιώθεις να τη χρειάζεσαι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σκέψη.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε μου οι καθυστερήσεις κι αναβολές είναι πάντα στο πρόγραμμα όταν τα πράγματα έχουν να κάνουν και με άλλους. Εσύ μπορείς από πλευράς σου να είσαι λίγο πιο δραστήριος σήμερα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις βαρύνει λιγάκι και το ξέρεις. Δεν αρκεί να θέλουμε πολύ κάτι. Πρέπει και να διεκδικούμε. Ειδικά στα ερωτικά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δράση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου είναι μια μέρα ιδανική για να μην αφήσεις τίποτα αναπάντητο. Στις σπόντες απάντα με ευθύτητα, στο παρασκήνιο απάντα με σαφήνεια και μην αφήνεις κανέναν να νομίζει ότι παίζει με το μυαλό και την καρδιά σου. Είσαι καλοπροαίρετος Καρκίνε μου κι αυτό καμιά φορά βγαίνει σε κακό. Οριοθετήσου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευθύτητα.

 

Λέων

Λιοντάρι μου δε γίνεται το ένα σου βρωμάει και το άλλο να σου ξινίζει και τελικά να θες απλά να κλειστείς στο σπίτι σου κάτω από ένα κλιματιστικό στους 20 βαθμούς. Κι όμως γίνεται και παραγίνεται! Σε μια τέτοια φάση λίγο κλεισούρας, λίγο εσωστρέφειας και λίγο γκρίνιας θα σε βρει η μέρα, αλλά υπομονή, μέρα είναι θα περάσει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαμόγελο.

 

Παρθένος

Παρθένε μου τα ‘χεις κάνει ολίγον τι κουλουβάχατα τις τελευταίες μέρες στα ερωτικά σου και το ταίρι σου είναι ενοχλημένο εντόνως – και όχι αδίκως εδώ που τα λέμε. Κάνε το πρώτο βήμα και παραμέρισε τον εγωισμό σου, αφού κι εσύ μωρέ καίγεσαι μέσα σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συζήτηση.

 

Ζυγός

Ζυγάκι μου γλυκό δε γίνεται να τους έχεις όλους ικανοποιημένους και τους γύρω και τον εαυτό σου και πραγματικά αναρωτιέμαι πότε θα το εμπεδώσεις αυτό πια. Είναι γνωστή η ανάγκη σου αποφυγής κάθε σύγκρουσης, αλλά σήμερα στάσου για πέντε λεπτά κι αναρωτήσου: Αξίζει να γίνεσαι διαρκώς χάλια γι’ ανάγκες άλλων; 

Λέξη κλειδί της μέρας: Εσύ.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου άλλα λες, άλλα εννοείς, άλλα καταλαβαίνει ο απέναντι. Μια μέρα ασυνεννοησίας και διαρκών εμπλοκών στην επικοινωνία. Προσπάθησε να είσαι πιο ξεκάθαρος σε όσα λες, αλλά μην πάρεις κι εντελώς τοις μετρητοίς όσα θ’ ακούσεις σήμερα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Μέτρο.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου γλυκό σήμερα είσαι σε τέτοια δοτική διάθεση που θες να προσφέρεις σε όλους όσους αγαπάς τον ουρανό με τ’ άστρα. Είσαι διαρκώς εκεί, γενναιόδωρος, τρυφερός και προστατευτικός. Η μέρα υπόσχεται πολλές γλυκές στιγμές κι ένα ακόμα πιο όμορφο βράδυ.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απόλαυση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου είναι μια πολύ καλή ημέρα για να σχεδιάσεις θέματα που αφορούν συγκατοικήσεις και επιχειρήσεις. Αν είσαι ένα βήμα πριν τη μεγάλη απόφαση να συζήσεις με το ταίρι σου ή να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, να ξέρεις οτι αστρολογικά είσαι ευνοημένος, υπό την προϋπόθεση κι εκείνη η φωνούλα μέσα σου, που συχνά την ξεχνάς, να σου λέει να προχωρήσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αφετηρία.

 

Υδροχόος

Υδροχόε όποτε σε πιάνουν τα σύνδρομα αυτά της εσωστρέφειας απ’ τη μια χάνεσαι απ’ όλο τον κόσμο κι απ’ την άλλη αναρωτιέσαι γιατί σε ξεχνάνε. Σήμερα μην αφήσεις σε καμία μαύρη σκέψη να σε πάρει από κάτω, άλλωστε τα περισσότερα που σε απασχολούν ανήκουν στο παρελθόν. Μη χαλιέσαι Υδροχοάκι μου για πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις καθόλου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαλάρωση.

 

Ιχθείς

Ιχθύ μου τι ενέργεια τρελή είναι αυτή σήμερα! Ενέργεια, κέφι, ένταση κι αισιοδοξία. Και πολύ καλά κάνεις, γιατί εκτός απ’ το καλοκαίρι που ήδη σ’ εχει απορυθμίσει ευχάριστα, δεν αποκλείεται να προστεθεί κι ένα φλερτ από αυτά που σου αρέσουν. Τα παιχνιδιάρικα και τα μυστήρια.

Λέξη κλειδί της μέρας: Γέλια.