Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές ερωτικές εξομολογήσεις και μηνύματα, καυτά ραντεβουδάκια και μέχρι και προτάσεις γάμου, επιφυλάσσει η σημερινή μέρα! Οι πιο τυχεροί του Εξαγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Μην συνεχίσεις στους ίδιους ρυθμούς να τρέχεις με τις ευθύνες και τα επαγγελματικά σου, παραμελώντας το ταίρι σου, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα στα αισθηματικά σου θα γίνουν μεγάλα.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί θα πεις λόγια που θα δημιουργήσουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμιά παρεξήγηση σήμερα – άσ’ το για άλλη φορά.

 

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε τις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά και ρομαντικά.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά του και θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

 

Λέων

Αισθηματικά, έχεις μπει σε περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Περάστε χαλαρά μαζί με το ταίρι σου, χωρίς κριτική ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Κάποια στιγμή θα πρέπει και να πάρεις – πάψε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δυο σας.

 

Ζυγός

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

 

Σκορπιός

Ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν τα επαγγελματικά σου και να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, μυστικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες που έρχονται αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις λόγια που δεν πιστεύεις και που πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, έχεις κάποια παράπονα που θα πρέπει να εκφράσεις στον σύντροφό σου, για να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου – τι είναι αυτό που ζητάς.

 

Ιχθύς

Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν, με τη συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

 

Πηγή