Δεύτερες σκέψεις χρειάζεσαι η σημερινή μέρα καθώς ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου. Ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στις αποφάσεις, που καλό είναι να αποφύγουμε ενώ εστιάζουμε στη λογική κι αφήνουμε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα.

 

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει προβληματισμούς στο ζώδιό σου. Στο προσκήνιο όλα όσα σε ενοχλούσαν, αλλά δεν έδινες σημασία, τώρα σου φαίνεται πως δεν μπορείς να τα αντέξεις άλλο, Κριέ μου. Ψυχραιμία, δεν είναι όσο άσχημα, φαίνονται, αλλά κάποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απογοήτευση.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, τα απρόοπτα των περασμένων ημερών σε αφήνουν πίσω τους χωρίς ευτυχώς απώλειες και σημαντικές αλλαγές. Μάλλον θετικά εξελίχθηκαν τα πράγματα για σένα, καθώς μια αναστάτωση τη χρειαζόσουν. Ένα ολιγοήμερο ταξίδι είναι ό,τι πρέπει αυτή τη στιγμή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανανέωση.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, θετικές οι εξελίξεις για το ζώδιό σου. Εντάσεις του παρελθόντος ξεπερνιούνται και μικροπαρεξηγήσεις λύνονται χωρίς να αφήνουν μόνιμες αποστάσεις. Οι σχέσεις με το φιλικό σου περιβάλλον είναι καλύτερες από ποτέ κι εσύ πλέον έτοιμος για μία νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εύνοια.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι, όλα γυρίζουν στο μυαλό σου και δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Σπίτι, οικογένεια, ερωτικά, φιλικά, σε όλα έχεις αφήσει εκκρεμότητες κι ανοιχτούς λογαριασμούς. Ώρα να πάρεις αποφάσεις οριστικές, να ιεραρχήσεις τις επιλογές σου και να θέσεις προτεραιότητες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προγραμματισμός.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, σήμερα με τον ανάδρομο Ερμή προσπάθησε να μην πάρεις καμία μόνιμη απόφαση ούτε να κλείσεις συμφωνία που αφορά τα επαγγελματικά σου, δε θα ‘ναι για καλό. Εστίασε για λίγο στα καθημερινά καθώς τα άστρα θα σε ευνοούσουν, αλλά χρειάζεσαι λίγο χρόνο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσοχή.

 

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής βγάζει εκτός πορεία πολλά από αυτά που προγραμμάτιζες, Παρθένε μου. Εσύ συνέχισε πιστός κι αφοσιωμένος στο στόχο σου και μην υποκύψεις στην απογοήτευση των εξελίξεων. Είναι θέμα χρόνου να αποκτήσεις όσα διεκδικείς, απλώς λιγάκι θα καθυστερήσουν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσπάθεια.

 

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής σε αναστατώνει για τα καλά, Ζυγέ μου.  Μεγάλη προσοχή κι ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγεις εντάσεις σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο. Και πάλι δεν είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις καθώς τα νεύρα σου είναι τεντωμένα κι εσύ ιδιαίτερα πιεσμένος. Ανασούλες!

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρεξηγήσεις.

 

Σκορπιός

Ώρα για ξεκαθαρίσματα, Σκορπιέ μου. Υποθέσεις που είχες αφήσει στην άκρη με ερωτηματικά ή αμφιβολίες για συναισθήματα και ανθρώπους, επιτέλους ξεκαθαρίζονται. Πάρε την τύχη στα χέρια σου και μην επιτρέψεις στον ανάδρομο Ερμή να σε βγάλει εκτός ελέγχου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ένστικτο.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, σήμερα απέφυγε τον παρορμητισμό και τις βιαστικές κινήσεις γιατί δε θα αποδειχθούν σωστές. Δώσε χρόνο στις αποφάσεις σου και δώσε προσοχή στο φιλικό σου περιβάλλον που είναι εκεί για να σε στηρίξει και να σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Φιλία.

 

Αιγόκερως

Μονάχα μια μικρή ασυνεννοησία θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής για σένα, Αιγόκερε. Κατά τ’ άλλα πετυχαίνεις στόχους που είχες βάλει από καιρό, οριστικοποιείς αποφάσεις, βελτιώνεις τις σχέσεις με τους φίλους σου που απολαμβάνουν τη χαρά σου και δεν έχεις κανέναν λόγο ανησυχίας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Τύχη.

 

Υδροχόος

Σκέψου θετικά και δε θα χάσεις, Υδροχόε μου. Μία νέα γνωριμία θα ‘ρθει να αλλάξει ευχάριστα τα δεδομένα σου. Με τον ανάδρομο Ερμή βέβαια, χρειάζεται ιδιαίτερα προσοχή στα όσα ακούς κι όσα πιστεύεις γιατί πολλές φορές τα πράγματα θα είναι αλλιώς απ’ ό,τι φαίνονται.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγή.

 

Ιχθύς

Μια ευκαιρία θα σου χτυπήσει την πόρτα, Ψαράκι μου, μην την αφήσεις να σε προσπεράσει. Προσπάθησε να βάλεις στην άκρη τις ανασφάλειές σου και κάθε αρνητική σου σκέψη γιατί θα σε κρατήσουν μακριά από κάτι όμορφο. Το μέλλον φαίνεται ευνοϊκό αρκεί να το χειριστείς σωστά.