Σήμερα πρέπει να πατήσουμε μόνο στα δικά μας πόδια για να πετύχουμε τους στόχους μας και να εγκαταλείψουμε κάθε δεκανίκι.

Κριός

Μερικά άτομα του περιβάλλοντός σας θα νιώσουν την επιρροή της δεσποτικής σας διάθεσης, αλλά δεν θα προσπαθήσουν να σας εμποδίσουν. Αυτή η ημέρα θα φέρει την έναρξη νέων σχεδίων και ίσως τα βάλετε σε σύντομα σε εφαρμογή. Προκειμένου να αποφύγετε όμως την ένταση, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μη γίνεστε αδιάλλακτος με πράγματα ή καταστάσεις που νομίζετε ότι παρεμποδίζουν τις προσπάθειές σας.

Ταύρος

Αισθάνεστε λιγότερο ανταγωνιστικοί και φιλόδοξοι γύρω από πράγματα και υποθέσεις καθημερινές. Ο κόσμος της φαντασίας του εσωτερισμού και της τέχνης με όλες τις μορφές γίνεται περισσότερο ελκυστικός για σας σήμερα. Εάν έχετε κάποιο ειδικό ενδιαφέρον και ταλέντο σε έναν από αυτούς τους χώρους, αυτή η ημέρα μπορεί να αποβεί καρποφόρα και με θετικά αποτελέσματα. 

Δίδυμοι

Σε αναζήτηση απολαύσεων θα αρχίσετε να βρίσκεστε σε λίγο καιρό. Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας για να αποφύγετε κάποιες πιθανές μικρο-συγκρούσεις. Το πόσο ανεξάρτητα θα κινηθείτε θα εξαρτηθεί κατά πόσο μπορείτε να δεχτείτε την εξουσία κάποιου άλλου ατόμου επάνω σας. Ένα αίσθημα ικανοποίησης που οι άλλοι γύρω σας θα διαπιστώσουν ότι μπορείτε να πετύχετε κάτι σημαντικό εντελώς μόνοι σας. 

Καρκίνος

Μεγάλες και δραστικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας και σε σχέση με τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Θα εντυπωσιάζεστε από ορισμένα μυστικά τα οποία θα θέλετε να τα λύσετε προχωρώντας πιο βαθιά μέσα στα πράγματα. Το άγνωστο θα σας τραβάει ιδιαίτερα, που πολλές φορές θα βρίσκεστε μέσα σε χώρους πραγματικά εξωπραγματικούς για τους άλλους ανθρώπους. Μία πνευματική αναγνώριση είναι πάρα πολύ πιθανή. 

Λέων

Αυτή η ημέρα θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που θέλουν να οργανώσουν τη ζωή σας, να ελέγξουν την παρορμητικότητά σας, πράγμα που είναι αντίθετο με την επιθυμία σας για ελευθερία. Με οποιεσδήποτε συνθήκες, μπορείτε να στηρίζεστε πάνω σε άτομα που έχουν σταθερό χαρακτήρα και δείχνουν, εκ των προτέρων, μια τάση να σας υποστηρίξουν. Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτή την ημέρα, θα αποκτήσετε πολλές ευχάριστες εμπειρίες που θα έχουν κάτι το ιδιαίτερο και δεν θα τις ξεχάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρθένος

Σήμερα, θα βρείτε μια στοργική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας που θα σας δίνει την απαραίτητη υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε. Μη θυσιάσετε το συναισθηματικό σας κόσμο για τις φιλοδοξίες ή τα υλικά αγαθά. Γίνετε γενναιόδωρος με τους άλλους και θα πάρετε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε απ’ αυτούς. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να φτιάξετε το σπίτι σας, να κάνετε τις απαραίτητες επιδιορθώσεις ή αλλαγές.

Ζυγός

Ξεκούραση, διασκέδαση και επιθυμία για προσωπικές απολαύσεις γίνονται έντονες σήμερα. Είναι κατάλληλη ημέρα για να αποσυρθείτε από τον ανταγωνισμό (προσωπικό ή επαγγελματικό) και να προσπαθήσετε να περάσετε κάποιες καλές στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αισθηματικοί δεσμοί ευνοούνται αυτή την ημέρα. Καλλιτεχνικές προσπάθειες φαίνεται πως θα αποδώσουν. Η διάθεσή σας θα είναι σε καλό επίπεδο, φιλική απέναντι των άλλων και η κοινωνικότητά σας αυξημένη.

Σκορπιός

Αισθάνεστε ενεργητικοί, σίγουροι και σας κατέχει εμπιστοσύνη για τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση για τις πράξεις σας. Αυτό όμως μπορεί να σας κάνει να μην έχετε και τόσο μεγάλη υπομονή με τους άλλους, με τις ανάγκες ή υποχρεώσεις τους. Ίσως γίνεστε οξύθυμοι αν σας μπλοκάρουν τις δραστηριότητές σας ή πιστέψετε πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Καθόλου απίθανο να χρειαστεί (αν οι περιστάσεις το απαιτούν) να μπλοκάρετε κατά κάποιο τρόπο την ταχύτητα που θέλετε να κινούνται οι καταστάσεις και τα πράγματα ώστε να δώσετε την ευκαιρία στους άλλους να προσαρμοστούν με το ρυθμό σας.

Τοξότης

Η επικοινωνία σας με όσους φλερτάρετε θα είναι στα φόρτε τους αυτές τις μέρες. Αισθάνεστε κυρίαρχοι στο ερωτικό παιχνίδι κι αυτό το εκπέμπετε στους γύρω σας. Οι ευκαιρίες δε θα είναι λίγες, οπότε προσπαθήστε να κάνετε καλές επιλογές. Ακόμα, είναι καιρός να εμβαθύνετε στην ψυχολογία των άλλων ή να προσπαθήσετε να εκτιμήσετε τις αφορμές και αιτίες της συμπεριφοράς τους.

Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε κάπως εγωκεντρικοί ή να ασχοληθείτε κάπως ιδιαίτερα με τον εαυτό σας σήμερα. Tο περιβάλλον σας θα σας υποστηρίξει και πολύ πιθανόν να γίνετε το κέντρο του ενδιαφέροντος προσωρινά. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους φίλους σας και τον ερωτικό σύντροφο. Ώρες ώρες έχετε έναν αυταρχισμό που δύσκολα μπορεί κάποιος άλλος να τον δεχτεί και να τον διαχειριστεί.

Υδροχόος

Η πνευματική σας πορεία φαίνεται πως επιταχύνεται ιδιαίτερα σήμερα. Δέχεστε τα νέα σχέδια ή τις νέες καταστάσεις με μεγαλύτερη ευκολία αλλά γίνεστε και ανήσυχα ανυπόμονοι σε σχέση με τις εξελίξεις. Νευρική ανησυχία, ένταση, γρήγορα συμπεράσματα είναι πολύ πιθανά σήμερα. Επίσης, έχετε ισχυρό ανανεωτικό πνεύμα και εμφανίζεστε με καινούργιες ή πρωτότυπες ιδέες. Την ξαφνική πνευματική ένταση όμως θα είναι δύσκολο να την αποφύγετε.

Ιχθείς

Τα τελευταία γεγονότα στην ζωή σας είχαν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Σας έδειξαν το τι πραγματικά αξίζει να σέβεστε και να εκτιμάτε στους στενούς σας ανθρώπους και τι όχι. Ίσως η καλύτερη ημέρα για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο επάνω σε εντελώς διαφορετικές βάσεις. Η εμπειρία από το πρόσφατο παρελθόν θα αποτελέσει τον καλύτερο οδηγό. Στην προσπάθειά σας όμως για να αποκτήσετε ξανά τον έλεγχο των καταστάσεων αποφύγετε να στηριχτείτε σε άλλους.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.