Σελήνη Τρίγωνο με Ερμή και Τετράγωνο με Ποσειδώνα σήμερα κι ο Σεπτέμβρης κλείνει με ένα σημαντικό μάθημα! Να λέμε τι αισθανόμαστε αλλά να είμαστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε απόκριση! Κυριακή και χαμογελάμε όπως και να ‘χει!

Κριός
Αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα κι άνευ σημασίας θέματα, Κριέ μου, με αποτέλεσμα να χάνεις τα σημαντικά. Αυτή σου η τακτική δεν θα σου βγει σε καλό. Φρόντισε να επικεντρώνεσαι στα σπουδαία ζητήματα της ζωής σου, αφού από αυτά πρέπει να περιμένεις την εξέλιξή σου. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά υπάρχει κίνδυνος να δυσκολέψεις εσύ τα πράγματα, επειδή έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Ταύρος
Συχνά, Ταύρε μου, το φορτωμένο σου πρόγραμμα σε κάνει να χάνεις το δάσος και ν’ ασχολείσαι με το δέντρο. Μάθε να επικεντρώνεσαι στο στόχο σου, αφού η τακτική που ακολουθείς είναι χαοτική και λανθασμένη, με αποτέλεσμα να μη φτάνεις σε κάποιο προορισμό. Φρόντισε σήμερα να δείξεις την αγάπη σου στο σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Δίδυμος
Η μέρα δεν προσφέρεται για συναισθηματισμούς, Δίδυμε, αλλά για λογική. Μόνο με αυτή θα εκτιμήσεις ορθώς την κατάσταση και θ’ αντιδράσεις σωστά. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε κάνει να χάσεις τους στόχους σου και να χαθείς σε προβληματισμούς χωρίς νόημα. Θα υπάρξει ασυνεννοησία με το ταίρι σου σήμερα. Θα αποφύγεις τις παρεξηγήσεις, αν είσαι ήρεμος και σαφής στις συζητήσεις σας.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια αρχή, αξιοποιώντας την καινοτόμο ιδέα που επεξεργάζεσαι εδώ και καιρό. Κάνε τις κινήσεις σου ψύχραιμα και μεθοδικά, αλλά κράτα όμως κλειστά τα χαρτιά σου, χωρίς να προβείς σε ανακοινώσεις. Η αισιοδοξία που σήμερα θα έχεις είναι πολύ μεγάλη, ενώ κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να χαμογελάς, αφού θα έρθει πολύ σύντομα η γνωριμία που ήθελες.

Λέων
Ευχάριστες μετακινήσεις, Λέων, σου προσφέρουν εμπειρίες, συγκινήσεις και νέες προοπτικές. Παρατήρησε κάθε λεπτομέρεια, αφού εκεί θα σου δοθούν εξηγήσεις και θα πάρεις βοήθεια, που θα σου χρειαστεί σε μελλοντικές σου επιδιώξεις. Να είσαι σε ετοιμότητα για ευχάριστες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες έχεις να κερδίσεις πολλά. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σήμερα απέναντι σε προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Παρθένος
Ευχάριστο για σένα, Παρθένε, προμηνύεται το ερχόμενο διάστημα. Μετακινήσεις, ευκαιρίες, προτάσεις και μία μικρή διάκριση είναι κάποια από τα γεγονότα που διαφαίνονται. Το οικογενειακό σκηνικό βελτιώνεται πολύ και δέχεσαι στήριξη για ζητήματα που δεν περιμένεις. Μία μικρή καχυποψία είναι απολύτως λογική μετά απ’ όσα πέρασες, μην την αφήσεις όμως να σ’ εμποδίσει να χαρείς. Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου, μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Οι λύσεις για τον αισθηματικό σου τομέα βρίσκονται στο δικό σου χέρι.

Ζυγός
Τώρα πρέπει οπωσδήποτε, Ζυγέ, να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου. Οι πλανήτες ευνοούν το να βρεθεί λύση, αρκεί να κοπιάσεις και να οργανωθείς. Κάποιοι σου εναντιώνονται και οφείλεις να τους αγνοήσεις. Μετακινήσεις, αναγκαίες λόγω υποχρεώσεων, συνδυάζονται μ’ ευχάριστες εμπειρίες. Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρνα τη μέρα σου χαλαρά κι ερωτικά μαζί του.

Σκορπιός
Έντονες συζητήσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, Σκορπιέ μου, σε αναγκάζουν να πάρεις σκληρή θέση και να ψυχρανθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Απόφυγέ το όσο μπορείς κι αργότερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα σε τάξη με πιο ήρεμο τρόπο. Δέχεσαι πάντως, εκεί που δεν το περιμένεις, και κάποια συμπαράσταση. Καλό είναι να προσπαθήσεις σήμερα να περάσεις περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα από πλευράς του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιά σου να σε επηρεάζει θετικά, πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Τοξότης
Ο προγραμματισμός και η συνέπεια προς αυτόν, Τοξότη, είναι το θέμα στο οποίο πρέπει να εστιάσεις τώρα, καθώς έκτακτα γεγονότα μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και απαιτούν άμεση κάλυψη. Μην ξοδεύεις πόρους, αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη, ώστε να είσαι σε ετοιμότητα όταν θα χρειαστεί πραγματικά. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις ειλικρινώς στο ταίρι σου, αλλά μόνο υπό καλές συνθήκες και σε ήρεμους τόνους.

Αιγόκερως
Σοβαρές αποφάσεις σου ζητούν να πάρεις τώρα, Αιγόκερε, και δεν πρέπει να βιαστείς. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά αμφίβολη και οι πληροφορίες που έχεις, δεν είναι ακόμη αρκετές, ώστε να βγάλεις ρεαλιστικά συμπεράσματα. Περίμενε λίγο κι αργότερα θα έχεις πιο σφαιρική εκτίμηση, ώστε ν’ αποφασίσεις σωστά. Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου θα αλλάξουν και θ’ αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα εισπράξεις σήμερα κατανόηση από το σύντροφό σου.

Υδροχόος
Πολλές ανατροπές έρχονται και σε βρίσκουν ξαφνικά, Υδροχόε μου. Προσοχή σε συνεργασίες, φιλίες, αλλά και σε συζητήσεις του οικογενειακού σου κύκλου. Μία πρόταση που δέχεσαι, δείχνει πολλά υποσχόμενη, κρύβει όμως παγίδες που δε φαίνονται εύκολα. Μην αποφασίσεις τώρα για οτιδήποτε, μην υπόσχεσαι και δώσε χρόνο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σήμερα προβλέπονται διαμάχες με το σύντροφό σου. Αν δεν καταφέρεις τελικά να τις αποφύγεις, φρόντισε τουλάχιστον, να μη φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα.

Ιχθύς
Η κοινωνικότητά σου, Ιχθύ, τώρα σε απογειώνει και το απολαμβάνεις πολύ. Φρόντισε όμως τη διατροφή σου και μην αναλαμβάνεις ευθύνες εις βάρος της ξεκούρασης. Κάνε αυστηρή αξιολόγηση των προσκλήσεων και κράτα χρόνο για σένα και τις ανάγκες σου. Η κοινωνικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας, αλλά χρειάζεται ισορροπία. Στα αισθηματικά σου σήμερα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Πηγή