paul3566

Η Σελήνη στον Σκορπιό, σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον μας σε θέματα οικονομικά αλλά κι ερωτικά. Αν δεν κλειστούμε στον εαυτό μας κι αν δεν αφήσουμε εμμονές και σκληρότητα να μας παρασύρουν, τότε θα περάσουμε υπέροχα!

Κριός
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, επιτέλους θα πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου, θα πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια και θα εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, σεξουαλικότητα και πάθος σε αφθονία. Απόφυγε, λοιπόν, ζήλια και κτητικότητα χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς εύκολα τώρα να σαγηνεύσεις το άτομο που ήδη επιθυμείς! Ωστόσο, η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες ή νέα ξεκινήματα!

Ταύρος
Επιτέλους, φίλε Ταύρε, οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που σε ηρεμεί, σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και κερδίζει αμέσως το ενδιαφέρον και την προσοχή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ως σύντροφος είσαι ένας πολύ καλός ακροατής, γεγονός που θα βοηθήσει πολύ στην ομαλή πορεία της σχέσης σου με το ταίρι σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με αποτέλεσμα κι όφελος για ‘σένα κι επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά κι έμπρακτα, για τη βοήθεια που τους προσφέρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζήτηση γλυκαίνεις την καθημερινότητά σου με τον σύντροφό σου και βρίσκετε μαζί έμπρακτες λύσεις στα κοινά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις ότι δεν ξεμυαλίζεσαι πια εύκολα από επιφανειακά προτερήματα αλλά από πιο ουσιαστικά, διεκδικώντας τα!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, ξέρεις πώς και πότε να γοητεύσεις τα πλήθη και με τον τρόπο αυτό καταφέρνεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να είσαι λίγο πιο δραματικός κι απαιτητικός απ’ ό,τι συνήθως, ωστόσο έρχονται γεγονότα και καταστάσεις γεμάτες πάθος, συναίσθημα και ρομαντισμό στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές, εξομολογήσεις θαυμασμού κι ευχάριστες εκπλήξεις!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, εντείνονται τα συναισθήματά σου, τα ένστικτα κι η διαίσθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος, οι βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες θα σου ξυπνήσουν αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος! Καλό θα ήταν να μην πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και κάνεις το πρώτο βήμα για επανασύνδεση, αλλά να περιμένεις από εκείνον να το κάνει! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις τη σημερινή ημέρα!

Παρθένος
Η εκπλήρωση των στόχων κι η διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση σήμερα, αγαπητέ Παρθένε! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, ιδίως μέσα από επαφές ή συζητήσεις με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και φλερτ, ωστόσο η εύνοια αυτή είναι περισσότερο επιφανειακή, παρά ουσιαστική!

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν βρίσκονται, όμως οι καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο κι υπομονή. Αν είσαι δεσμευμένος, δε χρειάζεται να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφό σου, προκειμένου να σου αποδείξει την αφοσίωσή του και το πάθος του! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να είσαι πιο ντροπαλός στο φλερτ από ό,τι συνήθως, όμως αυτό θα είναι και το μυστικό της γοητείας σου, αφού θα σου προσφέρει απίστευτη γλυκύτητα!

Σκορπιός
Με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο Σκορπιέ, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της ταχύτατης κι άμεσης δράσης σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, ξέρεις πολύ καλά πώς να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και της πολιορκίας σήμερα και φυσικά θα είσαι ο νικητής, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να μη φοβηθείς να κάνεις το πρώτο βήμα!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις κι απόψεις και πιθανόν οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ εύκολο να υποκύψεις  στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε δυσκολέψει να αναγνωρίσεις ποια γνωριμία έχει πραγματική αξία και δε θα σε απογοητεύσει αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την αίσθηση πως δεν αρκείσαι σε μία αγάπη, με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής στις παράλληλες ιστορίες!

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, με τη βοήθεια των φίλων σου καταφέρνεις κι εκπληρώνεις ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο!
Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν το φλερτ να εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συμπεριφορά ή από προξενιό από ένα φίλο. Αν είσαι δεσμευμένος και πιστεύεις πως ο σύντροφός σου πρέπει να σου δώσει περισσότερη ελευθερία, φρόντισε να το διεκδικήσεις ήρεμα κι αρμονικά, χωρίς συναισθηματικά ξεσπάσματα κι ανούσια νεύρα!

Υδροχόος
Ξέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις, αγαπητέ Υδροχόε, κάνοντας αισθητή την παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων. Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να αναζητήσεις μια σταθερή, ουσιαστική και στέρεα σχέση και μάλιστα αυτή η ευκαιρία μπορεί να σου δοθεί μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για γκρίνια, αλλά και παράλογες απαιτήσεις, θα φέρει προβλήματα και πιθανόν ψυχρότητα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, κίνηση και μετακίνηση, επαφές και συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος ο σύντροφός σου απολαμβάνει την ευδιάθετη συμπεριφορά σου και τη συναισθηματική σου γενναιοδωρία, αλλά από την άλλη η τάση σου για φυγή, λόγω ανικανοποίητου, τον προβληματίζει και προκαλεί τις αντιδράσεις και την ανησυχία του! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε τον ενθουσιασμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι ίσως προσγειωθείς απότομα!

Πηγή