Το κλίμα σήμερα είναι σκληρό, ιδίως επικοινωνιακά, αλλά και όσον αφορά τις μετακινήσεις! Ο Ερμής σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει σκληρά λόγια, ρήξεις κι απογοητεύσεις σε μετακινήσεις ή επαφές, για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Τα πολλά χαρίσματα που έχεις, Κριέ, σε κάνουν άτομο με μεγάλες προοπτικές και αμέτρητες δυνατότητες. Σήμερα, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις, πρέπει να αγωνιστείς, αναπτύσσοντας περισσότερο τα προσωπικά σου πλεονεκτήματα. Η εξυπνάδα και το αεικίνητο που διαθέτεις, θα σε βοηθήσουν σε ό,τι κι αν κάνεις. Η σχέση σου είναι σε καλά επίπεδα και σήμερα θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με τ’ όνομά τους.

Ταύρος
Έχεις ηγετικό αέρα, Ταύρε, και δε χάνεις ευκαιρία να επιδεικνύεις στους άλλους την υπεροχή σου. Είναι αλήθεια ότι διαθέτεις εξαιρετικές ικανότητες, ενώ κι ο τρόπος σου σκέψης κι αντιμετώπισης των θεμάτων που προκύπτουν, είναι πάντα ο σωστός. Φρόντισε σήμερα να ακολουθήσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Η Αφροδίτη που είναι στο Σκορπιό θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο κατάλληλη για να βρεις το πρόσωπο που θα σε καλύψει σε απόλυτο βαθμό.

Δίδυμος
Η προσωπικότητά σου, Δίδυμέ μου, δε συμβαδίζει πάντα με τον κόσμο γύρω σου. Είσαι άνθρωπος με αρχές, ενώ η τιμιότητα και η συνέπεια είναι κανόνες για τη ζωή σου. Σου αρέσει η σταθερότητα και δυσκολεύεσαι, όταν γίνονται ξαφνικές αλλαγές που σε παρασύρουν σε άγνωστες καταστάσεις. Το κλειδί της ισορροπίας σου είναι η ηρεμία κι η απομόνωση. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που σκέφτεσαι και σε προβληματίζουν.

Καρκίνος
Λειτουργείς περισσότερο με τη διαίσθηση, Καρκίνε, παρά με τη σκέψη. Βασίζεσαι πολύ στα ένστικτά σου, που κάποιες φορές σε οδηγούν σε λάθη. Χρησιμοποίησε τη λογική σου, για να λύσεις τα σοβαρά προβλήματα. Η ορθολογική διαχείριση των καταστάσεων, μπορεί να σου δώσει καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείς σήμερα να εκφραστείς άνετα στο ταίρι σου και να του πεις για όλα αυτά που θα ήθελες, ώστε να νιώσεις ακόμη καλύτερα μέσα στη σχέση σας.

Λέων
Αντιμετωπίζεις την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα σου, Λέων, με χιούμορ κι αυτοσαρκασμό. Έτσι, καταφέρνεις να γίνεσαι άτομο αγαπητό στους άλλους, παρά το ιδιαίτερο προφίλ που σε χαρακτηρίζει. Φρόντισε σήμερα να μη σε επηρεάζει πολύ η γνώμη των άλλων, δημιουργώντας σου ανασφάλειες. Μπορείς σήμερα να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, κάνοντας τις προτάσεις σου στο ταίρι σου. Σε βεβαιώνω ότι θα συμφωνήσει απόλυτα μαζί σου.

Παρθένος
Έχεις μέσα σου, Παρθένε μου, ένα μόνιμο θυμό για κάποιες καταστάσεις, πράγμα που δε βοηθάει, αλλά φθείρει την ψυχική σου υγεία και μπλοκάρει τη θετική σου ενέργεια. Απόβαλε τα αρνητικά συναισθήματα, ακόμη κι αν σου τα προκάλεσαν άδικες ενέργειες. Τότε μόνο, θα ξαναβρείς την παιδικότητα της ψυχής σου και τη γαλήνη σου. Η σχέση σου σήμερα δε θα πάει άσχημα, αρκεί να μη σε πιάσουν τα νεύρα σου για άσχετα θέματα και τα βάλεις με το ταίρι σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, ευχάριστες καταστάσεις θα διέπουν τη ζωή σου. Η κοινωνικότητά σου ανοίγει όλες τις πόρτες και πλήθος φίλων γεμίζει τη μέρα σου. Με τις ενέργειές σου τραβάς τα βλέμματα και ικανοποιείς τα θέλω σου. Δες πάντως τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά, ώστε όλα αυτά να μη σε κουράσουν. Μη φορτίζεις σήμερα το ταίρι σου με προβληματισμούς που μπορεί να μεταφέρεις από άλλους τομείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε ότι αυτή την περίοδο η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση.

Σκορπιός
Η μεγάλη σου ανάγκη για ασφάλεια, Σκορπιέ μου, σ’ έχει κάνει υπερπροστατευτικό απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους. Θέλεις να επιβλέπεις κάθε τους κίνηση και τους κατακλύζεις με ατελείωτες συμβουλές. Με αυτή την κατάσταση όμως, βιώνεις μεγάλο άγχος, ενώ καταλήγεις να καταπιέζεις τους άλλους και να περιορίζεις την προσωπική ελευθερία τους. Η δυναμικότητά σου είναι σήμερα αυξημένη λόγω της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σ’ ευνοεί. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεις ότι οι κοινωνικές σου επαφές θα είναι στα ύψη τους και πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Τοξότης
Η μάθηση κι η απόκτηση περισσότερων γνώσεων και πληροφοριών, Τοξότη, είναι η μεγάλη αγάπη στη ζωή σου. Φιλομαθής κι ακούραστος άνθρωπος, με εξυπνάδα, χιούμορ κι ευστροφία, κερδίζεις τους γύρω σου. Με την αξία και τον κόπο σου, έχεις κατακτήσει αυτό που επιθυμείς. Σήμερα μην πιέσεις καταστάσεις που μπορεί να φέρουν το ταίρι σου σε δύσκολη θέση. Άφησε τα πράγματα να δείξουν μόνα τους τι πρέπει να γίνει και θα καταλάβεις, ότι όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά.

Αιγόκερως
Είσαι, Αιγόκερε, αυτό που λένε άνθρωπος ήπιων τόνων. Μιλάς πάντοτε με ηρεμία και γλυκύτητα, χωρίς να συμμετέχεις συχνά σε συζητήσεις που έχουν ένταση κι επιθετικότητα. Συνέχισε να ακολουθείς το δρόμο του διαλόγου και της διαλλακτικότητας, και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Η καθημερινότητά σου είναι δύσκολη και με πολύ άγχος. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα, αφού η ψυχική σου κατάσταση δεν είναι καλή.

Υδροχόος
Θα μπορούσε να πει κάποιος, Υδροχόε, ότι είσαι υπέρμαχος της ηθικής και της δικαιοσύνης. Έχεις πολλές φόρες αποδείξει, ότι το αίσθημα περί δικαίου ορίζει τη ζωή σου και μπορείς να είσαι περήφανος για αυτό. Οι άνθρωποι στο περιβάλλον σου μπορούν να στηρίζονται στο λόγο σου. Σήμερα, θα σου ζητάνε να λύσεις δικές τους διαφορές κι αντιπαραθέσεις, πράγμα που θα κάνεις με το δικαιότερο τρόπο. Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αφού ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα ξεχειλίζουν. Με την Αφροδίτη να είναι στο Σκορπιό, σίγουρα θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η πλανητική συγκυρία σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Ιχθύς
Πρέπει να ασχοληθείς και να αντιμετωπίσεις κάποιες υποθέσεις, Ιχθύ μου, που είναι εδώ και πολύ καιρό άλυτες. Αυτές οι εκκρεμότητες δημιουργούν έντονες εντάσεις κι αντιπαραθέσεις στο περιβάλλον σου, οπότε χρειάζεται διαλλακτικότητα και διπλωματία για να τις επιλύσεις, χωρίς σημαντικές για σένα απώλειες. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου, αφού μπορεί να προκύψουν προβλήματα και λογομαχίες με το ταίρι σου, χωρίς να το καταλάβεις.

Πηγή