Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Ναι, σήμερα είναι Σάββατο και είναι ωραίο να ονειρευόμαστε όμως προσοχή! Η Αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, φέρνει εξιδανικεύσεις, αυταπάτες και συναισθηματικές απογοητεύσεις, κυρίως για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

 

Κριός
Προσπάθησε σήμερα, Κριέ, ν’ ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο, αφού είναι μία καλή μέρα για να δεις τι πραγματικά θέλει ο ψυχισμός σου και… να τα βρείτε. Έχεις την ευκαιρία επίσης για ν’ αποδράσεις στη φύση, που θα σε γεμίσει με εικόνες και χρώματα, βοηθώντας σε ν’ ανέβεις ψυχολογικά. Θα περάσεις πολύ καλά σήμερα στη σχέση σου, Κριέ, αν διώξεις κάποιες εμμονικές σκέψεις που μάλλον έχεις για το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του και σε χαμηλούς τόνους, να πεις ακόμη κι αυτά που μπορεί να μην του αρέσουν.

 

Ταύρος
Η μετριοφροσύνη σου σήμερα, Ταύρε, κάνει τους δικούς σου ανθρώπους να εκπλήσσονται, ενώ η καλοσύνη σου θα είναι στο έπακρο της κι αυτό θα είναι ένα ακόμη συναίσθημα που θα εισπράξουν τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα από σένα. Ένα άτομο του κοινωνικού σου κύκλου θα ζητήσει τη βοήθειά σου κι εσύ δείχνεις πρόθυμος να την προσφέρεις απλόχερα. Πρόσεξε μόνο κάπως περισσότερο τη διατροφή σου. Η σχέση σου σήμερα θα εξελιχθεί ομαλά, Ταύρε. Θα συζητήσεις με το ταίρι σου και θα βρείτε λύσεις σε πολλά θέματα που σας προβλημάτιζαν. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη του.

 

Δίδυμος
Δεν πάει να λέει ό,τι θέλει η λογική και να σου επιβάλει τα «πρέπει» της, Δίδυμε, εσύ σήμερα θα λειτουργήσεις περισσότερο με το συναίσθημα. Θέλεις να νιώσεις γεμάτος κι εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή σου διάθεση, θα ανακατευτείς με τον κόσμο, θα περάσεις όμορφες στιγμές και θα αφήσεις τις υποχρεώσεις για την επόμενη μέρα. Με τον Ερμή, που είναι στον Τοξότη, να σ’ ευνοεί, Δίδυμε, τα αισθηματικά σου θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αρκεί να δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις μαζί του, για να λύσεις ενδεχόμενες παρεξηγήσεις.

 

Καρκίνος
Η λίγο επικριτική συμπεριφορά φιλικών σου προσώπων, Καρκίνε μου, σήμερα θα σε στενοχωρήσει. Γνωρίζεις, πως όταν ζητάς την άποψη τους, τα δικά σου άτομα θα σου πουν τη σκληρή αλήθεια, επειδή πραγματικά σ’ αγαπάνε. Αυτή η εξέλιξη θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε μία κατάσταση, που τελευταία σ’ είχε φέρει σε δύσκολη θέση με κάποια οικογενειακά σου άτομα. Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αφού η απομόνωση που έχεις βάλει τον εαυτό σου, θα σε οδηγήσει σε άβολες συζητήσεις και θ’ ακούσεις παράπονα.

 

Λέων
Η μαγνητική προσωπικότητα σου, Λέων, κι η οξυδέρκεια του πνεύματός σου θα σε κάνουν σήμερα να εισπράξεις θετικά σχόλια από τους γύρω σου. Πρόσεξε όμως λίγο τη… φλυαρία σου, αφού πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να πεις κάποιες σκέψεις σε οικογενειακά σου άτομα και να τα στενοχωρήσεις. Αυτό ενδέχεται αργότερα να σου δημιουργήσει μικροπροβλήματα μέσα στο οικείο σου περιβάλλον. Με τον Ερμή να είναι στον Τοξότη, Λέων, ήρθε ο καιρός για να μιλήσετε με το ταίρι σου γύρω από τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα, που σας προβλημάτιζαν για καιρό.

 

Παρθένος
Η ανησυχία για τις λεπτομέρειες σε επουσιώδη πράγματα, Παρθένε, θα σε διακατέχει σήμερα, ενώ θα κρίνεις αυστηρά ό,τι δεν είναι σύμφωνα με τα δικά σου «πρέπει». Πρόσεξε ιδιαίτερα, λοιπόν, αφού θα έρθεις πραγματικά σε δυσάρεστη θέση με τα φιλικά του πρόσωπα εξαιτίας των απόψεών σου. Πρέπει να θυμάσαι ότι όλοι οι άνθρωποι δε λειτουργούν το ίδιο. Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς κι εσύ να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου.

 

Ζυγός
Η απροσεξία σου, Ζυγέ μου, κι η άρνησή σου να προσαρμοστείς σε καινούργια δεδομένα στο κοινωνικό σου περίγυρο, θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση με ένα άτομο που δείχνει να έχει κύρος. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς την ικανότητα που έχεις να ξεγλιστράς από δύσκολες καταστάσεις και, φυσικά, είναι η μέρα που καλύτερα να ακούς τους γύρω σου, παρά να πάρεις θέση σε οτιδήποτε. Οι καταστάσεις στη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ καλές, Ζυγέ, αρκεί να δώσεις ευκαιρίες στο σύντροφό σου να κινηθεί άνετα.

 

Σκορπιός
Στο μυαλό σου, Σκορπιέ μου, και μόνο σε αυτό, σήμερα θα θεωρείς ότι όλες οι αξίες έχουν αλλάξει. Η άποψή σου αυτή σε κάνει να γίνεσαι σκληρός, με αποτέλεσμα να σε αποφεύγουν οι γύρω σου, ενώ βγάζεις έντονο αρνητισμό, που σύντομα θα καταλάβεις ότι δε βοηθάει σε κάτι. Το θετικό με σένα είναι, ότι έχεις ένα κοφτερό μυαλό και γρήγορα μαζεύεις την καταστροφολογία που σ’ έχει κυριεύσει. Με την εύνοια του Άρη από τον Υδροχόο, Σκορπιέ, τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά, ενώ ενδέχεται κι οι ελεύθεροι να κάνετε νέες γνωριμίες. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου για θέματα που σε προβληματίζουν.

 

Τοξότης
Η επιθυμία σου για ελευθερία και διαρκή κίνηση, Τοξότη, σήμερα θα είναι στο αποκορύφωμά της. Πρόσεξε όμως, επειδή κοντινά σου άτομα δε θα έχουν την ίδια διάθεση με σένα, πράγμα που θα σου δημιουργήσει αίσθηση απομόνωσης, με αποτέλεσμα να χάσεις για λίγο την ευχάριστη ψυχολογία σου. Το θετικό όμως είναι, ότι ξέρεις να περνάς και μόνος σου καλά, και πραγματικά αυτό θα κάνεις. Πρέπει να προσέχεις σήμερα, Τοξότη μου, σ΄ αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με το σύντροφό σου. Μην τραβάς το σχοινί και προσπάθησε να είσαι συνεπής στην συναισθηματική σου ζωή.

 

Αιγόκερως
Προστατεύεις σήμερα τον εαυτό σου, Αιγόκερε, δείχνοντας στον κοινωνικό σου περίγυρο μία ελαφρά ψυχρότητα, επειδή θα νιώσεις λίγο απογοητευμένος από λόγια που θ’ ακούσεις και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θα βρεθείς στην κατάλληλη περίσταση όμως και θα δοθούν εξηγήσεις, που θα σε δικαιώσουν. Μετά βρίσκεις πάλι τις ισορροπίες σου, αλλά κρατάς κάποιες επιφυλάξεις. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το σύντροφό σου, Αιγόκερε, για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες της σχέσης σας.

 

Υδροχόος
Μία αδεξιότητα έχεις σήμερα, Υδροχόε μου, που σ’ εμποδίζει να ασχοληθείς με το προσωπικό σου χώρο. Ψάχνεις να βρεις που οφείλεται και, επειδή δεν βλέπεις καθαρά, κλείνεσαι στον εαυτό σου. Όμως απλά είσαι κουρασμένος κι αυτό πρέπει να προσέξεις. Ασχολήσου με τη διατροφή σου, πέρνα στιγμές με κάποιο χόμπι και θα δεις, ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, Υδροχόε, και σήμερα θα θέλεις να δεις λυμένες πολλές προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

 

Ιχθύς
Έχε ιδιαίτερα το νου σου σήμερα, Ιχθύ μου, επειδή η απροσεξία σου θα σε φέρει σε σύγκρουση με άτομο της οικογενείας σου. Μην ανακατεύεσαι σε υποθέσεις τρίτων και μη μεταφέρεις ανακριβώς συζητήσεις που ακούς. Μείνε μακριά από τέτοια μπλεξίματα, επειδή αργότερα θα είσαι εσύ αυτός που θα ζητά μεσολάβηση, για να ισορροπήσουν καταστάσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ιχθύ, να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. προτίμησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα τη μέρα σου.

 

Πηγή