Έντονη επιθυμία για δημιουργία ή και βελτίωση των σχέσεων εμφανίζει η σημερινή ημέρα, με αποτέλεσμα να πυροδοτεί και πολλούς νέους έρωτες. Θετικά ευνοούνται και τα επαγγελματικά.

 

Κριός

Μια ευχάριστη ημέρα για τις σχέσεις σας, κοινωνικές, αισθηματικές ή επαγγελματικές-οικονομικές, αρχίζει σήμερα για εσάς. Θα σας είναι πιο εύκολο σήμερα να αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται σε πράγματα που σας ικανοποιούν και δε συνηθίζατε να κάνετε πιο πριν. Ρομαντικές κι αισθηματικές σχέσεις «φωτίζονται» σήμερα. Νέες επαφές και γνωριμίες θα σας δώσουν μια καινούργια συναισθηματική ώθηση για να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Οι φίλοι και συγγενείς φαίνεται πως θα είναι με το μέρος σας σήμερα.

 

Ταύρος

Τα αισθήματά σας σήμερα ευαισθητοποιούνται. Είστε πιο υπεύθυνοι, για τις λεπτές αλλαγές στη διάθεσή σας και πιο ευαίσθητοι σε εύθραυστες αλλαγές, στην ατμόσφαιρα που επικρατεί γύρω σας. Μπορεί ξαφνικά να αισθανθείτε άβολα με το χρώμα του σπιτιού σας, με το θόρυβο που κάνουν οι γείτονες ή από μια μονότονη διακόσμηση. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για να διακοσμήσετε, να καθαρίσετε και να προσθέσετε μια πινελιά με φαντασία, για να πλουτίσετε το περιβάλλον σας. Αν απλά κάθεστε και σκέπτεστε πόσο ωραία θα ήταν αν το σπίτι και το περιβάλλον σας, είχαν γίνει με περισσότερο γούστο, τότε τίποτα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει.

 

Δίδυμοι

Έχετε μία προαίσθηση ότι η σημερινή μέρα θα είναι κρίσιμη για τη ζωή σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις ανάγκες σας στα απαραίτητα και αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ή επαγγελματικά ανοίγματα. Προλάβετε οποιεσδήποτε απώλειες αποφεύγοντας τις πωλήσεις ή αγορές σε σχέση με ακίνητη περιουσία. Απαραίτητος ο αυτοέλεγχος σήμερα επάνω στους περισσότερους τομείς της ζωής σας.

 

 

Καρκίνος

Η ανεξαρτησία, επαναστατικότητα και κάποια μορφή αντίστασης απέναντι στους ανθρώπους που εξουσιάζουν τη ζωή σας με διάφορους τρόπους, θα είναι μερικά από τα κύρια ενδιαφέροντά σας αυτήν την ημέρα. Επιθυμείτε δυνατά, περισσότερη ελευθερία από τις υπευθυνότητες της καθημερινής ζωής. Μπορεί ακόμα να παρασυρθείτε από κάποιους άλλους και να ρισκάρετε κάποια ποσά με στόχο την γρήγορη κερδοσκοπία ή οικονομική άνοδο. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε κάποιες ιδέες σας για αλλαγή αδιαφορώντας για τις οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες.

 

Λέων

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, ξυπνάει μέσα σας μια αίσθηση δημιουργικότητας και ενθουσιασμού. Έχετε την ικανότητα να βλέπετε τη ζωή μέσα από μια διαφορετική σκοπιά και μια νέα επανεκτίμηση των καταστάσεων που σας περιβάλλουν. Έχετε φτάσει κατά κάποιο τρόπο στα μισά του στόχου που έχετε θέσει στην καριέρα και τις επιδιώξεις σας και ψάχνετε για ένα υψηλό επίπεδο ελευθερίας και δημιουργικότητας στη ζωή σας. Αυτή είναι μια θαυμάσια στιγμή για να ξεκινήσετε δημιουργικές προσπάθειες, για τις οποίες προηγουμένως δε διαθέτατε τον κατάλληλο χρόνο.

 

Παρθένος

Σήμερα ακολουθήστε το ένστικτό σας γιατί θα είναι ως επί το πλείστον σωστό. Θα νιώσετε μια ακατανίκητη ανάγκη να εισάγετε νέα στοιχεία στη δουλειά σας και θα αρχίσετε να πειραματίζεστε αυθόρμητα με ιδέες ή με θέματα και πράγματα που πριν σας ξένιζαν. Το αποτέλεσμα αυτής της καινοτομίας είναι μια πολύ πλουσιότερη και πολύ ζωντανή δημιουργική έκφραση. Είτε η δραστηριότητά σας είναι το γράψιμο, η ζωγραφική, διακόσμηση ή κάποια έρευνα σε έναν συγκεκριμένο τομέα θα ανακαλύψετε πως μπορείτε να δώσετε τον εαυτό σας περισσότερο στη δουλειά και πως είστε περισσότερο δημιουργικοί από ποτέ. Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για να αφοσιωθείτε σε πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για σας και μπορείτε να επιταχύνετε την αποτελεσματικότητά τους σε μεγάλο βαθμό. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας.

 

Ζυγός

Αν αυτή η συνήθεια συνεχιστεί, μπορεί να πέσετε σε μεγάλη κατάθλιψη, γι’ αυτό μην αφήσετε τον εαυτό σας να βιώσει μια τόσο χαμηλή συναισθηματική κατάσταση. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Μπορεί να εξαπατηθείτε ή να παραπλανηθείτε από κάποιον άλλο, σήμερα. Αν κάποιος δε φαίνεται πραγματικά τίμιος και ντόμπρος, τότε αποφύγετε οποιαδήποτε σχέση μ’ αυτό το άτομο, γιατί είναι μάλλον αλήθεια, πως η «συμφωνία» που σας προτείνει δεν είναι ειλικρινής και τίμια.

 

Σκορπιός

Η πιο πρακτική πλευρά του εαυτού σας εξασθενεί καθώς το ονειροπόλο στοιχείο σας βγαίνει στην επιφάνεια. Σήμερα σας επηρεάζει η φαντασία και το δράμα. Η καθημερινή σας ζωή ίσως σας φαίνεται πιο βαρετή ή ακόμα κι απωθητική. Σήμερα ίσως έχετε ιδιαίτερη προτίμηση για το φανταστικό ή το μυστηριώδες. Κλείνετε περισσότερο στην ονειροπόληση, του πώς θα θέλατε να είναι η ζωή σας, το σπίτι των ονείρων σας ή η τέλεια δουλειά, το ιδανικό αυτοκίνητο, ο ιδανικός ονειρικός σύντροφος.

 

Τοξότης

Η ασάφεια και η ανειλικρίνεια αποτελούν σημαντικά προβλήματα, που ίσως προκύψουν, κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας,  γι’ αυτό συγκρατηθείτε απ’ την τάση να περιτριγυρίζετε τα θέματα και ν’ αποφεύγετε την ειλικρινή επικοινωνία.

 

Αιγόκερως

Είστε πολύ σοβαροί σήμερα και ενδιαφέρεστε για πράγματα και υποθέσεις που τα χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και η πειθαρχία. Η βαθιά σκέψη και ανάλυση μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να κάνετε μια πολύ σοβαρή ανακάλυψη ή να πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση με μακρόχρονα θετικά αποτελέσματα. Αν και οι άλλοι μπορεί να σας κατηγορήσουν ότι είστε ή έχετε γίνει πολύ μονόπλευροι σήμερα, εσείς δεν πρέπει να λάβετε τη γνώμη τους ή την κριτική τους στα σοβαρά. Βρίσκεστε σε μια πνευματική ημέρα, η οποία σας υποχρεώνει να δείτε την άλλη άποψη της ζωής και να ξεκαθαρίσετε χωρίς συναισθηματισμούς το τι είναι αξιόλογο για σας και το τι δεν είναι.

 

Υδροχόος

Μπορεί να διαβάζετε βιβλία , να συζητάτε με τους άλλους ή να αποκτάτε άλλες εμπειρίες που διευρύνουν τη συνείδησή σας για το πώς θα παίξετε πιο αποδοτικό ρόλο στις ανάγκες της κοινωνίας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να αλλάξετε τις μεθόδους εργασίας σας και προσεγγίσεις, έτσι ώστε οι πελάτες και οι άλλοι συνεργάτες σας να εξυπηρετούνται καλύτερα.

 

Ιχθείς

Κάντε τις επιλογές σας προσεκτικά σήμερα και κρατήστε τις ιδέες σας για κάπως αργότερα, όταν η ημέρα θα δείχνει πως μπορείτε να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Αυτή η αστρολογική επιρροή δεν είναι πάρα πολύ σημαντική σε σχέση με τα εξωτερικά γεγονότα, αλλά αντίστροφα αποκτά ιδιαίτερη σπουδαιότητα όταν είναι άμεσα συνδεδεμένες οι πράξεις σας με τον πνευματισμό σας και τις ιδεολογίες σας.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.