Η σημερινή μέρα μας φέρνει κοντά σε κρυφά συναισθήματα, φόβους κι αγωνίες.
Το ένστικτο θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κριός

Σήμερα θα είστε είστε υπερβολικά ανυπόμονοι και έχετε την τάση να γίνεστε πιεστικοί ή κυριαρχικοί. Η επιθετική, ανυπόμονη νοοτροπία σας, μπορεί να επιφέρει διαφωνίες και άσχημα συναισθήματα στους άλλους. Προσπαθήστε να είστε πιο προνοητικοί και υπομονετικοί.

Ταύρος

Είναι μια κρίσιμη ημέρα, όπου πρέπει να κάνετε κάθε απαραίτητη αλλαγή για να βάλετε τη ζωή σας στο σωστό δρόμο με τα εσώτερα αισθήματα ένστικτά σας, ακόμα κι αν πρέπει να γίνουν κάποιες θυσίες. Μπορεί για παράδειγμα, ν’αποφασίσετε να δεχτείτε ένα χαμηλότερο μισθό, προκειμένου ν’αναζητήσετε έναν τομέα που έχει περισσότερο νόημα και σας συναρπάζει.

Δίδυμοι 

Μερικές φορές είναι δύσκολο να επιτευχθεί η σωστή ισορροπία. Επίσης, επειδή καθοδηγείστε περισσότερο από το ένστικτο παρά από την λογική, σας είναι δύσκολο να εξηγήσετε στους άλλους γιατί αισθάνεστε, πώς συγκεκριμένα πράγματα για σας είναι τόσο σημαντικά.

Καρκίνος

Έρωτας και σεξουαλικότητα είναι τα θέματα κλειδιά σήμερα. Το σεξουαλικό σας ένστικτο είναι ιδιαίτερα δυνατό σήμερα και οδηγείστε από μια δυνατή ανάγκη να επιτύχετε ένα βαθύτερο επίπεδο πλήρωσης στις ερωτικές σας σχέσεις. Κατά την διάρκεια αυτής της χρονικής ημέρας, δεν μπορείτε να περιορίσετε τα τυραννικά σας συναισθήματα και έχετε την έφεση να αποκοπείτε από την λογική, τη σωστή κρίση, την ηθική και τα ταμπού.

Λέων

Αυτή είναι η ημέρα για να συγκεντρωθείτε στα βασικά. Πρέπει να προσέξετε τα πράγματα του άμεσου περιβάλλοντός σας, που χρειάζονται προσοχή. Δυστυχώς, τα εξωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, δεν πρόκειται μάλλον να γίνουν πιο εύκολα λόγω της εσωτερικής διαταραχής και σύγχυσης που εμφανίζεται. Βαθιά ριζωμένα άγχη και φόβοι έρχονται σήμερα στην επιφάνεια. Συναισθήματα ανεπάρκειας, ενοχής και μετάνοιας είναι πολύ πιθανά. Η πίστη στον εαυτό σας δοκιμάζεται.

Παρθένος

Η επανάσταση και ανεξαρτησία είναι τα θέματα κλειδιά, γι’ αυτή τη χρονική ημέρα. Είστε ανυπόμονοι και μάλλον παράτολμοι κατά καιρούς, και κάνετε ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας. Αισθάνεστε σαν να έχετε ακολουθήσει το πλήθος, για πολύ καιρό, και σήμερα αναζητάτε ένα πιο αυθόρμητο, υπεύθυνο και δημιουργικό τρόπο ζωής. Είναι επίσης πιθανό να αναμειχθείτε με κάποια μορφή κοινωνικής δραστηριότητας.

Ζυγός

Είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεκινήσετε ένα σοβαρό πειθαρχικής μελέτης θέμα και ενδιαφέρεστε περισσότερο για την αλήθεια και τη σοφία απ’όσο για την απλή γνώση. Μέχρι να κλείσει αυτός ο κύκλος θα έχετε πιθανόν καταλήξει σε κάποια οριστικά και σταθερά συμπεράσματα. Μη βιαστέιτε να ζητήσετε εξηγήσεις στα ερωτικά σας, αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Σκορπιός

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη με πολλά πράγματα να σας απασχολούν στα συναισθηματικά σας. Μπορεί να φτάσετε σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο ευαισθησίας και διαίσθησης απ’ όσο είναι κανονικά δυνατόν. Η αυξημένη ευαισθησία εφαρμόζεται και στην καθημερινή σας ζωή, και είναι πολύ προφανής, όταν κάνετε κάτι που εξάπτει την φαντασία σας όπως κάποια δημιουργική καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Τοξότης

Αυτή την ημέρα νιώθετε την ανάγκη να ακουστεί η φωνή σας σε θέματα με τα οποία ασχολείστε εδώ και καιρό. Βρίσκεστε σε ετοιμότητα, είστε οξύθυμοι και μπορείτε να εκφράζεστε αρκετά καλά. Είναι μια εξαιρετική ημέρα να ξεκινήσετε συζητήσεις και επικοινωνίες, ίσως όμως να επιμείνετε τόσο στο να λάβουν οι άλλοι το μήνυμά σας ώστε να μην ακούτε πραγματικά όσα έχουν εκείνοι να σας πουν.

Αιγόκερως

Ενδιαφέρεστε περισσότερο για να φέρετε υψηλά ιδανικά και ευγενικούς σκοπούς στη ζωή σας σήμερα, παρά για να κερδίσετε προσωπική αναγνώριση και κέρδος. Είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους άλλους και λιγότερο πιεστικοί. Στην πραγματικότητα, είστε πολύ εντυπωσιασμένοι κατά καιρούς και τείνετε να εξιδανικεύσετε άτομα που έχουν το είδος των αρετών που σας αγγίζουν.

Υδροχόος

Μια μέρα που δείχνουν πολλα πράγματα να κινούνται θετικά μιας κι αποφασίσατε να μιλήσετε για όλα όσα νιώθετε. Όντως δε θα πρέπει να το καθυστερήσετε και θα αισθανθείτε μεγάλη ανακούφιση. Κινητικότητα και σε όλα όσα σας απασχολούν. Κινήσεις που είχατε κάνει τον τελευταίο καιρό θα φέρουν σύντομα αποτελέσματα.

Ιχθείς

Τα αισθήματα που εμφανίζονται, εξαρτώνται απ’ τις προσωπικές σας εμπειρίες και ενδιαφέροντα, γιατί προκαλούνται από γεγονότα και ενδιαφέροντα πολύ προσωπικής φύσης, που ίσως φτάνουν πίσω μέχρι την παιδική σας ηλικία. Επίσης μερικές φορές θα νιώσετε συνεπαρμένοι από αισθήματα που ποτέ δεν σκεφτήκατε πως είστε ικανοί να νιώσετε. Τα αισθήματα ποικίλουν, αλλά οι περισσότεροι θα νιώσουν ζήλια, συναισθηματική ανασφάλεια και ανεπάρκεια, θυμό, αισθήματα μεγάλου δεσίματος ή εξάρτησης από κάποιο άλλο άτομο.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.