Καλή Εβδομάδα σε όλους κι ας αρχίζει έντονα! Τετράγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των αρχών του 2ου δεκαημέρου, μάλλον το παρακάνουν με τον εγωισμό τους και προκαλούν καυγάδες, εντάσεις και ρήξεις!

 

Κριός
Σήμερα, Κριέ, θα επιδιώξεις την αυτογνωσία και να καταλάβεις ποια λάθη έχεις κάνει στο παρελθόν, ώστε να τα διορθώσεις. Μια συζήτηση με κάποιο δικό σου άτομο, θα σου κάνει πάρα πολύ καλό, καθώς θα σου επισημανθούν αυτά που εσύ δεν μπορείς να δεις. Κάτι τέτοιο θα κάνει καλύτερο το μέλλον σου, ώστε να απεμπλακείς από υποθέσεις που ακόμη σε ταλαιπωρούν. Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Κριέ, αφού ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση, θα ανατρέψουν πλήρως τυχόν προβληματικές καταστάσεις.

 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, θα επιλέξεις ένα διαφορετικό δρόμο, αφού η τακτική που μέχρι τώρα ακολουθείς, δε βγάζει κάπου. Βιάζεσαι να κατακτήσεις στόχους, που όμως ακόμη δεν έχει φτάσει η στιγμή για να τους πετύχεις. Κάποια φιλικά σου άτομα, που είναι πιο συγκρατημένα, θα προσπαθήσουν να σε καθοδηγήσουν, ώστε να διαλέξεις την οδό που σου ταιριάζει και θα σου φέρει επιτυχία. Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, πολλά κακώς κείμενα θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε ν’ αποφεύγεις κόντρες κι εγωισμούς.

 

 

Δίδυμος
Έχεις περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή σου, Δίδυμε, αλλά τώρα αυτές φτάνουν στο τέλος τους. Οι αντοχές σου βέβαια είναι λίγο πεσμένες και γι’ αυτό το λόγο αποφασίζεις να διαθέσεις το χρόνο σου, κάνοντας πράγματα που θα σε δυναμώσουν ψυχικά και σωματικά. Αρωγός σου σε όλη αυτή την προσπάθεια θα είναι ένα δικό σου άτομο, που με το χιούμορ και την αισιοδοξία του θα σε ανεβάσει ακόμη περισσότερο. Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Δίδυμέ μου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον, είναι αληθινά.

 

Καρκίνος
Η ευαισθησία σου, Καρκίνε, είναι για μία ακόμη φορά στα ύψη της. Φρόντισε σε μερικές καταστάσεις να κινηθείς με πάρα πολύ μεγάλη αντικειμενικότητα, καθώς αν τις δεις συναισθηματικά, θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Καλό είναι να συμβουλευτείς και κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι. Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις, σχετικές με το σύντροφό σου, δεν εξελίσσονται όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

 

Λέων
Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα, Λέων, τα οποία πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις και συνεχώς βρίσκεσαι σε τρέξιμο, για να λύσεις τις υποθέσεις που σε αφορούν. Αυτή τη στιγμή, οι καταστάσεις είναι λίγο στάσιμες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα βρουν τις λύσεις που εσύ θέλεις. Μην ανυπομονείς, απόφυγε να εκνευρίζεσαι και θα δεις, ότι όλα θα έρθουν όπως θέλεις εσύ. Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Λέων, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, αν δε βλέπεις εγωιστικά μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγανακτείς για τις συνθήκες των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

 

Παρθένος
Η μέρα, Παρθένε, θα σου φέρει χαρά κι αισιοδοξία, επειδή θα βλέπεις ότι οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, φέρνουν αποτέλεσμα και πως οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι. Ο δρόμος για σένα είναι πλέον ανοιχτός κι από σήμερα μπορείς να υλοποιείς πολλά από τα όνειρά σου για το μέλλον. Μπορείς σήμερα να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε τα πράγματα να εξελιχθούν καλύτερα.

 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θα συζητήσεις μ’ ένα δικό σου άτομο για κάποια λάθη που κάνει στη ζωή του. Οι υπεκφυγές του θα σ’ εκνευρίσουν αφάνταστα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις το θυμό σου και με λογικά επιχειρήματα να του δείξεις, ότι αυτό που κάνει, δεν είναι το σωστό. Έχεις πάρα πολύ άγχος για να καθοδηγήσεις ορθά αυτό το άτομο, αλλά και για τις δικές σου υποθέσεις που τρέχουν αυτή τη στιγμή και θέλουν λύση μόνο από σένα. Αυτό που σε βεβαιώνω είναι, ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Μπορείς αυτή την περίοδο, Ζυγέ, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, καθώς, είναι αυτονόητο, αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.

 

Σκορπιός
Μπαίνεις σε μία καινούργια περίοδο της ζωής σου, Σκορπιέ, η οποία θα φέρει πολλές ανακατατάξεις κι αλλαγές, τις οποίες δεν περιμένεις. Είσαι από τα ζώδια που τολμούν και δε φοβούνται να κάνουν οτιδήποτε είναι ριψοκίνδυνο. Έτσι και σήμερα, θα κινηθείς με τρόπο δυναμικό, για να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που θέλεις. Θα δεις το οικογενειακό σου περιβάλλον με άλλο μάτι και θα επιμείνεις στις απόψεις σου για το πως πρέπει να συμπεριφερθείς στο μέλλον. Θα τα πας μια χαρά, Σκορπιέ, στα αισθηματικά σου. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου ξεπερνάς ενδεχόμενες παρεξηγήσεις.

 

Τοξότης
Θέλεις, Τοξότη, να ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες για το μέλλον. Η συμβουλή μου είναι, καλύτερα να περιμένεις και αυτή την περίοδο να τελειώσεις πρώτα με θέματα, τα οποία ακόμη σε προβληματίζουν. Μετά, ας κάνεις νέα πράγματα τα οποία θα σου φέρουν αρκετή χαρά στη ζωή. Τα φιλικά σου άτομα, με τα οποία θα συζητήσεις για τα σχέδιά σου, ίσως να σου πουν να προχωρήσεις, για να μη σου χαλάσουν την καρδιά, αλλά το σωστό είναι να περιμένεις πρώτα να τελειώσεις με τα ήδη υπάρχοντα θέματα. Η καλή σου διάθεση, Τοξότη, σήμερα θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τυχόν αμφιβολίες που έχεις για το σύντροφό σου.

 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα θελήσεις να λύσεις κάποια θέματα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πάρα πολλά δικά σου που πρέπει να τακτοποιήσεις, οπότε αυτό που προκύπτει με ένα άτομο της οικογένειας, θα σε βγάλει λίγο από το πρόγραμμά σου. Ευτυχώς είσαι χαρακτήρας που έχει καλό προγραμματισμό κι έτσι θα τα βάλεις όλα σε μία σειρά, για να πετύχεις αυτά που θέλεις και στα δικά σου ζητήματα. Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Αιγόκερέ μου, και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

 

Υδροχόος
Έχεις πάντα το δικό σου σκεπτικό, Υδροχόε, κι η τακτική σου είναι να χαράσσεις την πορεία που υπαγορεύει ο νους σου. Αυτό κατά διαστήματα σε φέρνει σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα, που δε συμφωνούν με τις απόψεις σου. Τα επιχειρήματά σου είναι πάρα πολύ σωστά, αλλά μερικές φορές σε πιάνει ο εγωισμός σου και δε δίνεις στους άλλους να καταλάβουν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Σήμερα, απομακρύνσου από άτομα τοξικά για σένα, αφού μόνο πίσω μπορούν να σε φέρουν στα σχέδιά σου. Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

 

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, θα κάνεις πάρα πολλές σκέψεις για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις τις επόμενες μέρες. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις και κάποια θέματα πρέπει να λυθούν άμεσα. Μην αγχώνεσαι και, προπάντων, μην πέφτεις ψυχικά. Υπάρχουν δίπλα σου άτομα τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε τους ζητήσεις. Αυτό που σε βεβαιώνω είναι, ότι οι υποθέσεις σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο κι η επιτυχία που περιμένεις, δε θ’ αργήσει να έρθει. Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις, Ιχθύ, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να βοηθήσεις τη σχέση σου.

 

Πηγή