Ημέρα με έντονες ευθύνες κι υποχρεώσεις δημιουργεί ένα απαιτητικό κλίμα με αυξημένο άγχος. Δεν υπάρχει λόγος για αρνητικές σκέψεις και συναισθηματική πτώση αρκεί να μπείτε σε ένα πρόγραμμα χωρίς να πιέσετε τους γύρω σας αλλά και να πιεστείτε.

 

Κριός

Η ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να ξεφύγετε από τους περιορισμούς της παρούσας ζωής σας, είναι το μεγαλύτερο θέμα, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Είστε επίσης λιγότερο προσεκτικοί, περισσότερο ριψοκίνδυνοι, με αυτοπεποίθηση και πρόθυμοι να ανοίξετε τα φτερά σας για να εξερευνήσετε νέες πιθανότητες. Αυτή η αλλαγή στη νοοτροπία συνοδεύεται επίσης από μια προσέγγιση της ζωής που είναι πολύ πιο φιλελεύθερη κι εκκεντρική.

 

Ταύρος

Σ’αυτή την ημέρα της ζωής σας είστε φιλόπονοι, αποδοτικοί και βάζετε τα σωστά όρια στη δουλειά σας. Ο περισσότερος από το χρόνο σας καταναλώνεται στην εργασία, στη βελτίωση της υγείας και της κατάστασής σας. Ίσως, μια πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσετε κάποια καινούργια ενασχόληση με μακρόχρονες προοπτικές ή για να δώσετε την ευκαιρία σε νέες γνωριμίες να μπουν στη ζωή σας.

 

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να απαλλάξετε τον εαυτό σας από βαθιά ριζωμένες συνήθειες και να αναμορφώσετε τη ζωή σας. Καθοδηγείστε περισσότερο από το ένστικτό σας παρά από τη λογική. Η σφοδρή σας επιθυμία να δράσετε και να περιορίσετε πολλές απ’ τις παλιές σας συνήθειες μπορεί μερικές φορές να σας οδηγήσει να κάνετε πράγματα χωρίς καθαρή και λογική κατανόηση του λόγου που τα κάνετε.

Καρκίνος

Ακόμα κι αν έχετε μια ευτυχισμένη σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές στη σχέση σας σήμερα. Τα αισθήματά σας γίνονται βαθύτερα κι αναζητάτε περισσότερη αισθηματική ένταση με το σύντροφό σας. Πολλές αλλαγές συμβαίνουν στον ένα από εσάς ή και στους δυο.

 

Λέων

Αν κι αυτή η χρονική ημέρα είναι δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις, σας υποδεικνύει ωστόσο, τα πράγματα που είναι στ’ αλήθεια σημαντικά για σας. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν, πως έχουν δώσει πολύ μεγάλη σημασία σε υλικά αγαθά, ή στις προσωπικές τους φιλοδοξίες και συνειδητοποιούν πως οι προσωπικές τους σχέσεις, η οικογένεια κι η υγεία είναι πολύ πιο σημαντικά.

 

Παρθένος

Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα να εξερευνήσετε νέους δημιουργικούς τρόπους, ιδιαίτερα εκείνους, που σας κάνουν αυθόρμητους.
Χτίζετε τις βάσεις για μεγαλόπνοα σχέδια που έχετε στο μυαλό εδώ και καιρό και ήρθε η ώρα να κυνηγήσετε.
Η ενέργειά σας είναι στο πικ και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει.

 

Ζυγός

Αυθεντικές σκέψεις, νέοι και διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης του κόσμου, νέες τεχνικές και τεχνολογία που σχετίζονται με τη μάθηση και τις επικοινωνίες και περισσότερη διανοητική και διαλεκτική διέγερση χαρακτηρίζουν αυτή τη χρονική ημέρα.

 

Σκορπιός

Συντονίζεστε με τις εσωτερικές ανάγκες και τάσεις σας και κάνετε αλλαγές που σας επιτρέπουν να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο, κάνοντας αυτό που πραγματικά απολαμβάνετε κι αυτό που σας ελκύει ενστικτωδώς, παρά αυτό που εξυπηρετεί τις γενικότερες φιλοδοξίες σας, την ανάγκη για ασφάλεια και αυτό που σας επιβάλετε, ως το σωστό. Έρχεστε ένα βήμα πιο κοντά στον εαυτό σας.

 

Τοξότης

Σ’αυτή την ημέρα της ζωής σας δραστηριοποιείστε πολύ σε θέματα που αφορούν οργανισμούς και κοινωνικοπολιτικές ομάδες. Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να κάνετε ενδιαφέρουσες, ουσιαστικές συζητήσεις, ν’ ανταλλάξετε απόψεις, να διαβάσετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν.
Μη χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές.

 

Αιγόκερως

Συναντάτε σήμερα ανθρώπους που είναι πολύ συμπονετικοί, με κατανόηση και δεν κριτικάρουν. Επίσης είναι πιθανό να συνάψετε σχέσεις με ανθρώπους βασισμένες σ’ένα υψηλό επίπεδο αμοιβαίας εκτίμησης και κατανόησης του ενός για τον άλλο. Βρίσκεστε σ’επαφή με τις πιο ευαίσθητες, πνευματικές αρετές σας και είστε ικανοί να εκφράσετε ένα μεγαλύτερο επίπεδο ευαισθησίας απ’ ό,τι συνήθως.

 

Υδροχόος

Ιδανική ευκαιρία σήμερα για να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας, στο σπίτι σας και να γεμίσετε τις ώρες σας με όσα σας ευχαριστούν.
Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν πολλά στο μυαλό σας που ζητούν επειγόντως απάντηση.
Χαλαρώστε και προσεγγίστε όσα σας απασχολούν με ψυχραιμία και δίνοντας βάρος στο ένστικτό σας.

 

 

Ιχθείς

Ημέρα αποκαλύψεων η σημερινή. Έχει έρθει η ώρα να μοιραστείτε πράγματα που έχετε στο κεφάλι σας και σας απασχολούν, με τους δικούς σας ανθρώπους, χωρίς το φόβο να κριθείτε.
Εμπιστευτείτε τους και δείτε τις σχέσεις σας να συσφίγγονται.
Το βράδυ είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσετε να χτίζετε τα θεμέλια σχεδίων που έχετε καιρό στο μυαλό σας, αλλά για κάποιο λόγο διστάζετε.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.