Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Κριού και σε αυτή την θέση θα  παραμείνει για 4 ολόκληρους μήνες. Από μία θέση αδύναμη, θα κάνει τα ζητήματα του έρωτα να κινούνται με ενθουσιασμό, βιασύνη, επιπολαιότητα  αλλά και επαναστατικότητα.  Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Κριό είναι οι εκπρόσωποι της  Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

 

Κριός

Μην επιτρέψεις να σε επηρεάσουν παρεμβάσεις και σχόλια στον περίγυρό σου. Ο Ερμής που συνεχίζει από τον Αιγόκερω να σε ευνοεί, αισθηματικά, θα φέρει έτσι τις καταστάσεις, ώστε να επικοινωνείς καλύτερα με το ταίρι σου και η σχέση σου να γίνει ιδανική. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής θα σε ευνοήσει για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος

Θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις ουσιαστικά κάποιες καταστάσεις που παραμένουν μετέωρες. Πρόσεξε τη στάση σου, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις σε ζητήματα που αφορούν συνδιαλλαγές με τρίτους. Σήμερα ευνοείσαι, αισθηματικά, για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου.

 

Δίδυμος

Οι σχέσεις θα βελτιωθούν ουσιαστικά και θα δεχτείς βοήθεια εκεί που δεν του περιμένεις. Εκμεταλλεύσου την για να προχωρήσεις εκεί που επιθυμείς. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σας, ώστε να περνάτε καλύτερα κι οι δύο.

 

Καρκίνος

Δείξε προσοχή στη διαχείριση των καταστάσεων, ούτως ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που θα προκύψουν από την αναδιοργάνωση των υποθέσεών σου. Από σήμερα που το πλανητικό σκηνικό αλλάζει στα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις κι εσύ κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε και το ταίρι σου να ικανοποιηθεί, αλλά κυρίως να περνάς καλά εσύ.

 

Λέων

Η ανάγκη σου να πετύχεις περισσότερο σε κοινωνικό επίπεδο, θα σε οδηγήσει στη δημιουργικότητα, μέσω της οποίας θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις. Αισθηματικά, σήμερα θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί, ενώ η καλή διάθεση και η καλή επικοινωνία θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να ετοιμαστείς, γιατί αυτή την περίοδο θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και θα θέλεις να περνάς καλά στη σχέση σου. Το ταίρι σου είναι έτοιμο να ακούσει τις προτάσεις σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, αυτή την ευνοϊκή περίοδο και με την εύνοια της Αφροδίτης, μην κάθεσαι καθόλου… έρχονται απίστευτες εξελίξεις στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Ζυγός

Τώρα ανοίγεται για το ζώδιό σου μια νέα προοπτική που θα σε οδηγήσει σε καλύτερο αποτέλεσμα. Μην βιαστείς να βγάλεις ακόμα τα συμπεράσματά σου. Με τον Άρη στον Κριό να σε ευνοεί, αισθηματικά, θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Αν η μοναξιά εξακολουθεί να σε στενοχωρεί, αυτή την περίοδο όλα θα αλλάξουν, καθώς θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Σκορπιός

Η προσαρμοστικότητά σου θα σε βοηθήσει να εναρμονιστείς με ευκολία με όσα θα προκύψουν και να μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Σύντομα θα δικαιωθείς από αυτή τη στάση ζωής. Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που ίσως έχεις για άλλες δραστηριότητες, ώστε να μην έχει αυτό επιπτώσεις στα αισθηματικά σου. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε άσε για άλλη μέρα τις συζητήσεις με το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Από τη στάση σου και από τη συνέπεια που θα δείξεις θα εξαρτηθεί ο βαθμός επιτυχίας σου. Συγκράτησε τις παρορμήσεις σου και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά, μέχρι να φανεί το τελικό αποτέλεσμα. Αισθηματικά, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου ώστε να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει πιθανές δράσεις – αντιθέτως, υποστήριξε τις προσδοκίες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα βελτιώσει την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου που μπορεί να μην σου αρέσουν.

 

Υδροχόος

Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη σοβαρότητα και συνέπεια. Η προσήλωσή σου θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα πολύ σύντομα. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις έντονη γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

 

Ιχθύς

Βάλε τάξη και προτεραιότητες και φρόντισε τον εαυτό σου περισσότερο. Η ξεκούρασή σου είναι απαραίτητη. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου, θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα θέλεις να συζητήσεις πολύ με το ταίρι σου, ώστε να απαλλαγείς από καταστάσεις στη σχέση σου που σε στενοχωρούν.

 

Πηγή