Ο Ήλιος απ’ τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα απ’ τους Ιχθείς πραγματοποιεί όλα τα όνειρά μας. Ερωτισμός, αγάπη, συντροφικότητα κι ηρεμία σηματοδοτούν μια όμορφη Κυριακή!

 

Κριός

Κριέ μου, ο έντονος επαγγελματικός σου ζήλος είναι η συνταγή της επιτυχίας σου, παράλληλα όμως σε απομακρύνει απ’ τους δικούς σας ανθρώπους. Δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι αφιέρωσέ του χρόνο, αρκεί για να διορθώσεις παρεξηγήσεις και να κάνετε μία νέα αρχή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επανόρθωση.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, οι προσπάθειές σου για ριζικές αλλαγές ίσως να μη βρουν ανταπόκριση απ’ τους άλλους σήμερα. Υπάρχουν πράγματα που μόνο εσύ μπορείς να κατανοήσεις, γι’ αυτό θα συναντήσεις δυσκολίες στα σχέδιά σου. Με υπομονή κι επιμονή όμως, όλα θα πάνε καλά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ρίσκο.

 

Δίδυμοι

Δίδυμέ μου, οι σχέσεις σου με τους άλλους θα παρουσιάσουν μια βελτίωση προς το καλύτερο και θα σταθεροποιηθούν σήμερα. Το περιβάλλον σου θα υποστηρίξει τις προσπάθειές σου στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδιά σου. Στα προσωπικά σου θα βρεις επιτέλους αυτή τη γαλήνη που ζητάς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, τα ξαφνικά ισχυρά συναισθήματα σε σχέση με κάποιο άτομο από εκεί που δεν το περίμενες θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα και θα σε αναστατώσουν. Τα επαγγελματικά θα παρουσιάσουν ένταση εξαιτίας κάποιας αλλαγής, ευχάριστης όμως. Εκμεταλλεύσου όποια βοήθεια σου προσφερθεί.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αιφνιδιασμός.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, μέσα σε αυτή την ένταση, η ευκαιρία σου για να ξεκινήσεις κάτι εντελώς καινούργιο θα πρέπει να θεωρηθεί υπερβολική εύνοια. Το αν τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες ή όχι, θα εξαρτηθεί πάρα πολύ απ’ το πόσο προσεκτικά μπορείς να χειριστείς τις καταστάσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Λεπτομέρεια.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, έμπνευση, αυξημένη φαντασία και δημιουργικότητα είναι τα θέματα-κλειδιά. Η διαίσθησή σου είναι πολύ έντονη κι ανεπτυγμένη. Αφιέρωσε χρόνο στον άνθρωπό σου κι εκμεταλλεύσου τη φαντασία της σημερινής ημέρας για να σχεδιάσεις κάτι μοναδικό, που σίγουρα θα σας ανανεώσει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ένστικτο.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, αυτό που πρέπει να περιμένεις με σιγουριά σήμερα είναι αλλαγές, τόσο εξωτερικές όσο κι εσωτερικές. Το παρελθόν τριγυρίζει πάλι στις σκέψεις σου, αλλά διαφορετικά αυτή τη φορά. Βρίσκεσαι στη φάση που κλείνεις λογαριασμός, άντε ώρα ήταν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθάρισμα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, κάνεις βουτιά στην ευαισθησία σήμερα, ξυπνάς με ανησυχίες κι ανασφάλειες πιο έντονες απ’ το συνηθισμένο σου. Αυτό το άγχος σου ως ένα σημείο είναι θετικό και παραγωγικό, αρκεί να μην το παρακάνεις. Ένα βήμα τη φορά κι όλα θα γίνουν. Μην περιμένεις να αλλάξουν όλα μαγικά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πρόοδος.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, μέρα σημαντικών αποφάσεων και μέρα που φέρνει αλλαγές κυρίως σε θέματα ερωτικά και συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται τρίτοι να προσπαθήσουν να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σου και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα και στρατηγική.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προγραμματισμός.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η φαντασία σου ανάβει κι ονειρεύεσαι μεγάλα πράγματα, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Και δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά καλή η φαντασία κι η επιθυμία, αλλά αν δεν κουνήσεις και λίγο το χεράκι σου να διεκδικήσεις όσα θες, μην περιμένεις να συμβούν και πολλά από μόνα τους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δράση.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, σήμερα σε προσελκύουν ευσεβείς κρυμμένοι πόθοι που είχες βάλει στην άκρη για πολύ καιρό. Βρίσκεσαι σε εξομολογητική διάθεση και νιώθεις πως δεν μπορείς να κρατήσεις άλλο μέσα σου τα συναισθήματά σου, θες να τα πεις όλα και να τα πεις τώρα. Άντε, μίλα κι ελπίζω να σου βγει σε καλό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλήθεια.

 

Ιχθείς

Ψάρι μου, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ρισκάρεις ή να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, για να νιώσεις μόνο πώς είναι. Ωστόσο, μείνε μακριά από ανθρώπους που είναι τοξικοί για σένα και που σου βγάζουν το χειρότερο εαυτό σου. Ξέχασε για λίγο το χαρακτηριστικό σου να βοηθάς τους πάντες και κοίταξε τον εαυτό σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαλάρωση.