Μια μέρα γεμάτη ευκαιρίες, ερωτική διάθεση και λόγους για να χαμογελάμε. Η εσωστρέφεια είναι καλοδεχούμενη μόνο όταν έχει όντως κάτι να προσφέρει.

Κριός

Κριέ μου τίποτα δε σε πτοεί όταν οι στόχοι σου ξεπερνάνε τις δυνάμεις σου. Σε τρελαίνει αυτό το παιχνίδι όπου πρέπει ν’ αποδείξεις στον εαυτό σου ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα όταν το θες πολύ. Σήμερα είναι μια μέρα απο εκείνες που η εύνοια σε οδηγεί όχι μόνο στη σωστή απόφαση αλλά και στη σωστή στρατηγική.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιτυχία.

 

Ταύρος

Ταυράκι τα μυστικά σου ίσως δεν είναι τόσο προφυλαγμένα όσο νομίζεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αξιολογήσεις όσους θεωρείς εχέμυθους. Τα σχέδιά σου δεν απειλούνται, αλλά θα ήταν όλα πολύ καλύτερα για σένα αν μείωνες τους αντιπάλους που περιμένουν στη γωνία το επόμενό σου λάθος. Πώς; Απλώς δρώντας ψύχραιμα και μελετημένα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σκέψη.

 

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου ο έρωτας που περιμένεις δε θα έρθει με τυμπανοκρουσίες και πυροτεχνήματα. Θα είναι ήπιος, γήινος και ίσως πιο ισορροπημένος από κάθε άλλο που είχες. Σήμερα παλεύεις λιγάκι με ανασφάλειες κι ιδανικά, αλλά θα δεις ότι από αυτή τη διαδικασία θα βγεις όχι μόνο πιο κατασταλαγμένος αλλά και πολύ πιο ερωτεύσιμος.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανατροπές.

 

Καρκίνος

Όταν τα φώτα πέφτουν πάνω σου Καρκίνε μου, μη σκύβεις το κεφάλι ντροπιασμένος. Απόλαυσέ το γιατί το χεις κερδίσει με το σπαθί σου. Η σημερινή μέρα είναι μία από εκείνες που μπορείς με λίγα λόγια κι ακόμα λιγότερες πράξεις, να κερδίσεις πολλές ευκαιρίες. Εκμεταλλεύσου το.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εύνοια.

 

Λέων

Λιοντάρι μου μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση τώρα που είσαι στα πάνω σου, τα ωραία σου και τα λαμπερά σου. Κακοθελητές πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Όπως και χρόνος για σκληρή αυτοκριτική. Δεν είναι όμως σήμερα η κατάλληλη στιγμή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εσύ.

 

Παρθένος

Κάτι σου ξινίζει, κάτι σου τριβελίζει το μυαλό, μια νέα ιδέα σε παρασύρει αλλά δεν μπορείς να κουνηθείς απ’ το έδαφος. Μην ψάχνεις την επιβεβαίωση σε άλλους, μην επιμένεις ν’ απολογείσαι για πράγματα που ξέρεις πως δε φταις, μη ζητάς διαρκώς τη γνώμη τρίτων και προπάντων κουνήσου, δεν είσαι δέντρο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δράση.

 

Ζυγός

Τα μυστήρια παιχνίδια που τόσο σου αρέσουν, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική όταν τα παίζεις με αντίστοιχα επιδέξιους αντιπάλους. Σε μια τέτοια ερωτική παρτίδα θα βρεθείς σήμερα και δε θα ξέρεις πότε και ποιος έχει το πάνω χέρι. Κι όσο κι αν σε τρομάζει μια τέτοια προοπτική, τόσο σε ιντριγκάρει κιόλας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Φλερτ.

 

Σκορπιός

Εκείνα που είχες χώσει κάτω απο το χαλί και νόμιζες οτι δε θα βγουν σύντομα στην επιφάνεια κι ήσουν ήσυχος, χαλαρός κι ωραίος, υπάρχει πιθανότητα σοβαρή όχι μόνο να επανεμφανιστούν αλλά και να ζητήσουν απαντήσεις που ίσως δεν έχεις ακόμα να δώσεις. Μην αποφύγεις την κουβέντα, όσο μετέωρη κι αν δείχνει η όλη φάση.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθαρίσματα.

 

Τοξότης

Καμιά φορά όταν τα πράγματα ζορίζουν πρέπει να καθίσουμε κάτω και να κάνουμε μια κουβέντα με τον εαυτό μας, όχι μόνο για να τον κρίνουμε, αλλά και για να τον κανακέψουμε. Σ’ έχεις παραμελήσει κι αυτό είναι φανερό σε όλους. Κούραση, κατίφια και κυκλοθυμία. Πάρε λίγο χρόνο για σένα και φρόντισε να σε φροντίσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χρόνος.

 

Αιγόκερως

Όλα φαντάζουν τόσο πιο ωραία όταν βρίσκεσαι με τη σωστή παρέα κι αυτό το διαπιστώνεις σήμερα έντονα ακόμα κι εσύ, που είσα απ’ τους πλέον λογικούς. Οι απαιτήσεις σου μειώνονται, οι άμυνες χαλαρώνουν κι η διάθεση παρασύρεται και γίνεται ερωτική. Ό,τι πρέπει δηλαδή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαλάρωση.

 

Υδροχόος

Επανεμφανίζεσαι απ’ το πουθενά εκεί που σε είχαν για παρελθόν κι αναστατώνεις καθημερινότητες ανθρώπων που είχαν συνηθίσει στην απουσία σου. Αν έτσι αισθάνεσαι ορθά πράττεις κι ευχαριστήσου το. Αν όμως σε ωθεί η ανασφάλεια, σκέψου το διπλά, γιατί τις δεύτερες φορές οι εξαφανίσεις είναι πιο δύσκολες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Λογική.

 

Ιχθείς

Κάτι σιγοτραγουδάς, κάτι σκέφτεσαι, κάτι σχεδιάζεις και κάτι περιμένεις με λαχτάρα πεντάχρονου παιδιού. Όσα περιμένεις θα σου έρθουν, αρκεί να μπορείς να τα υποδεχτείς με ψυχραιμία και καθαρή σκέψη. Με απλά λόγια: Δεν αρκεί η τύχη, πρέπει να βάλουμε και το χεράκι μας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγές.