Ο Ανάδρομος Ερμής γυρνάει σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη. Προσέχουμε μηνύματα, τηλεφωνήματα και κοινωνικές επαφές. Τα λάθη και οι καθυστερήσεις σε επικοινωνίες και μετακινήσεις συνεχίζονται για λίγο ακόμα…

 

Κριός

Σήμερα θα χαρακτηρίζεσαι από την τάση σου να βλέπεις πάντα τη ζωή μέσα από κόκκινα γυαλιά. Πιστεύεις ότι όλα πάνε μια χαρά, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα έχει γκρεμιστεί το σύμπαν. Η αισιοδοξία που θα έχεις για την σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

 

Ταύρος

Έχεις περηφάνια και αξιοπρέπεια, καθώς και μεγάλη υπομονή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φτάνεις κάποτε στα όρια των αντοχών σου. Φρόντισε να συζητάς με το ταίρι σου πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

 

Δίδυμος

Η ειλικρίνεια ζει σε ισορροπία με τα συναισθήματά σου. Κρατήσου μακριά από τις μικρότητες και τη μιζέρια και απόλαυσε τα όμορφα πράγματα της ζωής. Στην σχέση σου αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς να σε ευνοεί μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα στο ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα είσαι παντελώς ανίκανος να πεις όχι, σε κάποιον που θα σου ζητήσει μια βοήθεια ή μια εξυπηρέτηση. Θα κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσεις. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

 

Λέων

Η αγνότητα των συναισθημάτων και η ειλικρίνειά δεν σε αφήνουν πάντα να έχεις την ανάλογη αντιμετώπιση. Όταν τελειώνει μια ιστορία στην οποία είχες πιστέψει, πραγματικά γίνεσαι ράκος. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα. Σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά. Φρόντισε όλο αυτό να μην το περάσεις στο ταίρι σου.

 

Παρθένος

Δεν ακούς καμιά συμβουλή, έχε τον νου σου ή βάλε πρώτος τέλος σε ό,τι σε πειράζει και σε ενοχλεί και θα δεις ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις (η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί) έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρο ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

 

Ζυγός

Είσαι η προσωποποίηση της «ήρεμης δύναμης». Παρόλο που δεν δείχνεις να προσπαθείς ιδιαίτερα, στην πραγματικότητα προχωράς αποφασιστικά και οργανωμένα προς τον στόχο σου. Το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατό πιο ρομαντικά μπορείς.

 

Σκορπιός

Πρόσεξε  μην κάνεις τόση δουλειά για να φτιάξεις μια όμορφη κατάσταση, και τελικά ανακαλύψεις ότι τα πρόσωπα με το οποία θα τη μοιραζόσουν, δεν είναι πια δικά σου. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να πεις κουβέντες που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει παλιά στην σχέση σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε κάνεις να νιώσεις καλύτερα. Αυτή την περίοδο με την εύνοια της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις ώστε να διώξεις την μοναξιά σου και θα κάνεις κινήσεις για να κάνεις γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Εγκαταλείπεις κάτι με το οποίο ασχολιόσουν, επειδή κάτι άλλο σου φάνηκε πιο ενδιαφέρον. Έτσι, καταλήγεις να μην εμβαθύνεις και να μην αξιοποιείς τις εμπειρίες σου. Σήμερα στην σχέση σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά.

 

Υδροχόος

Έχεις τόσο στενή επαφή με το πνευματικό, διαισθητικό κομμάτι της ύπαρξής σου, που είναι σαν να είσαι μοιρασμένος ανάμεσα σε αυτό τον κόσμο και την υλική πραγματικότητα. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές ώστε να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.
Ιχθύς
Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στην σχέση σου. Και αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι με την Αφροδίτη στους Ιχθείς να σε ευνοεί το πάθος σου αυξάνεται και θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.
Πηγή