Μία Κυριακή μάλλον βαριά για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου. Η Σελήνη στοn Ζυγό σχηματίζει Τετράγωνο με τον Κρόνο και φέρνει συναισθηματικό βάρος και ψυχολογική πίεση. Χαμογελάτε, το Σαββατοκύριακο δεν τελείωσε!

Κριός
Η φιλοδοξία σου ν’ ανοίξεις το δικό σου δρόμο, Κριέ, ώστε να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου, θα σε ωθήσει στο να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, τις οποίες αργότερα θα εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτή την ενέργεια, βοήθειά σου θα είναι άτομα του οικογενειακού στου κύκλου, τα οποία πιστεύουν στη δύναμή σου, στη μεγάλη σου εξυπνάδα, καθώς και στο πείσμα σου. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Ταύρος
Θα αφιερώσεις σήμερα χρόνο, Ταύρε, και θα βρεις τον τρόπο για ν’ ακούσεις τα βάσανα ενός φιλικού σου προσώπου. Εκδηλώνεις την αγάπη σου και απλώνεις το χέρι σου για στήριξη. Επιπλέον, παρασύρεις και παρασύρεσαι σε όμορφες στιγμές χαλάρωσης κοντά στη φύση, αφού είναι διαρκής επιθυμία σου το ν’ ασχοληθείς με τη γη και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε άτομα που έχουν στενή σχέση μαζί της. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος κι οι συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, θα σ’ εκνευρίσουν πολύ. Καλό είναι ν’ αντιμετωπίσεις τις αναποδιές επιλέγοντας χαμηλούς τόνους.

Δίδυμος
Ψάχνεις απαντήσεις, Δίδυμε, σε ερωτήματα που γεννιούνται από ένα οικογενειακό σου άτομο και η συζήτηση που θα κάνεις, θα ρίξει φως στις απορίες που είχες ως τώρα. Μετά, θα νιώσεις αρκετά ανάλαφρος, αφού επρόκειτο για ένα βάρος που είχες αρκετές ημέρες τώρα. Έτσι, στη συνέχεια περνάς ευχάριστες στιγμές με φιλικά σου άτομα και μοιράζεσαι μαζί τους όλη αυτή την εμπειρία που πέρασες. Πρέπει σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Καρκίνος
Βελτίωση του εαυτού σου προβλέπεται σήμερα, Καρκίνε, με αρκετά βήματα που θα κάνεις, αναγνωρίζοντας (και ίσως σιγοτραγουδώντας) ότι «άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε». Απαλλαγμένος από την κριτική προς τους άλλους, αλλά και σε σένα τον ίδιο, θα περάσεις στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα που θα είναι ανεπανάληπτες και θα θυμάσαι για αρκετό καιρό. Καλό είναι σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ώστε να περάσετε περισσότερο όμορφα.

Λέων
Θα επιστρατεύσεις σήμερα το χιούμορ σου, Λέων, για να κάνεις τους γύρω σου να χαμογελάσουν και να διασκεδάσουν. Αυτό φυσικά, όχι επειδή θέλεις να κάνεις το γελωτοποιό, αλλά διότι βλέπεις ένα βαρύ ψυχολογικό φορτίο πάνω τους. Εσύ έχεις καλή διάθεση και ξέρεις ότι μπορείς να χειριστείς τα δύσκολα, οπότε θα βοηθήσεις τα δικά σου άτομα, με το χαμόγελό τους να είναι η επιβράβευσή σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Παρθένος
Η διαίσθησή σου, Παρθένε, σήμερα θα σε κάνει να βρεθείς κοντά σε άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, περνώντας όμορφες στιγμές. Μία μικρή γκρίνια απόφυγε μόνο, επειδή δε σε ειδοποίησαν κι εμφανίστηκες μόνος σου. Ξεπέρασέ το γρήγορα και θα διαπιστώσεις ότι είναι μάταιο κι ανώφελο να στενοχωριέσαι για μικροπράγματα Στον αισθηματικό τομέα προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν.

Ζυγός
Η γοητεία, η φαντασία και ο περιποιητικός σου τρόπος, Ζυγέ, σήμερα θα τραβήξουν τους γύρω σου, που φαίνονται να κρέμονται από μία σου λέξη. Το εκμεταλλεύεσαι θετικά και περνάς τα δικά σου μηνύματα στον κοινωνικό σου περίγυρο. Θα καταλάβεις, ότι κάποιες καταστάσεις δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο. Μάντεψε ποιος θα είναι ο κερδισμένος. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά τη μέρα με το σύντροφό σου αν βγάλεις τη συναισθηματικότητα που έχεις.

Σκορπιός
Η σταθερότητα κι η αποφασιστικότητα σου, Σκορπιέ, θα σε κάνουν σήμερα να θέλεις να κατακτήσεις τις πιο ψηλές και μεγαλοπρεπείς κορυφές σε κοινωνικά γεγονότα. Είναι μια μέρα που μπορείς να τα καταφέρεις και να εισπράξεις την αποδοχή και το θαυμασμό των ατόμων που βρίσκονται κοντά σου. Λίγη προσοχή χρειάζεται όμως, μην τυχόν και παρασυρθείς από την επιτυχία αυτή. Κοίταξε το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, επειδή έχει από σένα κάποια παράπονα, που δε σου λέει.

Τοξότης
Η τιμιότητα και το ακέραιο του χαρακτήρα σου, Τοξότη, σήμερα θα σε βοηθήσουν να βγεις από μία δύσκολη κατάσταση με άτομο του περιβάλλοντός σου, που πήγε να σε μπλέξει με τρίτους. Με μία αίσθηση ανακούφισης, μοιράζεσαι στιγμές θαλπωρής με τα’ αγαπημένα σου άτομα. Ικανοποιημένος επειδή δεν κυριάρχησε η αδικία, συνεχίζεις τη μέρα σου Θα γίνουν σήμερα συζητήσεις σε έντονους τόνους. Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις, για να κάνεις μετά τα ξεκαθαρίσματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, ότι στο ζώδιό σου βρίσκεται ο Ερμής και σου δίνει όλη του την καλή ενέργεια, ώστε τα πράγματα να σου έρθουν όπως θέλεις.

Αιγόκερως
Λιώνει σήμερα ένα μικρό «παγόβουνο» που υπήρχε μέσα σου, Αιγόκερε, η διάθεσή σου γίνεται αρκετά ανεβασμένη και θέλεις να τη μοιραστείς με τα πολύ στενά σου άτομα. Ετοιμάζεις μία μικρή συγκέντρωση και βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό για να τα ευχαριστήσεις. Τα βλέμματα θαυμασμού που θα εισπράξεις, θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Μπορείς στο εξής να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Κάνε σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου για προβληματικά θέματα του πρόσφατου παρελθόντος και προσπάθησε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος
Η ευχάριστη ελαφρότητά σου, Υδροχόε, σήμερα σε κάνει να είσαι περιζήτητος στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς βλέπεις ότι και οι άλλοι έχουν την ανάγκη να ξεφύγουν λίγο από την πίεση των ημερών. Πρόσεχε μόνο λίγο τις προοδευτικές σου ιδέες απέναντι σε ορισμένες παραδοσιακές αντιλήψεις, επειδή αργότερα ίσως σε φέρουν σε δύσκολη θέση κι αυτό δε θα σου είναι καθόλου ευχάριστο. Θα μπεις σήμερα σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δε θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Οι λογομαχίες με το σύντροφό σου που μπορεί να προκύψουν, αποφεύγονται, αν μιλήσεις ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Ιχθύς
Ιδιαίτερα ευσυγκίνητος είσαι σήμερα, Ιχθύ μου, εξαιτίας ενός φιλικού σου ατόμου. Τα ευγενικά του λόγια κι οι ευχαριστίες του για τη βοήθεια που του προσέφερες, θα σε ταράξουν ευχάριστα. Το οικογενειακό σου περιβάλλον από την άλλη, θα χρειαστεί την υποστήριξή σου για υλικά πράγματα. Προσφέρεις κι εκεί την αρωγή σου, αλλά προσπάθησε να ξεκουραστείς λίγο παραπάνω. Οι κόντρες το σύντροφό σου έχουν περάσει, οπότε είναι ευκαιρία να χαρείτε τη σχέση σας, ίσως πηγαίνοντας μια εκδρομή. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την περίοδο αυτή, που είναι ο Ερμής στον Τοξότη, για να γνωρίσεις το ταίρι που τόσο καιρό περίμενες.

Πηγή