Σήμερα το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Χείρωνα, κατευνάζει τα πνεύματα και την ένταση των τελευταίων ημερών! Απαλλάσσονται από θέματα και πληγές του παρελθόντος, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Αποχωρίζεσαι σήμερα, Κριέ, παλιές συνήθειες που σ’ είχαν κάνει να μην αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Έρχεται η στιγμή των αποφάσεων και θέλεις ν’ αλλάξεις τη ζωή σου, ώστε να γίνει πιο ποιοτική. Υποστηρικτές σου σ’ αυτή σου την απόφαση θα είναι άτομα που σ’ αγαπούν και των οποίων την αμέριστη συμπαράσταση θα έχεις. Τα αισθηματικά σου έχουν και στιγμές που δοκιμάζονται. Καλό είναι σήμερα να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε ασχολίαστα.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, η μέρα σου θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις, που έπρεπε να έχουν ήδη τακτοποιηθεί. Η αλήθεια είναι, ότι παραμένεις ένα πάρα πολύ δυναμικό άτομο και ο προγραμματισμός σου θα σε βγάλει από αναρίθμητα προβλήματα. Κάποιο φιλικό σου άτομο θα δεχτεί να σε βοηθήσει σ’ ένα θέμα, το οποίο σε απασχολεί εδώ και καιρό κι η συμβουλή του θα σου κάνει πολύ καλό ψυχικά. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα μιλήσεις με κάποια φιλικά σου άτομα, για κάποια προβλήματά τους που τα απασχολούν. Η συμβουλή σου θα αποδειχθεί πολύτιμη και θα δώσει λύση στα ζητήματα που τα ταλαιπωρούν. Η υπόλοιπη μέρα σου θα κυλήσει ήρεμα, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου, θα κινηθούν ψηλά.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη της. Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες για το μέλλον και το πως να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα, τα οποία σε απασχολούν εδώ και καιρό. Σε προβληματίζει ιδιαίτερα το οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά να ξέρεις, ότι στο τέλος θα δοθούν οι καλύτερες λύσεις, που θα σ’ ευχαριστήσουν ψυχικά. Μπορείς στον αισθηματικό τομέα σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις όμως υπερβολικά πράγματα, που μπορεί να εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Λέων
Σήμερα, Λέων, θ’ ακούσεις από κάποιο φιλικό σου άτομο ορισμένα πράγματα, τα οποία θα σε εκπλήξουν. Η συμβουλή μου είναι να μην πεις τη γνώμη σου, διαφορετικά μπορεί να παρεξηγηθείς στο μέλλον. Μην ξεχνάς επίσης, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και κάποιες υποθέσεις βρίσκονται ακόμη σε στασιμότητα. Στην πορεία όμως όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά και θα νιώσεις αρκετά ευχαριστημένος. Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και είναι απαραίτητο ο σύντροφός σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα σήμερα μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις το κοινό σας μέλλον.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, με τη διαμεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου θα εξασφαλίσεις συναντήσεις με άτομα κύρους, κάτι που προσπαθούσες εδώ και πολύ καιρό να καταφέρεις. Η κατάσταση διαμορφώνεται αρκετά ομαλά κι αυτό σου ανεβάζει τη διάθεση, οπότε βλέπεις κάποια πράγματα με διαφορετικό μάτι. Θα σου παρουσιαστούν πάρα πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού στο μέλλον θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Θα δώσεις σήμερα πρόσθετη σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, μη δείχνεις άρνηση στις εξόδους που σου προτείνουν. Εκεί έξω, να ξέρεις, σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Ζυγός
Κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, Ζυγέ μου, σήμερα θα σ’ εξοργίσουν πολύ. Καλό όμως είναι να μην πεις την άποψή σου και να συνεχίσεις τη δική σου πορεία, γνωρίζοντας ότι στο μέλλον ο μόνος δικαιωμένος θα είσαι εσύ. Ένα φιλικό σου άτομο θα είναι δίπλα σου για οτιδήποτε χρειαστείς. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο σήμερα τη συμπεριφορά σου, για να μη δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με το σύντροφό σου.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, θ’ ασχοληθείς με κάποια υπόθεση ενός συγγενικού σου προσώπου. Ο Ερμής πάντως είναι ανάδρομος και φέρνει ασυνεννοησία μαζί με κάποια μπερδέματα που δεν περιμένεις. Καλό είναι να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα σε οποιαδήποτε συζήτηση κάνεις με δικά σου άτομα. Η πορεία των αισθηματικών σου βρίσκεται υπό τον έλεγχό σου. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, για να μη στενοχωρήσεις το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο «σου κλείνει το μάτι», για να περάσεις τις επόμενες μέρες όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά κι ερωτικά.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θα ετοιμάσεις τον προγραμματισμό σου για τη διαχείριση υποθέσεων που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Μερικά πράγματα που βρίσκονται σε στασιμότητα, δεν πρέπει να σ’ εκνευρίζουν, αφού είναι αυτό κάτι τελείως προσωρινό. Για όσα καθυστερούν ευθύνεται κυρίως ο ανάδρομος Ερμής. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα κινηθείς αρκετά στοχευμένα και δε θα δεχτείς επιπολαιότητα από οποιονδήποτε και για οτιδήποτε. Κάποιες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν για το οικογενειακό σου περιβάλλον, δεν επιδέχονται άλλης αναβολής κι εσύ είσαι αποφασισμένος να θέσεις όλα τα θέματα επί τάπητος. Πρέπει όμως να δείξεις κι αρκετή διαλλακτικότητα, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει εκνευριστική ασυνεννοησία. Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και άφησέ τον να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θα βρεις πάρα πολλές λύσεις σε ζητήματα, τα οποία σε απασχολούν εδώ και καιρό. Σε μια συζήτηση που θα κάνεις με φιλικό σου άτομο, θα πεις αυτά που αισθάνεσαι ή σκέφτεσαι και η άποψή του θα φανεί πάρα πολύ χρήσιμη πάνω στο σχεδιασμό σου για το πως να κινηθείς στο μέλλον. Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις όσες προβληματικές καταστάσεις υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα.

Ιχθύς
Έχεις αναρίθμητες υποθέσεις που σε απασχολούν, Ιχθύ, άλλα κρατάς πάρα πολλά πράγματα μέσα σου. Είναι καιρός πια ν’ αρχίσεις σιγά – σιγά να εξωτερικεύεται και να λες σε δικά σου άτομα τι είναι αυτό που σε απασχολεί ή σε στεναχωρεί. Σε υποθέσεις που θέλεις να τελειώσεις, μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να φέρνει στασιμότητα, αλλά να ξέρεις, ότι στο μέλλον θα ολοκληρωθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πρέπει μόνο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, επειδή η ψυχολογία σου δε θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Πηγή