Σήμερα στρώνουμε το δρόμο προς εκπλήρωση τον στόχων μας. Μη διστάσετε μεγάλα κι αποφασιστικά βήματα, όσο δύσκολα κι αν φαντάζουν.

 

Κριός

Αυτές τις ημέρες έχετε ενστικτώδη αισθήματα σχετικά με το τι θέλετε να καταφέρετε. Επίσης οδηγείστε από βαθιές εσωτερικές ευαισθησίες περισσότερο, παρά από την λογική. Για παράδειγμα μπορεί να έχετε την διάθεση απλώς να κάνετε μια προέκταση του σπιτιού σας, να μεγαλώσετε τον κήπο, να μελετήσετε κάποια άλλη πλευρά του επαγγέλματός σας κλπ, χωρίς να είστε λογικά ικανοί, να εξηγήσετε γιατί νιώθετε τόσο έντονα γι’ αυτά τα πράγματα σήμερα. Ακολουθείστε τη διαίσθησή σας γιατί συνήθως είναι σωστή.

Ταύρος

Αυτή είναι μια θετική ημέρα, για την καριέρα σας. Οπωσδήποτε θα γίνουν αλλαγές: μπορεί ν’αλλάξετε δουλειά, να πάρετε περισσότερη μόρφωση ή εκπαίδευση, που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, ή να αναπτύξετε μια νέα προσέγγιση προς τη δουλειά σας. Προσεγγίζετε τη δουλειά και τη ζωή σας γενικά, με νέα προοπτική και μπορείτε ν’απαλλαγείτε από πολλές παγίδες στις οποίες είστε πιασμένοι.

Δίδυμοι

Έχετε πυροδοτηθεί από φοβερό ζήλο και αποφασιστικότητα. Μπορεί να γίνετε σχεδόν φανατικοί στην επιδίωξη των προσωπικών σας στόχων σήμερα. Παρ’όλα αυτά η σφοδρότητά σας αυτή, τείνει να φέρει αντιθέσεις και αγώνες δύναμης από τους άλλους. Εντάσεις και καβγάδες περιλαμβάνει η μέρα αυτή, αφού όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις γίνεστε απόλυτοι και αρνείστε κάθε διάλογο. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και προσπαθήστε να γίνετε καλοί ακροατές για τα προβλήματα των άλλων.

Καρκίνος

Tα αισθήματα και τα ένστικτα που εμφανίζονται σήμερα, συνήθως είναι χωρίς φανερό λόγο. Αυτή είναι η ημέρα των τυραννικών και παράλογων αισθηματικών κινήτρων. Αποφύγετε την τάση να γίνεστε μυστικοπαθείς. Μπορεί να προσπαθήσετε να κρύψετε τα αισθήματά σας να τα καταπιέσετε, ή να συνάψετε παράνομες σχέσεις. Τελικά όμως θα μετανιώσετε για την έλλειψη ειλικρίνειάς σας.

Λέων

Αν κάτι αγαπημένο σας απειλείται, (η υγεία, ή η προσωπική σχέση κλπ), τότε μπορείτε σήμερα να επικεντρώσετε την προσοχή σας, σ’ αυτό το παραμελημένο μέρος της ζωής σας. Μπορεί ακόμα να δείτε τον εαυτό σας να λέει «δεν είναι δίκαιο», που αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα σήμερα. Είτε είναι δίκαιο, είτε όχι, πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να τα βελτιώσετε.

Παρθένος

Ένα νεανικό πνεύμα ελευθερίας και αυθορμητισμού προσπαθεί να βγει σήμερα στην επιφάνεια. Ωστόσο, προσέξτε την τάση που έχετε να επιδιώξετε κάποιο στόχο, μόνο και μόνο επειδή θέλετε να διαφέρετε. Οπως ένα παιδί, που προσπαθεί να καπνίσει τσιγάρα, απλά και μόνο για να διαφοροποιηθεί ή για να επαναστατήσει απέναντι στους γονείς του, έτσι και εσείς μπορεί να αποζητήσετε εναλλακτικές λύσεις, απλά και μόνο επειδή αποτελούν εκφράσεις διαφοροποίησης και επανάστασης, παρά επειδή αξίζουν ουσιαστικά.

Ζυγός 

Μπορεί να είναι μια μοναχική ημέρα απομόνωσης για σας. Οι δυνατοί δεσμοί και η ελαχιστοποίηση οποιουδήποτε μη ουσιαστικού θέματος από τη ζωή σας, σας κάνει να ξεκαθαρίζετε τα παλιά και να ανοίγετε το δρόμο στα καινούρια, απελευθερωμένοι από το φορτίο του παρελθόντος. Όσον αφορά τα οικογενειακά σας, είστε πιο δεμένοι από ποτέ με τους ανθρώπους σας και δεν αφήνετε τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσά σας.

Σκορπιός

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, συναντάτε μερικούς ανθρώπους, που αμέσως αισθάνεστε συμπάθεια γι’ αυτούς. Αυτοί οι άνθρωποι γίνονται στενοί σας φίλοι και παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Η σχέση μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλή ή πολύ άσχημη, αλλά και στις δυο περιπτώσεις έχει μέσα της μια μοιραία ποιότητα, και φαίνεται, πως δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το άλλο άτομο. Όποια κι αν είναι η κατάληξη λοιπόν, προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο προσγειωμένοι και να μην ποντάρετε πολλά σ’ αυτές τις νέες γνωριμίες.

Τοξότης

Η ψυχαγωγία και οι διασκεδάσεις που σας προκαλούν πνευματικά, όπως το σκάκι, τα σταυρόλεξα και άλλα λεκτικά παιχνίδια σας τραβούν το ενδιαφέρον αυτόν τον καιρό. Θα βρείτε διασκεδαστικές τις θεατρικές παραστάσεις, το δημιουργικό γράψιμο και αν έχετε κλίση σε κάποιον απ’αυτούς τους τομείς θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και παραγωγικοί αυτή την ημέρα. Ακόμα οι συζητήσεις για ερωτικά θέματα θα αποκτήσουν ιδιαίτερη έμφαση σήμερα.

Αιγόκερως

Πιθανόν να γνωρίσετε ανθρώπους, για των οποίων την ειλικρίνεια και τιμιότητα έχετε σοβαρές αμφιβολίες, αλλά τείνετε να τους δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αποφύγετε δεσμεύσεις και εξαρτήσεις απ’ αυτούς τους ανθρώπους, γιατί πιθανότατα να έχουν τα κακά στοιχεία, που ανησυχούσατε πως θα έχουν. Τείνετε επίσης να είστε πολύ γενναιόδωροι και να κάνετε αυτοθυσίες. Θα προκύψουν περιπτώσεις, όπου θα ανακαλύψετε πως μπορείτε να συνεισφέρετε σε άτομα που έχουν μεγάλη ανάγκη και νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε χωρίς εγωισμό και έννοιες. 

Υδροχόος

Κινείστε δυνατά για να καταφέρετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και την προσωπική σας αναγνώριση με τις προσπάθειές σας, ενώ οι ανταγωνιστικές ενέργειες κορυφώνονται. Προσπαθήστε να ελέγξετε ή να συγκρατήσετε τις φιλοδοξίες σας σκεπτόμενοι τους άλλους. Η ορμή σας να δράσετε και να ενεργήσετε είναι τόσο δυνατή ώστε υπάρχει ο κίνδυνος να βιαστείτε και να επιβάλλετε την θέλησή σας σε καταστάσεις όπου η αναμονή είναι ίσως η καταλληλότερη λύση.

Ιχθείς

Σήμερα σας καταβάλλει συναισθηματική φόρτιση. Οι σχέσεις βαθαίνουν και αναπτύσσονται και διαπερνούν σε ένα προσωπικό επίπεδο. Αυτή η διαδικασία μερικές φορές αρχίζει από σας και άλλες αρχίζει απ’ το άλλο άτομο, αλλά και στις δυο περιπτώσεις οδηγεί σε πολύ βαθύτερη κατανόηση και ισχυρότερο δεσμό ανάμεσά σας. Σήμερα ανακαλύπτετε κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σας.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.