Και οι ρήξεις καλά κρατούν! Και μάλιστα σήμερα επαναφέρουν προβλήματα από το παρελθόν ή μας παρασύρει με παρόρμηση και αυθορμητισμό σε λάθος ανθρώπους από τα παλιά… Προσοχή ιδιαίτερη πρέπει να δείξουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη!

Κριός
Σύντομα θα αναγκαστείς να κάνεις την επανάστασή σου και να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου σε όλα τα επίπεδα. Μη φοβηθείς να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν, απαιτώντας τα δυναμικά. Η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου σήμερα, Κριέ, θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου επίσης, θα είναι στα ύψη!

Ταύρος
Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο σε στηρίζει και καταφέρνεις μαζί του να δεις όσα φοβάσαι εδώ και χρόνια. Η αναστάτωση των ημερών θα είναι προσωρινή. Στη σχέση σου, Ταύρε, αυτή την περίοδο (με την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί) μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που ίσως υπάρχουν, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.

Δίδυμος
Η ανανέωση της διάθεσής σου που ακολουθεί, θα βοηθήσει αρκετά στον επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σου. Τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά! Φρόντισε να συζητάς με το ταίρι σου πολύ, Δίδυμέ μου, και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Καρκίνος
Μην αφήνεις τις σκέψεις σου στην τύχη τους, ερεύνησε τα στοιχεία και δες την πραγματική διάσταση των υποθέσεών σου. Η ορθότερη εκτίμηση θα σε οδηγήσει στη σωστή στάση. Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, μπορούν να πάνε καλύτερα από όσο είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

Λέων
Σύντομα θα δεις ευχάριστες εξελίξεις που θα σε δικαιώσουν. Απόφυγε να γνωστοποιήσεις όσα τώρα σου ανατεθούν. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, Λέων. Σήμερα όμως, θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά. Φρόντισε, λοιπόν, όλο αυτό να μην περάσει στο ταίρι σου.

Παρθένος
Η κούραση που σε ταλαιπωρεί, σε οδηγεί μερικές φορές στο να αφήνεσαι στα χέρια κάποιων αμφιβόλου ηθικής προσώπων. Κάνε, λοιπόν, αυστηρότερη αξιολόγηση στις κοινωνικές σου επιλογές. Φρόντισε, Παρθένε, σήμερα να κάνεις θετικές σκέψεις, έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος, ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Ζυγός
Μην υπερβάλλεις και μην αφήνεις την απαισιόδοξη φύση σου να σε φτάνει στα άκρα. Η κατάσταση επανέρχεται πολύ σύντομα σε θετική τροχιά. Το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου, Ζυγέ, σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε, λοιπόν, να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ρομαντικά μπορείς.

Σκορπιός
Κάποιο συναισθηματικό δίλημμα σε ταλαιπωρεί. Ηρέμησε και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Η σχέση σου, Σκορπιέ, πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε πάντως σήμερα να πεις λόγια, που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αυτή την περίοδο, με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Ταύρο, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ώστε να διώξεις τη μοναξιά σου και θα κάνεις κινήσεις για να προχωρήσεις σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Τοξότης
Διατήρησε την αισιοδοξία σου και μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να σε σταματήσει. Ο δυναμισμός και τα πλούσια χαρίσματά σου σε οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο, όπως το έχεις φανταστεί. Φρόντισε, Τοξότη μου, να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει παλιά στην σχέση σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Αιγόκερως
Θα γίνουν κινήσεις επαναπροσέγγισης. Κράτησε σε πρώτη φάση τον εαυτό σου σε απόσταση και μη δεχτείς άμεσα τις προτάσεις για διαπραγμάτευση. Σήμερα στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις, οι οποίες σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά.

Υδροχόος
Για να έχει διάρκεια κάθε δράση σου, προσπάθησε να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου και να μην ξοδεύεσαι υπερβολικά. Σήμερα, δέχεσαι ικανοποιητική βοήθεια από αγαπημένο σου πρόσωπο. Αξιοποίησέ την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι πλανήτες, Υδροχόε, σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να τα πας εξαιρετικά στη σχέση σου. Φρόντισε, λοιπόν, να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Ιχθύς
Να ξέρεις, Ιχθύ μου, ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που φαίνεται να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Κι αν αυτή την εποχή δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε ευνοεί, οπότε το πάθος σου αυξάνεται και θα κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Πηγή.