Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

 

 

Με την Αφροδίτη σε αρμονία με τον Κρόνο η μέρα κρίνεται ιδανική για την υλοποίηση δημιουργικών στόχων.

 

 

Κριός

Το ενεργειακό σας δυναμικό είναι χαμηλότερο αυτήν τη μέρα κι είστε επιρρεπείς σε κρυώματα κι άλλες ασθένειες. Οι συχνές ασκήσεις είναι θαυμάσιες για σας, αλλά αποφύγετε να πιεστείτε υπερβολικά, γιατί το σώμα σας σήμερα δεν μπορεί να υποφέρει την πίεση. Επίσης αποφύγετε να κάνετε δραστικές αλλαγές στη διατροφή σας. Το να βελτιώσετε τη διατροφή σας είναι ωφέλιμο, αλλά το σώμα σας είναι ευαίσθητο κι απρόθυμο να προσαρμοστεί σε ξαφνικές αλλαγές.

 

Ταύρος

Κάνετε περισσότερα λάθη σ’ απλά πράγματα. Είστε λίγο αφηρημένοι κάποιες στιγμές αυτές τις ημέρες, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει λάθη σ’ απλούς υπολογισμούς. Με το να είστε πιο προσεκτικοί μ’ όλες τις λεπτομέρειες, μπορείτε ν’ αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τους άλλους.

 

Δίδυμος

Αυτή επίσης είναι η μέρα όπου η συμπόνια κι η κατανόησή σας αυξάνονται εκπληκτικά. Πνευματικά ανιδιοτελής αγάπη μπορεί ν’ ανθίσει σήμερα. Δυστυχώς, όμως, οι άλλοι σήμερα έχουν την τάση να εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία και την καλή σας θέληση και μπορείτε εύκολα να εξαπατηθείτε. Να είστε επιλεκτικοί σήμερα, όταν βρείτε την κατάλληλη δίοδο για να βοηθήσετε τους άλλους, τότε κάντε το ολόψυχα.

 

Καρκίνος

Τα θέματα κλειδιά σήμερα είναι υπολογισμός, αισιοδοξία κι ίσως ειλικρινή τολμήματα. Αυτή είναι μια θαυμάσια μέρα για να ταξιδέψετε ή να πάτε διακοπές. Νιώθετε έντονη την ανάγκη ν’ απομακρυνθείτε από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, έστω και προσωρινά. Αισθάνεστε τυχεροί, έχετε όμως κουραστεί απ’ τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις στη ζωή σας. Συνεπώς παίρνετε ρίσκο και το ρίχνετε στην τύχη.

Λέων

Ακόμα κι αν θεωρείτε πως είστε πολύ ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους, θ’ ανακαλύψετε πως αποδεσμεύεστε απ’ άκαμπτη συμπεριφορά, αντίσταση κι αρνητικά προκατειλημμένα συναισθήματα σχετικά μ’ αυτούς. Μπορείτε να διακρίνετε κάτω απ’ την επιφάνεια ενός ανθρώπου, δηλαδή την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του και να γίνετε πιο ευαίσθητοι προς τις εσωτερικές του αρετές.

 

Παρθένος

Τα προσωπικά σας αισθήματα, η συμπεριφορά και τα ιδανικά σας υφίστανται αλλαγές σήμερα. Αυτές οι αλλαγές θα ‘ναι πολύ βαθιές και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια εμπειρίες που είχατε στην αρχή της ζωής σας και τις είχατε ξεχάσει από χρόνια. Είναι επίσης πιθανό να σας κυριεύσουν περίεργα συναισθήματα και να μην έχετε ιδέα ή να μη γνωρίζετε τις βασικές αιτίες που τα δημιουργούν.

 

Ζυγός

Βαθιά κρυμμένα προβλήματα ή ανασφάλειες τείνουν να ‘ρθουν στην επιφάνεια σήμερα, σ’ εσάς ή σε στενούς σας φίλους. Η φροντίδα κι η ευαισθησία είναι αυτά που χρειάζονται για ν’ αντιμετωπίσετε αυτές τις έννοιες και τα προβλήματα.

 

Σκορπιός

Αυτές τις μέρες θ’ αποκτήσετε υποστήριξη από στενούς φίλους, την οικογένειά σας και πολύ πιθανόν απ’ το γυναικείο φύλο, πράγμα που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση κι ικανοποίηση. Κατάλληλη μέρα για τη βελτίωση καταστάσεων ή την επίλυση προβλημάτων στην οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή.

 

Τοξότης

Είστε ευερέθιστοι κι ανήσυχοι αυτήν τη μέρα κι είναι πολύ πιθανό να κάνετε πράγματα απρόσμενα κι αντίθετα απ’ τον χαρακτήρα σας. Η ανυπομονησία σε συνδυασμό με τη μελαγχολική ρουτίνα κι επιθυμία για ελευθερία μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε κάτι που φυσιολογικά θεωρείτε ανώριμο ή ανεύθυνο. Επιμένετε ιδιαίτερα στα δικαιώματά σας, στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Σπουδαίες αλλαγές μπορεί να συμβούν σήμερα στη ζωή σας.

 

Αιγόκερως

Αναγνώριση ή υποστήριξη από ανωτέρους ή άτομα που ‘χουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανή σήμερα, ειδικά αν πάρετε κι εσείς κάποιες πρωτοβουλίες. Συμβόλαια και διαπραγματεύσεις που αφορούν άμεσα την ενασχόληση ή την καριέρα σας αυτήν την ημέρα μπορεί ν’ αποδειχτούν καρποφόρα, επιτυχή κι αμοιβαία ευεργετικά.

 

Υδροχόος

Είναι μια μέρα για μακροχρόνια σχέδια και σκέψεις για το τι πραγματικά είναι σημαντικό για σας στ’ άμεσο μέλλον. Οι ασήμαντες λεπτομέρειες κι οι δουλειές ρουτίνας δε σας απασχολούν σήμερα. Είναι επίσης κατάλληλη στιγμή για επαγγελματικές υποθέσεις, διαπραγματεύσεις κι επικοινωνία με τον κόσμο. Μεγάλη πιθανότητα για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, τ’ οποίο θα συνδυάζεται με κάποια επαγγελματική υπόθεση. Πλούσιες ιδέες, οι οποίες θα σας αποφέρουν οικονομικό ή διανοητικό όφελος.

 

Ιχθύς

Οι συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους είναι κρίσιμες σήμερα. Είναι καιρός για ν’ ακούσετε πραγματικά και να μάθετε απ’ τους άλλους. Αν υπάρχει κάποιο θέμα που σας απασχολεί είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία ή ακόμα κάποιον καλό φίλο που μπορεί να σας βοηθήσει. Χρειάζεστε τις νέες ιδέες και τις γνώμες των άλλων σήμερα. Η δημόσια έκθεση των απόψεών σας ευνοείται σήμερα και μπορεί να επιτύχετε στις δημόσιες ομιλίες ή οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.