Άσχημα τα νέα για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου κι ιδίως των πρώτων ημερών… Από αύριο ο Χείρωνας στον Κριό γυρνά Ανάδρομος κι ετοιμάζει δυσάρεστες εμπειρίες, πληγές, αρνητικές σε βάθος σκέψεις, αλλά φέρνει και θεραπεία ή επίγνωση του δυσάρεστου παρελθόντος!

Κριός
Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου, θα είναι σε πολύ καλό βαθμό. Βλέπεις, Κριέ μου, ότι μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρείτε λύσεις σ’ αυτά που σε αγχώνουν.

Ταύρος
Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις όποιες συγκυρίες προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά. Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Ταύρε, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Όταν δε βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά, οι προβληματικές εξελίξεις βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

Δίδυμος
Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε τις ανασφάλειες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σε ό,τι καταπιαστείς μπορείς να τα καταφέρεις. Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Δίδυμε, για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου, μπορείς να προχωρήσεις και μάλιστα θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.

Καρκίνος
Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα μπεις σε διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε, για ό,τι έχεις να πεις, να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, ώστε να βρεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Λέων
Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σ’ ενδιαφέρουν. Η σχέση σου, Λέων, πάει αρκετά καλά, αλλά πρόσεχε: Δεν πρέπει να επαναπαυτείς για οποιονδήποτε λόγο. Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

Παρθένος
Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και δεν έχεις, και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα ν’ αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς τα ξεπερνάς όλα με τις ενέργειες που κάνεις. Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου και είναι σίγουρο, ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, αφού αυτή την περίοδο δε θα καταφέρεις κάτι ιδιαίτερο.

Ζυγός
Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου, Ζυγέ μου, να κάνεις υποχωρήσεις, ώστε να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα, που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός
Ο δυναμισμός που θα έχεις, θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Οι πολλές υποχρεώσεις σου, Σκορπιέ, κι οι καθημερινές ευθύνες που φέρνουν, πιέζουν το ταίρι σου, αφού δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε το πρόγραμμά σου, για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα.

Τοξότης
Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, αφού είναι τελείως προσωρινές. Σκέψου πως πρέπει να πράξεις, δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν. Πρέπει, Τοξότη μου, σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Αιγόκερως
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, χωρίς συναισθηματικότητα, που μπορεί να σε οδηγήσει λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Δώσε στο σύντροφό σου, Αιγόκερε, αυτά που του λείπουν, και μην ξεχνάς ότι με την αγάπη και την υπομονή σου εύκολα ξεπερνάς τυχόν παρεξηγήσεις.

Υδροχόος
Μην πάρεις εν θερμώ αποφάσεις, οι οποίες στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Υδροχόε, αφού ο ερωτισμός κι η καλή σου διάθεση θα διαλύσουν κάθε σύννεφο της σχέσης σας.

Ιχθύς
Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς και να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι ταυτόχρονα με τα πάντα. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη. Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Ιχθύ μου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά. Μην παρασύρεσαι από άλλες δραστηριότητες και αμελείς βασικά πράγματα της σχέσης σας.

Πηγή