Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για τις αλλαγές που θα φέρει η μέρα και είμαστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και προτάσεις. Οικονομικά κι επαγγελματικά ζητήματα χρειάζονται προσοχή.

Κριός

Έντονη επιθυμία να ξεκαθαρίσετε με δραστικούς τρόπους πολλά πράγματα που τα θεωρείτε περιττά στη ζωή σας. Μια συνεργασία που έχετε ξεκινήσει από πολύ καιρό, σήμερα φαίνεται πως πλησιάζει στο οικονομικό της αποκορύφωμα. Το πώς θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα θα εξαρτηθεί από πάρα πολλούς παράγοντες. Η ευαισθησία σας επάνω σε θέματα κοινωνικά ίσως σας παρασύρει στο να αποδεχτείτε κάποιες ιδιόρρυθμες καταστάσεις ή και παραχωρήσεις από μέρους σας. Κάτι που μακροχρόνια θα αποδειχτεί αρκετά θετικό. Οποιεσδήποτε καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά σήμερα να τις θεωρήσετε φυσιολογικές και να αποφύγετε να προκαλέσετε οποιαδήποτε ένταση. Δείξτε κάποια υπομονή.

 

Ταύρος

Η ζωτικότητα και το κουράγιο σας είναι ισχυρά σήμερα και ανυπομονείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις. Μπορείτε να πετύχετε μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία ιδιαίτερα αν χρειάζεται και η παρουσία σωματικής – φυσικής προσπάθειας. Αν είστε ενεργητικοί σε σπορ θα γίνετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και ισχυροί σήμερα. Η αυτοπεποίθησή σας θα βρίσκεται αρκετά ανεβασμένη.

Δίδυμοι

Μια πρόσκληση για κάποια κοινωνική εκδήλωση είναι πολύ πιθανή αυτές τις ημέρες. Ίσως χρειαστεί να παραμερίσετε τα καθημερινά σας προβλήματα για ειδικούς λόγους έστω και προσωρινά και να βρεθείτε με άτομα που σας εκτιμούν ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Από καιρό υπολογίζατε να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στην ζωή σας, σήμερα φαίνεται πως θα σας έλθουν όλες μαζί. Σε σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας να περιμένετε πως σύντομα θα δημιουργηθεί μία εντελώς διαφορετική κατάσταση από αυτή που υπολογίζετε. Όπως και να έχουν τα πράγματα όμως, θα πρέπει να εγκαταλείψετε κάποια απαισιόδοξη στάση που κρατάτε απέναντι στον εαυτό σας ή στους άλλους και να γίνετε πιο εξωστρεφής. Ακόμα, μια προσπάθεια ανανέωσης του τρόπου εμφάνισής σας ή και του παρουσιαστικού σας θα βοηθούσε ιδιαίτερα στην πραγματοποίηση ορισμένων σχεδίων που έχετε. Μία ημέρα κατά την οποία οι ξαφνικές αλλαγές μέσα στην ζωή σας θα αποκτήσουν σημαντική θέση προκαλώντας σας παράλληλα εποχές έντασης.

Λέων

Είναι δυνατό να γίνετε περισσότερο διακριτικοί, αυτή την ημέρα. Θα αναζητάτε μια περισσότερο συγκρατημένη και εσωτερική ζωή, παρά τις πολλές κοινωνικές επαφές και τις δημόσιες σχέσεις. Μην απομονώνεστε όμως πάρα πολύ και μην επιτρέπετε την ανάπτυξη σκέψεων ή αναστολών που θα σας θυμίσουν λάθη του παρελθόντος. Υπάρχει μια τάση να νιώθετε υπεύθυνος για ότι συμβαίνει σε σας, αλλά και για πράγματα που συμβαίνουν στους άλλους. Προσπαθήστε να αναπτύξετε θετικά τη σκέψη σας και αναζητήστε την επικοινωνία με φίλους ή άτομα περισσότερο τολμηρά.

 

Παρθένος

Aυτή η ημέρα θα σας φέρει νέες φιλοδοξίες και σχέδια. Θα έχετε πολλές πρωτοβουλίες και μια έντονη επιθυμία να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες. Είναι ένα διάστημα αναγνώρισης, επιβράβευσης και πρωτιάς. Επαγγελματικά, υπάρχει η πιθανότητα να επιτύχετε μια θέση εξουσίας και θα είναι εύκολο να για σας να εκφράσετε τις ιδέες σας, στον υλικό κόσμο. Παρ’ όλ’ αυτά, ίσως περιμένετε κάποια ένταση, γενικά, με τους άλλους. Στις συναλλαγές σας πρέπει να δείξετε υπομονή και κατανόηση και κυρίως με όσους βρίσκονται γύρω σας.

Ζυγός

Δοκιμάζετε ξαφνικές εμπνεύσεις, ιδέες, ανακαλύπτετε, έρχεστε ή αναλαμβάνετε νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα και ψάχνετε για αλλαγές στον συνηθισμένο ή και τετριμμένο τρόπο ζωής σας. Ο πνευματικός σας ρυθμός θα είναι πιο γρήγορος απ’ ότι συνήθως και θα θέλετε να κάνετε ίσως πολλά πράγματα μαζί. Προσπαθήστε να κάνετε χώρο μέσα στα προγράμματά σας για να εξοικονομήσετε κάποια ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας υποθέσεις.

Σκορπιός

Θα νιώθετε την ανάγκη να βρίσκεστε σε επαφή με τη ζωή, τη φύση και τα συναισθήματα. Αν το επαγγελματικό σας περιβάλλον δεν σας παρέχει την ισορροπία, τότε αναζητήστε την έξω από τον εργασιακό σας χώρο. Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις, εάν δεν είστε πεπεισμένος για την ορθότητά τους. Ενστικτώδεις ενέργειες και απερίσκεπτες πράξεις, ίσως περιπλέξουν τα πράγματα για σας, στο άμεσο μέλλον.

Τοξότης

Μια καλή ημέρα για να αξιολογήσετε τι είναι χρήσιμο και τι άχρηστο ή τετριμμένο μέσα στη ζωή σας. Από την αταξία ή ακαταστασία μέσα στο περιβάλλον σας ως και μια αρρωστημένη σχέση ή ακόμα μια μακρόχρονη στάση απέναντι σε κάτι το οποίο έχει αποδειχτεί ότι δε σας χρησιμεύει πλέον.

Αιγόκερως

Μια ξαφνική αναγνώριση στη ζωή σας μετά από μακροχρόνια σκληρή προσπάθεια. Έστω και κάπως αργά πολλές από τις κρυφές σας επιθυμίες θα τις δείτε σήμερα να πραγματοποιούνται μέσα από περίεργες συνθήκες. Μια ημέρα ολοκλήρωσης σε σχέση με τους πιο εσωτερικούς σας στόχους ή φιλοδοξίες.

Υδροχόος

Διανοητικές διαφωνίες ή διαφορές σχετικές με κάποιο θέμα ή γνώμη εμφανίζονται αυτήν την ημέρα. Ίσως, να εκφράσετε την γνώμη σας με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να προκαλέσετε ή εκνευρίσετε τους άλλους. Ακόμα, το μυαλό σας είναι πολύ δραστήριο και η δύναμη της λογικής σας σε πολύ καλό επίπεδο, έτσι αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια καλή ημέρα για να αρχίσετε κάποια πνευματική εργασία ή επικοινωνία με διάφορους τρόπους.

Ιχθείς

Το να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια μέσα στο χώρο της δουλειά σας σε σχέση με την αποδοτικότητά σας, ίσως να σας οδηγήσει σε υπερκόπωση. Γνωρίζετε πως να βάζετε τις ιδέες σας να δουλέψουν για σας και καλά είναι να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιδιότητά σας. Αποφύγετε όμως να δείχνετε πάρα πολύ τις ικανότητές σας στους άλλους σήμερα. Σε σχέση με τον/την σύντροφο, αν και γνωρίζετε το τι θέλει από σας αυτή την ημέρα ίσως να μην νιώθετε και τόσο καλά προετοιμασμένοι ώστε να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες του. Μια επιθυμία στο να θέλετε να φροντίσετε ορισμένα μικροπράγματα που συσσωρεύτηκαν σήμερα τελευταία στη ζωή σας και να τα ξεκαθαρίσετε. Προσοχή σε θέματα υγείας ή και διατροφής.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.