Σήμερα πρέπει να δείξουμε φροντίδα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις κι αν χρειαστεί να θυσιάσουμε λίγη από την ανεξαρτησία μας.

Κριός

Θέλετε να βλέπετε ωραία πράγματα και να ανταλλάσσετε κολακείες με τους άλλους. Στην πραγματικότητα σας απασχολούν αισθηματικά ζητήματα και μπορεί να θέλετε να κάνετε ακόμα και παράτολμες κινήσεις για τα γούστα σας σήμερα. Οι σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον θα είναι αρμονικές και άνθρωποι μέσα από αυτό θα θελήσουν να σας βοηθήσουν σε κάποιες υποθέσεις σας.

Ταύρος

Έχετε την τάση να αντιδράτε εριστικά στις σχέσεις ή να γίνεστε υπερβολικά επιθετικοί στην συμπεριφορά σας. Μια ξαφνική επιθυμία ή μια εσωτερική ανάγκη για να απελευθερωθείτε ή να κάνετε ριζικές αλλαγές σε μια σχέση είναι πολύ πιθανή σήμερα. Επίσης, μια επιθυμία για το ασυνήθιστο και ασυμβίβαστο εμφανίζεται σήμερα. Μπορεί να διασκεδάζετε ή να ασχολείστε με πράγματα που δεν φανταζόσασταν πριν λίγο καιρό διαμέσου μιας έντονης επιθυμίας για αλλαγή.

Δίδυμοι

Βρίσκεστε σε ξεσπάσματα ενέργειας, είστε πιο σθεναροί, τολμηροί, σίγουροι και ανυπόμονοι αυτή τη στιγμή. Αισθάνεστε φιλόδοξοι και ικανοί να κάνετε πολλά και αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ζωής με επιτυχία. Αν όμως η θέλησή σας εμποδιστεί εξαγριώνεστε πιο εύκολα σήμερα. Είστε λιγότερο διατεθειμένοι να ικανοποιήσετε άλλους και να γνωρίσετε τους ανθρώπους. Η εγωπάθεια και ανταγωνιστικότητά σας θα είναι πολύ έντονες σήμερα.

Καρκίνος

Καθώς η ζωτικότητα, ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σας βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο η πιθανότητα για να αποτύχετε σήμερα είναι πολύ μειωμένη ή σχεδόν μηδαμινή. Οι άλλοι θέλοντας και μη θα ακολουθήσουν τις συμβουλές αλλά και πράξεις σας σε μια προσπάθεια να αποφύγουν να βρεθούν έξω από τις επιτυχίες σας. Οι ευκαιρίες σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα θα είναι αυξημένες και εδώ θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα περιορίζοντας τις απώλειες στο ελάχιστο.

Λέων

Οι σχέσεις σας αυτή την ημέρα έχουν μια ανταγωνιστική επιθετική μορφή και ίσως προκύψουν διαμάχες με στόχο την εξουσία και τη δύναμη. Δεν συμβιβάζεστε για χάρη κανενός. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν φιλονικίες στο γάμο σας, τις σχέσεις σας ή σε κάποια άλλη στενή συνεργασία. Από την άλλη πλευρά ίσως ξεκινήσετε σήμερα μια σχέση χρησιμοποιώντας όλη σας την τόλμη για να πείσετε κάποιον ότι θέλετε να είστε μαζί του, σε σημείο να του/της γίνεται “τσιμπούρι” κάτι που μπορεί όμως και να αρέσει.

Παρθένος

Οι ζεστές οικογενειακές σχέσεις και οι θερμές προσωπικές και κοινωνικές επαφές προβάλλουν έντονες αυτή την ημέρα. Είναι η κατάλληλη ημέρα να δημιουργηθεί ένα κλίμα καλής θέλησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Υπάρχει πολλή ευτυχία και καλή διάθεση στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Αισθήματα αγάπης και αφοσίωσης εύκολα θα βρίσκουν ανταπόκριση από τους άλλους.

Ζυγός

Παλιές καταστάσεις, θαμμένα συναισθήματα, ξεχασμένες σχέσεις πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας. Οι σποραδικές αλλά έντονες εσωτερικές συγκρούσεις οι οποίες πολλές φορές θα προέρχονται από τους άλλους θα καταλάβουν ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής σας ζωής. Πράγματα τα οποία θεωρούσατε χαμένα, ξεχασμένα ή “κρυμμένα” έρχονται στην επιφάνεια σήμερα.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να απολαύσετε κάποια πράγματα τα οποία από καιρό επιθυμούσατε και να παραμερίσετε έστω και προσωρινά τις ανησυχίες και στεναχώριες σας. Καθόλου απίθανο να περάσετε μια ευχάριστη χρονική ημέρα μαζί με φίλους ή ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν. Ακόμα, η συμμετοχή σας σε μια συνεργασία ή κάποια επιτυχία από μια ήδη υπάρχουσα είναι πιθανή. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες απ’ όπου και αν προέρχονται.

Τοξότης

Πολύ πιθανόν μια απόφασή σας σχετικά με θέματα καριέρας ή και συμβίωσης με κάποιο άτομο να αποδειχτεί λανθασμένη σήμερα. Ίσως να αισθάνεστε ότι δεν σας εκτιμούν όσο εσείς θα θέλατε οδηγώντας τον εαυτό σας σε καταστάσεις προσωρινής απογοήτευσης. Αποφύγετε τα έξοδα και τις ζήλιες με τον σύντροφο για θέματα ηθικής συμπεριφοράς. Προσέξτε την διατροφή σας.

Αιγόκερως

Μεγάλο μέρος της δυσκολίας στο να αποφασίσετε αυτές τις ημέρες επικεντρώνεται στην απόφαση του τι πραγματικά αξίζει να επιμείνετε σ’ αυτό και αν θα το αφήσετε να χαθεί. Πρέπει να αποφασίσετε ανάμεσα στην παλιά οικεία καθημερινή ρουτίνα και στις διάφορες σχέσεις-προθέσεις σε αντίθεση με τις ευκαιρίες για καινούργια ανάπτυξη. Όπως “ένα φίδι που απαλλάσσεται από το παλιό του δέρμα” πρέπει να είστε πρόθυμοι να αφήσετε το παλιό και το άχρηστο πίσω.

Υδροχόος

Είστε ικανοί να μοιράζεστε ιδέες και πνευματικές αντιλήψεις με τους άλλους σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο σήμερα. Εάν αισθάνεστε ότι κάποιοι δεν μπορούν να σας καταλάβουν ή δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις είναι προτιμότερο να μην επιχειρήσετε να τους πείσετε σήμερα.
Μια καλή μέρα για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να μιλήσετε ανοιχτά. Σταματήστε να φοβάστε ότι θα χάσετε την ανεξαρτησία σας.

Ιχθείς

Αυτή είναι μια ημέρα όπου αν εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα ανοίξετε τον δρόμο στο να εκπληρώσετε κάποιες παλιές σας επιθυμίες. Γενικά το κλίμα και οι καταστάσεις που θα σας περιβάλλουν σήμερα θα είναι πολύ ευνοϊκές για να σχεδιάσετε ή να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας. Προσπαθήστε όμως να αποφεύγετε τις υπερβολές βρίσκοντας κάποιο χρόνο για διασκέδαση ή πράγματα που σας ικανοποιούν ιδιαίτερα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.