Η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή επηρεάζει ζώδια της Γης και του Νερού, χαρίζοντάς μας δυναμικό λόγο κι επίτευξη στόχων και σκοπών. Επιπλέον, η Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει λάθη κι απογοητεύσεις σε έρωτα και χρήμα, για τους Μεταβλητούς.

Κριός
Φίλε Κριέ, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, καταφέρνεις σήμερα και βρίσκεις λύσεις σε πολλά θέματα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, δε χρειάζεται να κολλάς σε λεπτομέρειες, να γκρινιάζεις και να κριτικάρεις συνεχώς τον σύντροφο, γιατί αυτό θα φέρει φθορά και κούραση στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από την εργασία σου σού κινεί το ενδιαφέρον! Προσπάθησε διακριτικά να το πλησιάσεις! Πιθανόν σήμερα να έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς!

Ταύρος
Σήμερα, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, φίλε Ταύρε, τα φώτα πέφτουν πάνω σου και φυσικά μαζί κι όλα τα βλέμματα θαυμασμού! Απόλυτα ερωτική ημέρα η σημερινή! Για τους ελεύθερους, μόλις έφτασε ένα 24ωρο γεμάτο φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και πλήρη ικανοποίηση! Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις πάθος, ρομαντισμό, συναίσθημα κι ακόμα κι εκπλήξεις από τον σύντροφο! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, η τύχη είναι με το μέρος σου και το σίγουρο είναι ότι θα καλοπεράσεις!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, θα στρέψεις την προσοχή σου σε αναμνήσεις. Η μέρα είναι ιδανική για ερωτική προσέγγιση ατόμων του παρελθόντος και φυσικά για προσπάθεια επανασύνδεσης! Οι δυνατότητες θα είναι πολλές για επικοινωνία και συνάντηση με τον πρώην σύντροφό σου, ώστε να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας και, γιατί όχι, να ξεκινήσετε ξανά από το μηδέν! Αν δε σε ενδιαφέρει ένας έρωτας του παρελθόντος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεπεράσεις ή να λύσεις παλαιά προβλήματα στον έρωτα!

Καρκίνος
Ιδιαίτερα ευχάριστη η σημερινή ημέρα για ‘σένα, αγαπητέ Καρκίνε! Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι, δεν πρέπει να κάτσουν στιγμή στο σπίτι! Μέσα από μετακινήσεις κι εξόδους, έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες και φλερτ, που τους ανανεώνει! Αν πάλι είσαι ήδη με κάποιον ή θες ένα συγκεκριμένο άτομο, η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται φανερά! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, συζητήσεις και συναντήσεις θα βοηθήσουν, ώστε να προωθήσεις τους στόχους σου για αυτή τη σχέση!

Λέων
Η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, αγαπητέ Λέοντα, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου! Ιδιαίτερα θετική η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σου! Αν είσαι ήδη με κάποιον, απολαμβάνεις στιγμές πάθους κι αισθησιασμού με τον σύντροφο! Ωστόσο καλό θα ήταν, να περιορίσεις λίγο ζήλια και κτητικότητα, ώστε να μη χαλάσεις αυτήν την όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε εσύ το πρώτο αλλά διακριτικό βήμα σήμερα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Η ανταπόκρισή του είναι σχεδόν βέβαιη!

Παρθένος
Η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο δικό σου ζώδιο, φίλε Παρθένε, κι είσαι πλέον ο απόλυτος πρωταγωνιστής! Ερωτικά είσαι στα καλύτερά σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι πλούσια από φλερτ, μηνύματα ερωτικά, γοητευτικές συναντήσεις και γνωριμίες πολλά υποσχόμενες! Αν σκεφτόσουν μέχρι τώρα αν πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα, να ξέρεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Αν είσαι ήδη με κάποιον, καταφέρνετε και λύνετε τα προβλήματα στη σχέση σας με ήρεμη κι εποικοδομητική συζήτηση! Επιδίωξέ τη, λοιπόν!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτό που κάνεις καλύτερα από όλους, να ακούς άφοβα τη διαίσθησή σου! Για τους δεσμευμένους, θέλει προσοχή η σημερινή ημέρα! Παρασύρονται σε κρυφές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις κι αρκετά μυστικά και ψέματα! Το θέμα είναι ότι η ημέρα φέρνει κι αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως μεγάλες αλήθειες! Αν είσαι ελεύθερος, μία κατάκτησή σου αποκαλύπτεται και σε αφήνει άφωνο, αφού είναι ένα πρόσωπο που δεν το περίμενες καν!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, ετοιμάσου για θετικές αλλαγές, νέες εμπειρίες, αποτελεσματική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση! Πολλές οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα, στον ερωτικό τομέα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Γνωριμίες, φλερτ κι επαφές χαρμόσυνου χαρακτήρα, σε ανανεώνουν και σου χαρίζουν ξανά όρεξη για έρωτα και πολλά χαμόγελα! Αν έχεις ήδη ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία, σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες, να βελτιώσεις τα πάντα και να αλλάξεις ό,τι μέχρι τώρα έπληττε τη σχέση σου με τον σύντροφο!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, σου δίνει την ευκαιρία να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, είναι μία άκρως εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου! Θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις και να συζητήσεις ήρεμα και λογικά με τον σύντροφο και να βρείτε μόνιμες λύσεις, στα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε αμφότεροι την αγάπη σας με πράξεις κι όχι μόνο με λόγια! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί οι ερωτικές ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα να μην είναι πολλές, αλλά είναι σίγουρα αξιόλογες και πιο σοβαρές απ’ ό,τι συνήθως!

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι γεμάτη αισιοδοξία, τύχη, χαρά και μετακινήσεις, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή! Αν είσαι δεσμευμένος, μη διστάσεις σήμερα να προτείνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή στον σύντροφο, για να πραγματοποιήσετε άμεσα! Είναι σίγουρο πως αυτός είναι ο τρόπος για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να ξεπεράσετε μία και καλή τυχόν θέματα ή προβλήματα που υπάρχουν! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες και το κινητό σου δε σταματά να χτυπά!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα κάνεις την ενδοσκόπησή σου και διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες κι οι βαθιές επιθυμίες σου. Η σημερινή μέρα θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα κι αισθησιασμό στη σχέση σου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος! Αν αποφύγεις τάσεις ζήλιας και καχυποψίας, μπορείς επίσης να τον πείσεις μέσα από συζήτηση, που εσύ θα επιδιώξεις,  να εκπληρώσει μία σου βαθιά επιθυμία! Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου άμεσα στο φλερτ, αφού ο γοητευτικός σου λόγος, ο ερωτισμός κι η γοητεία που αποπνέεις, δε θα αφήσουν κανένα αδιάφορο!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και στη βελτίωσή τους. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες, οι οποίες πολύ πιθανόν να αποκτήσουν την ιδιότητα της σταθερής σχέσης! Αν πάλι ενδιαφέρεσαι ήδη για κάποιον, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να κάνεις το πρώτο βήμα και να επικοινωνήσετε ή να συναντηθείτε! Αν έχεις ήδη σχέση, η επικοινωνία με τον σύντροφο βελτιώνεται και δεν αποκλείεται να σου κάνει και μία πολύ δελεαστική πρόταση, κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Πηγή