Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού και η μέρα χαρακτηρίζεται από δυναμισμό αλλά και ένταση! Μέρα για πρωτοβουλίες και προσωπικές υποθέσεις που προχωρούν με γρήγορο ρυθμό! Αν προσέξουμε τα νεύρα, η μέρα μπορεί να θεωρηθεί, απόλυτα δυναμική!

 

Κριός

Σήμερα θα μοιάζεις με ένα περήφανο πουλί που κυριαρχεί στον ουρανό, εξερευνάς το έδαφος χωρίς να σου ξεφεύγει τίποτα. Ξέρεις πάντα τι θες και πώς να το κατακτήσεις. Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην λες πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.

 

Ταύρος

Μην ξεχνάς ότι, για να κατακτήσεις τον έξω κόσμο, πρέπει πρώτα να γνωρίσεις και να κατακτήσεις την ψυχή σου. Να συνειδητοποιήσεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις σου. Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να χάνεσαι στο άγχος που μπορεί να έχεις.

 

Δίδυμος

Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία που θα χαράξετε στην σχέση σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σε ευνοήσει εσένα που ψάχνεις για σχέση ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.

 

Καρκίνος

Το σημαντικότερο στοίχημα στη ζωή είναι να μπορέσεις να ξεδιαλύνεις μέσα στο μυαλό σου το μπερδεμένο κουβάρι του κόσμου. Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.

 

Λέων

Πρέπει να αφήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους να γίνουν το μέτρο για να βρεις τον εαυτό σου. Μην χάνεσαι και καταναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα. Σήμερα φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες αλλά και πως κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Παρθένος

Θα έχεις την κατανόηση σε ότι σε απασχολεί από το ταίρι σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον. Αν δεν έχεις ταίρι με την εύνοια της Αφροδίτης από τους Ιχθείς θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητα που θα έχεις θα έλξη το άτομο που θα κάνεις σχέση.

 

Ζύγος

Το να δημιουργείς καινούργια πράγματα είναι ο σκοπός της ζωής σου. Θέλεις να αφήσεις τη σφραγίδα σου στον κόσμο, με τα προσωπικά σου επιτεύγματα ή με την έμπνευση που μεταδίδεις στους άλλους. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στην σχέση σου και σε βεβαιώνω ότι θα καταλήξεις σε πολύ καλά συμπεράσματα.

 

Σκορπιός

Αντιμετωπίζεις με επιμονή και δύναμη όλες τις αντιξοότητες, είτε πρόκειται για εξωτερικά εμπόδια είτε για την ψυχή σου. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στην σχέση σου χωρίς να θέλεις να αλλάξεις κάτι ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Τοξότης

Θέλεις να είσαι προνοητικά προετοιμασμένος για οποιαδήποτε δυσκολία. Βασίζεις τη δράση σου στις πληροφορίες που παίρνεις μέσα από τις αισθήσεις και τη λογική σου. Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν.

 

Αιγόκερως

Να μάθεις ότι δεν χρειάζεται να γίνεσαι διαρκώς χάλια για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι. Δώσε προτεραιότητα στη δική σου ισορροπία. Ήρθε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η πορεία της θα είναι έτσι όπως την θέλετε και οι δύο.

 

Υδροχόος

Αναζητάς το δέσιμο με ένα άλλο άνθρωπο, όμως εδώ είναι που θα πρέπει να προσέξεις. Μην τον περιορίσεις, αλλά αναζήτησε και την ψυχική σύνδεση. Στην σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις που μπορούν να λυθούν με πολύ ευκολία.

 

Ιχθύς

Στην σχέση σου θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις. Η μοναξιά και η στασιμότητα των ημερών τελειώνει και σε βεβαιώνω ότι τώρα που ευνοείσαι από την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου πολύ σύντομα θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις.

 

Πηγή