Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

 

Έντονη μέρα με συγκρούσεις κι εντάσεις η σημερινή. Ο Ερμής απ’ τον Υδροχόο βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη απ’ το Σκορπιό κάνοντας τα λόγια, όπλα, προσοχή στις λέξεις. Παράλληλα, ο Ερμής ξεκινά από σήμερα να είναι ανάδρομος, γεγονός που σημαίνει εμπόδια, κακή συνεννόηση κι ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην καθημερινότητά μας.

 

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις, οι καταστάσεις όμως θα διευκολυνθούν σύντομα. Κατάλληλη περίοδος για να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να αξιοποιήσετε ευκαιρίες. Στα αισθηματικά σας οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και με λίγη προσπάθεια, θα γίνουν ιδανικές.

 

Ταύρος

Πιθανόν να πάρετε κάποιες αποφάσεις σήμερα, που θα σας βοηθήσουν να ωριμάσετε σαν άτομο και να συγκεντρωθείτε περισσότερο στα πράγματα που έχουν νόημα για εσάς. Η όλη σας συμπεριφορά στη ζωή, μπορεί να ωριμάσει πολύ. Αυτή η διαδικασία ωρίμανσης είναι δύσκολη, γιατί απαιτεί να παρατήσετε παλιές συνήθειες και σχέσεις, αλλά έχοντας το κουράγιο και την τιμιότητα να δείτε τη ζωή σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, σας δίνει μια πιο υγιή, ασφαλέστερη προσέγγιση της ζωής και μία αισθηματική ποιότητα.

 

Δίδυμοι

Αυτή είναι η ημέρα να εκτιμήσετε, αν είστε ένοχοι οποιασδήποτε μορφής υποκρισίας, ανειλικρίνειας, ή έλλειψης ικανότητας να εκφράσετε τα ιδανικά και τα «πιστεύω», που είναι σημαντικά για εσάς. Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από τους άλλους, ή να χάσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αλλά μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πέσει στην αυτο-λύπηση και αρνητικά συναισθήματα. Προσπαθήστε να δείτε καθαρά πού χρειάζονται αλλαγές και κάντε τις.

 

Καρκίνος

Η επούλωση αισθηματικών τραυμάτων κι η προθυμία να καταπιαστείτε με θέματα που συνήθως έμεναν κρυμμένα, σήμερα είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί παρά ποτέ. Αυτή η χρονική ημέρα είναι τέτοια όπου αισθηματικές και φυσικές δυσκολίες μπορούν να χαλαρώσουν. Θα λυθούν συναισθηματικές παρεξηγήσεις και θα μπουν οι σχέσεις σας σε μία τάξη κι ισορροπία. Καταδύσεις  ή άλλες συναισθηματικά φορτισμένες δραστηριότητες σήμερα σας συναρπάζουν.

 

Λέων

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα για δημιουργική εργασία, κι είναι πιθανόν να φτιάξετε ή να χτίσετε κάτι σε ένα τομέα που σας ευχαριστεί. Σήμερα πρέπει να ακολουθήσετε τις ενστικτώδεις παρορμήσεις σας. Μπορεί να νιώθετε έντονα, πως θέλετε να επιδιώξετε κάποιο δημιουργικό μέρος δουλειάς, αλλά ίσως αμφιβάλλετε για το αν το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, επειδή φέρνει στην επιφάνεια βαθιές, υποσυνείδητες ευαισθησίες κι είναι συνήθως ακριβές.

 

Παρθένος

Η πίστη στον εαυτό σας δοκιμάζεται. Αν νιώθετε πως είστε ανειλικρινείς ή ψεύτικοι σε κάτι, ή ότι έχετε πάρει λάθος αποφάσεις, τότε πρέπει να αποκτήσετε την εσωτερική δύναμη να αναγνωρίσετε αυτά τα προβλήματα και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Αποφύγετε την τάση να υπερβάλλετε, με αισθήματα απελπισίας και δυστυχίας. Θετική σκέψη κι όλα διορθώνονται.

 

Ζυγός

Μια τάση αισιοδοξίας κι αυτοπεποίθησης χαρακτηρίζει αυτή την ημέρα κι εμπνέει περισσότερο τις θετικές σας ικανότητες με αποτέλεσμα να σας δοθούν πολλές ευκαιρίες. Οι σκέψεις για τον εαυτό σας που είχαν αφοπλίσει κατά το παρελθόν τις προσπάθειές σας, θα έχουν λιγότερο ισχυρή επιρροή επάνω σας και θα δοκιμάσετε μια ποικιλία πιθανοτήτων και ελπίδων για το μέλλον.

 

Σκορπιός

Ίσως να κάνετε κάποια αλλαγή, μόνο επειδή είστε ανήσυχοι και κουρασμένοι απ’ την ίδια κατάσταση, παρά επειδή έχετε μια καλύτερη ευκαιρία. Οι αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα πιθανόν να προκαλούνται μερικώς από εσάς τους ίδιους και μερικώς από κάποια απρόσμενη έκπληξη. Και στις δυο περιπτώσεις, αυτή είναι ημέρα αλλαγών.

 

Τοξότης

Αυτή η ημέρα της ζωής σας είναι πολύ δραστήρια και πολυάσχολη. Βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση και το πρόγραμμά σας είναι πλήρες. Έμφαση δίνετε επίσης στη βελτίωση των ικανοτήτων σας στην επικοινωνία, στην εκμάθηση νέων θεμάτων καθώς και στην επαφή σας με νέες ιδέες. Ακόμα, είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε πνευματική εργασία. Για παράδειγμα: Αλληλογραφία, σπουδές ή και συγγραφή κάποιου έργου.

 

Αιγόκερως

Μέσα από αυτή την εσωτερική αλλαγή, θα διαπιστώσετε, πως υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή σας, πιθανόν πιο σημαντικά από ό,τι πιστεύατε πριν από πολλά χρόνια. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσουν και αυτές από μια ριζική μεταρρύθμιση προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Ακόμα κι η αρνητική έκβαση στο μέλλον θα αποδειχθεί σωτήρια.

 

Υδροχόος

Δίνετε πολλή απ’ την προσοχή σας σε επενδύσεις και επιχειρήσεις αυτή την ημέρα. Είστε έξυπνοι και θέτετε όρια στις αναζητήσεις σας, ενώ συχνά αναπτύσσετε κάποιες πολύ καλές ιδέες. Πολλές διαπραγματεύσεις διαδραματίζονται αυτή την ημέρα. Οικονομικά θέματα και τολμήματα διαφαίνονται στον ορίζοντα και φαίνεστε να έχετε μεγάλη επιτυχία, αρκεί να χειριστείτε με σοφία τις ενέργειές σας και να δώσετε προσοχή στη σχέση σας με τα άλλα άτομα.

 

Ιχθείς

Βεβαίως δε θέλετε να παραμελήσετε τις ευθύνες προς τους άλλους (πράγμα το οποίο τείνετε να κάνετε σήμερα). Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές στη ζωή σας ίσως θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Πολλά πράγματα δε θα σας έλθουν όπως αρχικά υπολογίζατε. Αναζητήστε τις βαθύτερες αιτίες γι’ αυτές τις αλλαγές πρώτα, εξετάστε τις, και μετά αποφασίστε.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.