Σήμερα η αίσθηση κοινωνικότητας, γλυκύτητας, συνεργασίας και δικαιοσύνης, πρωταγωνιστεί! Η Σελήνη είναι στον γλυκό και συντροφικό Ζυγό και οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς!

Κριός
Η φιλοδοξία σου και η ηφαιστειώδης ενέργειά σου, Κριέ, θα είναι σήμερα στο αποκορύφωμά τους. Θα ασχοληθείς με καταστάσεις που είχες τελευταία παραμελήσει. Πρόσεξε λίγο περισσότερο, για μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λάθος κινήσεις. Κάποια φιλικά σου άτομα είναι αυτά που λίγο θα σε φρενάρουν, βάζοντάς σε να λειτουργήσεις περισσότερο με γνώμονα την λογική. Θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν.

Ταύρος
Η ακατάπαυστη δύναμή σου σήμερα ξεχειλίζει, Ταύρε. Εκμεταλλευόμενος αυτό το πάθος για δημιουργία, ασχολείσαι περισσότερο με υλικά πράγματα. Η τακτοποίηση του χώρου σου, ακόμη και των πιο μικρών αντικειμένων του, θα είναι στο επίκεντρο των ενεργειών σου. Ξεφεύγεις έτσι από την καθημερινότητά σου κι έχεις ανεβασμένη ψυχική διάθεση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες, παρόλο που το πλανητικό σκηνικό σού φέρνει στασιμότητα.

Δίδυμος
Οι πολλαπλές ικανότητές σου, Δίδυμε, και το μυαλό σου που… πετάει σπίθες, σήμερα θα σου ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες για καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες αργότερα θα σου φανούν αρκετά χρήσιμες. Η μέρα προσφέρεται για να κατακτήσεις τον κοινωνικό σου περίγυρο με μεγάλη ευκολία. Θέλεις να φτάσεις στην κορυφή και ν’ απολαύσεις τον θρίαμβο σου, πράγμα που τελικά θα πράξεις. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, έχε τη βεβαιότητα ότι έφτασε ο καιρός για να βρεις το πρόσωπο, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

Καρκίνος
Η κατανόηση σου για τους άλλους είναι μεγάλη, Καρκίνε, κι αυτό σου αναγνωρίζεται. Από την άλλη όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να κρέμεσαι από πάνω τους. Πρόσεξε λίγο σήμερα αυτήν την τάση σου, επειδή κουράζεις τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να ασφυκτιούν. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις τις δύο καταστάσεις, ενδιαφέρον και πίεση, διαφορετικά μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό είναι να μιλήσεις μαζί του, και μάλιστα άμεσα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις σχέση, δε θα μείνεις για πολύ έτσι, αφού σύντομα θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

Λέων
Ο μαγνητισμός σου, Λέων, σήμερα περνάει στους γύρω σου. Το καλό με σένα είναι, ότι δεν το βάζεις κάτω, αλλά οι δυσκολίες σε τρέφουν, σε κάνουν πιο πεισματάρη και χωρίς δισταγμό, βάζεις στόχους που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αργότερα. Ένα φιλικό σου άτομο θα σε ακούσει και με τη βοήθειά του θα δρομολογήσεις τις κινήσεις σου. Άσε στην άκρη τους εγωισμούς και μίλα ανοιχτά με το ταίρι σου. Μπορεί, αν αλλάξεις κάποιες πτυχές της συμπεριφοράς σου, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου.

Παρθένος
Συγκεντρώνεις σήμερα δύναμη, Παρθένε, για να προσπαθήσεις να διεκπεραιώσεις ένα πρόβλημα που προκύπτει με αγαπημένο σου άτομο. Είναι αρκετά κουραστική ημέρα, αλλά εσύ δείχνεις να μην το βάζεις κάτω. Το αποτέλεσμα βέβαια θα σε δικαιώσει και τα θετικά σχόλια που θ’ ακούσεις, θα σε κάνουν να νιώσεις ιδιαίτερα χαρούμενος. Μερικές φορές νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε σήμερα να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου, αφού σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Ζυγός
Έχεις σήμερα την απαίτηση, Ζυγέ μου, να σε καταλάβουν και οι γύρω σου ν’ ασπαστούν τις δικές σου σκέψεις για αλλαγές. Αισθάνεσαι ότι οι άλλοι είναι αδιάφοροι απέναντί σου. Δώσε λίγο χρόνο και πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, επειδή ο θυμός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Το ταίρι σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου μερικούς προβληματισμούς που έχει για κάποια θέματα άσχετα με τη σχέση σας. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα, για να περάσεις όμορφα μαζί του.

Σκορπιός
Βουλιάζεις λίγο στις σκέψεις σου, Σκορπιέ μου, και σήμερα αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος που σ’ είχαν πικράνει. Μια συνάντηση και αναλυτική συζήτηση με αγαπημένο σου άτομο θα σε βοηθήσουν να βγεις από τον κυκεώνα των αρνητικών σκέψεών σου. Εισπράττεις θετικά μηνύματα από την καλή διάθεση αυτού του προσώπου και διαπιστώνεις, ότι απλά είναι μία δύσκολη ημέρα που θα περάσει. Καλό είναι ν’ αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν τελειώσει και να δεις το μέλλον με πολλή αισιοδοξία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τα πράγματα θα σου πάνε καλύτερα και πως είσαι στο σωστό δρόμο.

Τοξότης
Η ανησυχία σου για πτωτική τάση είναι αβάσιμη, Τοξότη μου. Απλά έχεις κουραστεί να ασχολείσαι με προβλήματα τρίτων κι αυτή η μέρα θα σε πείσει. Θα δώσεις στους γύρω σου να κατανοήσουν, ότι δεν μπορείς συνεχώς να κάνεις τα πάντα. Θα βάλεις όρια, κάτι που μάλλον είχες ξεχάσει, ώστε να χαλαρώσεις κι εσύ λίγο παραπάνω. Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μη σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σ’ έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου. Κάνε σήμερα ένα καινούργιο ξεκίνημα. Αν δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Αιγόκερως
Ιδιαίτερα προσεκτικός επιβάλλεται να είσαι σήμερα, Αιγόκερέ μου. Θα έχεις προτάσεις για αλλαγές, από το σπίτι σου μέχρι την εξωτερική σου εμφάνιση. Μην παρασυρθείς, στάθμισε καλά όλες τις παραμέτρους και πάρε τις αποφάσεις σου με σύνεση, διαφορετικά μπορεί αργότερα να μην έχεις αποτελέσματα που να σε ικανοποιήσουν. Καλύτερα ν’ αποφύγεις συζητήσεις, που αφορούν το παρελθόν και προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Σε σένα που δεν έχεις ταίρι, κάποια απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Υδροχόος
Η εκκεντρικότητά σου, Υδροχόε μου, από την εμφάνιση ως τον τρόπο συμπεριφοράς σου προς τρίτους, ενδεχομένως να σε φέρει σήμερα σε δύσκολη θέση. Πρόσεξε, λοιπόν, κι άκου το άτομο του οικογενειακού σου κύκλου, που πραγματικά θέλει να σε προστατέψει από στραβοπατήματα. Χαμήλωσε τους τόνους και θα διαπιστώσεις, ότι μόνο κερδισμένος θα είσαι. Μπορούν τα αισθηματικά σου να πάνε πάρα πολύ καλύτερα αν μειώσεις τα νεύρα που έχεις και δεν τα βάζεις χωρίς λόγο με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

Ιχθύς
Θα έχεις αντιπαράθεση με φιλικό σου άτομο, Ιχθύ μου, κι αυτό εξαιτίας της δικής σου επιμονής να επιβληθείς στα «θέλω» του. Άκου το λίγο παραπάνω και προσπάθησε να μπεις στη δική του θέση, μην οξύνεις την κατάσταση και καλύτερα άσε τις συζητήσεις για άλλη ημέρα. Δε θα ήθελες να χάσεις από κοντά σου ένα πρόσωπο, που έχει αποδείξει τη φιλία του στο πέρασμα του χρόνου. Η μέρα είναι καλή για τη σχέση σου και μπορείς να την περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση, παίρνεις τις καλύτερες επιρροές από τους πλανήτες, ώστε να κάνεις μια εξαιρετική γνωριμία.

Πηγή