Πες αυτά που αισθάνεσαι χωρίς να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι φόβοι για το τι θα γίνει στην πορεία! Άνοιξε την καρδιά σου  και εξέφρασε την χαρά, την λύπη αλλά και κάθε συναίσθημα που κρύβεις μέσα στην καρδιά σου! Η μέρα είναι ιδανική για ζεστές και οικογενειακές στιγμές!

 

Κριός

Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές από τις σκέψεις που είχες μέχρι τώρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά.

 

Ταύρος

Απόφυγε σήμερα συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να φέρνει στασιμότητα στον αισθηματικό σου τομέα, αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες.

 

Δίδυμος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφηθείς υπερβολικά σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

 

Καρκίνος

Στον αισθηματικό τομέα, ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του άμεσα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι δεν θα μείνεις για πολύ έτσι, καθώς σύντομα θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Λέων

Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επιρροές από κανέναν – όποιος και αν είναι αυτός. Άσε τους εγωισμούς στα αισθηματικά σου και μίλα ανοιχτά με το ταίρι σου. Αν αλλάξεις συμπεριφορά, η σχέση σου μπορεί να βελτιωθεί πολύ.

 

Παρθένος

Μερικές φορές βρίσκεις τη συμπεριφορά του συντρόφου σου εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει. Αν δεν έχεις ταίρι, να είσαι βέβαιος ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα.

 

Ζυγός

Σήμερα το ταίρι σου θα θελήσει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για δικά του θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα ώστε να περάσεις καλά στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί, αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Σκορπιός

Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις στα αισθηματικά που είναι πλέον παρελθόν και να δεις το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα πάνε καλύτερα και είσαι σε καλό δρόμο.

 

Τοξότης

Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε στενοχώρησαν παλιότερα. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική, αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

 

Υδροχόος

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα σου και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

 

Ιχθύς

Καλή προβλέπεται η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Πηγή