Ζωώδης δυναμισμός, φυσικές δραστηριότητες και συγκρούσεις. Μέρα για ρίσκα.

 

Κριός

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα για φυσική εργασία, εξω-επαγγελματικές δραστηριότητες και ανταγωνιστικά αθλήματα. Η πιο πρωτόγονη ζωώδης πλευρά του εαυτού σας χρειάζεται έκφραση. Το τρέξιμο ή έντονες εμπειρίες όπως οι αναρριχήσεις, είναι πολύ ικανοποιητικά και ευχάριστα. Κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες μπορούν να σας βοηθήσουν να έρθετε και πιο κοντά με το ταίρι σας.

 

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας νιώθετε ανεξάρτητοι και θετικοί. Κόβετε τους δεσμούς του παρελθόντος και ξεκινάτε μια καινούργια ζωή. Αν όχι γενικά, ειδικά οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα σήμερα θα συνοδεύεται από επιτυχία. Οι σχέσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές με τους άλλους θα είναι σε καλό επίπεδο.

 

Δίδυμοι

Oι άλλοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας απομακρύνουν, επειδή αισθάνονται πως είστε πιεστικοί ή μπορεί να ζηλέψουν ή να απειληθούν απ’τις προσπάθειές σας. Για τον ένα ή τον άλλο λόγο είναι πιθανό να καταλήξετε σε αγώνες δύναμης με τους άλλους. Προσπαθήστε να μη υποκινήσετε αντιθέσεις ή διαμάχες κατ’αυτή τη ημέρα και αποφύγετε την τάση να κατευθύνετε ή να υπονομεύετε τη φήμη ή τη θέση των άλλων.

 

Καρκίνος

Ο έρωτας και η σεξουαλικότητα είναι τα θέματα κλειδιά σήμερα. Το σεξουαλικό σας ένστικτο είναι ιδιαίτερα δυνατό σήμερα και κατευθύνεστε από μια ακατανίκητη ανάγκη να επιτύχετε ένα βαθύτερο επίπεδο πλήρωσης στις ερωτικές σας σχέσεις. Κατά καιρούς στη διάρκεια αυτής της ημέρας δεν μπορείτε να δαμάσετε τα τυραννικά σας συναισθήματα και έχετε την τάση να απομακρύνεστε από την λογική, τη σωστή κρίση, την ηθική και τα ταμπού.

 

Λέων

Αυτή είναι μια δύσκολη ημέρα, όπου αναπάντεχες απαιτήσεις και ευθύνες παρουσιάζονται. Φαίνεται, σαν κάθε αδύναμος δεσμός στη ζωή σας να αποφασίζει να σπάσει σήμερα. Νέες υποχρεώσεις, είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν στην προσωπική σας ζωή και στη δουλειά σας. Μπορεί να ανακαλύψετε, πως ένα μέλος της οικογενείας σας αναπτύσσει ένα φυσικό ή ψυχολογικό πρόβλημα και εσείς είστε το κατάλληλο πρόσωπο να βοηθήσει.

 

Παρθένος

Μερικοί άνθρωποι δοκιμάζουν μεγάλες, αναπάντεχες, ξαφνικές αλλαγές στη ζωή τους, κατά την διάρκεια αυτής της αστρολογικής όψης, ακόμα κι αν δεν έχουν σχεδιάσει αυτές τις αλλαγές ή δεν τις έχουν συνειδητά προκαλέσει. Προετοιμαστείτε για ξαφνικές στροφές στη ζωή σας (μετακινήσεις, αλλαγές δουλειάς, κλπ). Δε θα συμβούν απαραίτητα σήμερα, αλλά η πιθανότητα να συμβούν, είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι συνήθως.

 

Ζυγός

Προσέξτε την τάση σας να παρατηρείτε οτιδήποτε έχετε κάνει κατά το παρελθόν, μέσα από ένα αρνητικό πρίσμα. Οι ενοχές και μια αίσθηση αποτυχίας ή απογοήτευσης μπορεί να σας κάνουν να γκρινιάζετε. Προσπαθήστε αντί γι’αυτό να αποστασιοποιηθείτε από τα λάθη σας και από τα πράγματα που δεν έγιναν όπως τα περιμένατε και ξεκινήστε προετοιμασίες για τον επόμενο κύκλο της ζωής σας.

Σκορπιός

Έλκεστε από ανθρώπους και καταστάσεις μέσω του ενεργού υποσυνειδήτου σας και των ενστικτωδών ενεργειών. Χειριζόμενοι σωστά αυτές τις καταστάσεις, κατανοείτε και συμφιλιώνεστε με πολλές απ’ τις πιο βαθιά ριζωμένες σας τάσεις. Δώστε ευκαιρίες στους άλλους να σας αποδείξουν την αξία τους και μην αδικείτε ανθρώπους που προσπαθούν να είναι δίπλα σας.

Τοξότης

Στην πρώτη γραμμή αυτή την ημέρα βρίσκονται η σκέψη, το διάβασμα και η εκμάθηση κάποιου τρόπου για τη βελτίωση της εργασίας σας ή κάποιας πλευράς της. Αυτό το διάστημα μπορείτε να καταφέρετε ένα εξαιρετικό επίπεδο επιτυχίας και επαγγελματικότητας σε έναν τομέα, επάγγελμα ή κάποιο θέμα που απαιτεί εξειδίκευση και τεχνικές ικανότητες. Οι καθημερινές δραστηριότητες και ο τρόπος επικοινωνίας σας θα είναι πολύ πιθανό στραμμένες σε κάποια παροχή υπηρεσιών προς τους συνάνθρωπους σας.

Αιγόκερως

Αυτές τις ημέρες, συναντάτε ανθρώπους που έχουν πολλή φαντασία και είναι ιδεαλιστές. Καλλιτέχνες, οραματιστές και γενικότερα κάθε καρυδιάς καρύδι, φαίνεται να ξεφυτρώνουν μπροστά σας, όπου και αν πάτε. Μερικά απ’ αυτά τα άτομα σας εμπνέουν και σας αναζωογονούν, ενώ άλλα είναι ανάξια εμπιστοσύνης, ανειλικρινή και απατηλά. Πρέπει να έχετε την πνευματική διαύγεια, να διακρίνετε τα καλά απ’ τα χαλασμένα μήλα. Σημειώστε, πως ο ακριβής χρόνος αυτής της αστρολογικής όψης, εξαρτάται πολύ απ’ την ακριβή ώρα γέννησης, έτσι οι ημερομηνίες που δίνονται είναι ακριβείς, μόνο αν η ώρα γέννησής σας είναι πολύ ακριβής.

Υδροχόος

Ίσως διαδραματίσετε ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ή οργάνωση με την οποία σχετίζεστε ή αναλάβετε πρωτοβουλία σε μια ομαδική κατάσταση. Πυροδοτείστε με τα ιδανικά σας και ίσως ωθήσετε και άλλους σε δράση. Ομαδικά αθλήματα και ομαδικές προσπάθειες κάθε είδους σας προσελκύουν σήμερα.

Ιχθείς

Θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος για σας, γεγονότα και εμπειρίες της πρώιμης ζωής, που πολύ σπάνια αναφέρετε και συναισθήματα που συνήθως κρατούσατε κρυμμένα, σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια. Οποιοδήποτε συναίσθημα αποκαλύπτεται, είτε αυτό είναι αγάπη, μίσος, εκτίμηση, ζήλια ή ότι άλλο, προκαλώντας τη σχέση σας, ώστε να γίνει πιο βαθιά με περισσότερο νόημα και λιγότερο προσποιητή.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.