paul228

Η Αφροδίτη από εχθές στο Ζώδιο του Αιγόκερω μας προστάζει να είμαστε συνετοί, έντιμοι, σοβαροί και προσγειωμένοι σε θέματα έρωτα και χρημάτων! Η εύνοια σε ερωτικό κι οικονομικό τομέα ανήκει τις επόμενες ημέρες, σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους κι Ιχθύες!

Κριός
Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σήμερα, θα σε ωθήσει να εκδηλώσεις τον εαυτό σου και το «είναι» σου με προσεκτικό τρόπο, ώστε να προσελκύσεις την καλή γνώμη των άλλων και φυσικά τον σεβασμό τους! Αν έχεις κάποια σχέση που είναι μόνιμη, η ημέρα έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Θα καταφέρεις να έχεις εσύ το πάνω χέρι και να φέρεις τις καταστάσεις και τα γεγονότα με τα νερά σου! Παρ’ όλα αυτά, η ανάγκη σου για ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, είναι τόσο σημαντική για σένα, που αν είσαι ελεύθερος, θα γίνεις ίσως υπερβολικά σεμνός και ντροπαλός ή ακόμα κι αρνητικός, ψυχρός ή σνομπ, απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θα σε κάνει να απολαύσεις, αλλά και να εκμεταλλευτείς με την καλή έννοια, την ειλικρίνεια, τον θαυμασμό, την αξιοπιστία και τη γενναιοδωρία των άλλων ανθρώπων που θα συναναστραφείς! Στα αισθηματικά σου αλλάζεις πρόσωπο κι αυτό θα είναι απόλυτα υπέρ σου σήμερα! Απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή στον σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ευθύς στις ερωτήσεις που κάνεις και λαμβάνεις απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαρες απαντήσεις. Δε χάνεις τον καιρό σου με περιστροφές ή δήθεν στρατηγικές, γεγονός που σε βοηθά πολύ να καταλάβεις που βρίσκεσαι και πώς πρέπει να κινηθείς, ώστε να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους και σκοπούς! Φρόντισε λοιπόν να εκφράζεις όσα νιώθεις και θα δεις ότι θα είναι για το καλό σου!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σήμερα, θα καταφέρεις να εκφράσεις με ένταση και πάθος τα «θέλω» σου, γεγονός που θα έχει για σένα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να είσαι προσεκτικός σήμερα, αφού πολλές φορές θα φερθείς καταπιεστικά και κτητικά προς τον σύντροφό σου! Μην προσπαθείς με κάθε είδους τακτική, ελιγμό ή σχέδιο να πάρεις εσύ το πάνω χέρι! Καλό θα ήταν όλη αυτήν την εσωτερική ενέργεια και δύναμη να την εκφράσεις στην κρεβατοκάμαρα! Αν είσαι ελεύθερος, είναι εξαιρετικά εύκολο σήμερα να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου! Ο μαγνητισμός σου και η γοητεία σου είναι ασύγκριτα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, είσαι αποφασισμένος να ηρεμήσεις και κυρίως να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα νιώσεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να ερωτευτείς και να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Η επιθυμία αυτή, λοιπόν, δε θα μείνει μόνο στη σκέψη! Έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία, με πολύ καλή εμφάνιση, ευγένεια, λεπτότητα στους τρόπους και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις κι ευχαριστιέσαι σήμερα τη συναναστροφή με τον σύντροφό σου και την ομαλή, γαλήνια, επικοινωνία σας!

Λέων
Φίλε Λέοντα, με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σήμερα, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να εκπληρώσεις στόχους, με πρακτικότητα, μεθοδικότητα κι οργάνωση! Σήμερα, ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου κι αυτό ίσως φέρει μία ψυχική απομάκρυνση με τον σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβεις επιμελώς το τι αισθάνεσαι και να βάζεις τοίχους, χωρίς λόγο, ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, προθυμοποιήσου να εξυπηρετήσεις οπουδήποτε χρειαστεί ή έχει ανάγκη το άτομο που σε ενδιαφέρει και σίγουρα θα σε δει με άλλο μάτι!

Παρθένος
Μία άκρως απολαυστική ημέρα είναι η σημερινή για σένα, φίλε Παρθένε! Οι γύρω σου, εκδηλώνουν άμεσα και γρήγορα τον θαυμασμό τους και το ενδιαφέρον τους για σένα και κυρίως για την ανανεωμένη φλογερή, αξιαγάπητη και δοτική σου προσωπικότητα! Κάνε ό,τι σου προτάσσει η καρδιά, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνεις πέραν του δέοντος δραματικός και επιτηδευμένα εγωκεντρικός! Ακόμα και η υπεροχή σου πρέπει να έχει κάποιους φραγμούς, ώστε να μπορέσει το αντικείμενο του πόθου σου ή ο σύντροφος, όχι μόνο να σε θαυμάσει, αλλά να σε εκτιμήσει κιόλας, ουσιαστικά και βαθιά! Να θες να σε επιθυμεί ο ένας κι όχι όλοι ανεξαιρέτως, απλά για λόγους επιβεβαίωσης!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είσαι αρκετά συνεσταλμένος, ντροπαλός κι ανασφαλής, κυρίως λόγω της Αφροδίτης στον Αιγόκερω! Τη σημερινή ημέρα, θα βεβαιωθείς για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του ατόμου που σε ενδιαφέρει και θα εξοικειωθείς περισσότερο μαζί του! Η λεπτότητα, η τρυφερότητα και η ζεστασιά που χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά του απέναντί σου τώρα θα σου δώσουν τα δείγματα και τα σημάδια που ζητούσες! Πρόσεξε μόνο, αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τις διαθέσεις σου, που έχουν την τάση σήμερα να αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη και αυτό μπορεί να προκαλέσει παρεξήγηση από το πουθενά!

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, όλα κινούνται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα λάβεις ένα χαρούμενο μήνυμα ή νέο από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο θα αισθανθείς πως δε χάνει τον καιρό του πια, προκειμένου να σου εκφράσει επιτέλους, τα αισθήματά του για σένα! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, με το σύντροφό σου βελτιώνετε την επικοινωνία μεταξύ σας, στοιχείο της σχέσης σας που είναι ζωτικής σημασίας για σένα!

Τοξότης
Με την ώθηση που θα έχεις φίλε Τοξότη, από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω σήμερα, θα κινηθείς αργά, συνετά και προσεκτικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα καταφέρεις σήμερα να καταλάβεις πού ακριβώς βρίσκεσαι, ποιοι είναι οι σκοποί και οι επιθυμίες του συντρόφου και –γιατί όχι– να μάθεις πού ή πώς τελικά θα καταλήξει η σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν η προσοχή σου σήμερα να στραφεί σε μία νέα γνωριμία, με ένα πρόσωπο που έχει οικονομική άνεση. Ωστόσο το ενδιαφέρον σου γι’αυτό το άτομο είναι ειλικρινές και όχι απλά για την οικονομική του επιφάνεια!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, να σε στηρίζει στις επιλογές και στις δράσεις σου, έχεις την άνεση και τη δυνατότητα να κινηθείς άμεσα, γρήγορα, με ευθύτητα και ειλικρίνεια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, χωρίς δισταγμό! Στον ερωτικό τομέα, μπορείς άφοβα σήμερα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, με αμεσότητα, ενθουσιασμό κι ειλικρίνεια! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκρισή του είναι σχεδόν σίγουρη! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε νευρικότητα και ανυπομονησία και επιστράτευσε πάθος και σεξουαλικότητα! Η ημέρα θέλει έρωτα, όχι πόλεμο!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με τη βοήθεια και τη στήριξη της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα εκφράζεσαι και θα ενεργείς συνεσταλμένα ή ακόμη και φοβισμένα, αν η διαίσθησή σου στο προστάζει! Αν είσαι ελεύθερος, μη διστάζεις στην αρχή μίας νέας γνωριμίας, προσπαθώντας να κερδίσεις χρόνο! Είναι κατανοητό πως θες να βεβαιωθείς ότι είναι το ιδανικό άτομο για σένα, όμως είναι κρίμα να χάσεις μια ευκαιρία λόγω φόβου! Αν είσαι δεσμευμένος, μπερδεύεις τον σύντροφο με τη συμπεριφορά σου! Από τη μια τον γοητεύει αυτή η ατμόσφαιρα μυστηρίου που σε περιβάλλει, από την άλλη, όμως, του δημιουργεί σημαντικές συναισθηματικές ανασφάλειες!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, η φιλική για σένα, Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θα σε αλλάξει τελείως σήμερα και θα βγάλεις τον πιο ανεπτυγμένο εαυτό σου! Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, μέσα από φιλικούς κύκλους ή κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Πρόκειται για ένα πρόσωπο ικανό να σε συναρπάσει και να σε ενθουσιάσει με τον διαφορετικό, από αυτά που έχεις μάθει, χαρακτήρα του! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν υποκύπτεις στις απαιτήσεις του συντρόφου σου, γεγονός που συχνά θα σας φέρει σε κόντρα ή και ρήξη!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!