Ο Άρης πλέον στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα χάσει τις επόμενες ημέρες την ισχύ του, αφού η δυναμικότητα του, αντικαθιστάται με ανασφάλεια και υπερευαισθησία! Ευνοημένοι από δω και πέρα θα είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ενώ θα πρέπει να συμμαζέψουν την παρορμητικότητα και τα νεύρα τους, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι!

 

Κριός

Δείξε σοβαρότητα και εξέτασε προσεκτικά όλες τις προϋποθέσεις πριν πάρεις αποφάσεις που αφορούν σε σοβαρά ζητήματα. Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε φέρνουν συνεχώς σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Το ερχόμενο διάστημα θα πρέπει, αγαπητέ Ταύρε, να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την προσωπική σου ζωή που έχεις παραμελήσει εντελώς. Στον αισθηματικό τομέα, μην δίνεις σημασία σε ασήμαντα πράγματα που μπορεί να σε εκνευρίζουν και να σε κάνουν να ξεσπάς στο ταίρι σου, χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Δίδυμος

Βάλε όρια όσο είναι ακόμα καιρός και μπορείς να προφυλάξεις τη ζωή σου από παρεμβάσεις και ιδιόμορφες συμπεριφορές. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας.

 

Καρκίνος

Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή είναι μια καλή περίοδος, αισθηματικά, για να εξωτερικευτείς περισσότερο και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Λέων

Σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Αν ακόμη η ζωή σου είναι μοναχική, αυτή την περίοδο η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη, οπότε μπορείς να περιμένεις και κάτι καλό στα αισθηματικά σου.

 

Παρθένος

Οργάνωσε μεθοδικά τη ζωή σου με τρόπο που θα σου επιτρέψει να εναρμονιστείς και ταυτόχρονα να χαίρεσαι. Τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

 

Ζυγός

Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο, ευνοεί το ζώδιό σου και θα έρθουν θετικές αλλαγές. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να είσαι ο εαυτός σου. Στον αισθηματικό τομέα, θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και να κάνεις και το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, φρόντισε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

 

Σκορπιός

Η διαίσθησή σου σε κατευθύνει πολύ σωστά – μην αφήσεις κανένα περιθώριο σε αρνητικές σκέψεις να σε μπερδέψουν. Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποιες απορίες για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και να είσαι βέβαιος ότι με τη συζήτηση όλα τα ζητήματα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Τοξότης

Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο, νέες ευκαιρίες για δράση προσφέρουν τα άστρα στο ζώδιό σου. Δείξε σοβαρότητα στην αξιοποίησή τους. Στα αισθηματικά σου, με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή απέναντι στο ταίρι σου και σε ερωτηματικά το βάζεις αλλά και δεν θα έχεις καλή πορεία στη σχέση σου.

 

Αιγόκερως

Νέες δυνατότητες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε μια εντελώς ανανεωμένη καθημερινότητα που θα βελτιώσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Εξυπνάδα έχεις, μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, ώστε να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

 

Υδροχόος

Ένα θαυμάσιο μάθημα αυτοεκτίμησης και αυτοπροστασίας. Ευχαρίστησε το σύμπαν και προχώρα με χαμόγελο να κατακτήσεις ό,τι σου αξίζει. Στα αισθηματικά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί μερικές φορές να συγκρατείς τα νεύρα σου και να μην λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Φρόντισε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και προστάτεψε τον εαυτό σου, μιλώντας όσο το δυνατόν λιγότερο. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα αρχή, αισθηματικά.

 

Πηγή